Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 18)

• 20 787
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • Велико Търново
Честит рожден ден и от нас! Нека бъде здрава, да има едно щастливо детство и много игри! 😊🎂♥️

# 31
Честит рожден ден и от мен на Ади!
Нека расте здрава и щаслива!:heart:

На 17. 07 сме все хубави хора, днес и аз помъдрявам с още една годинка.Blush

На Лизи пожелавам бързо оздравявяне на мъниците! Много ми е мъчно като чета така за болнички дечица. Сигурна съм че ще израстът проблемите и скоро ще хапват като хуни. Heart

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 12:17 от Cinnamon Cookie

# 32
Бесквитка,честит рожден и на теб! Бъди много здрава и малкото зверче да слуша мама ❣️

# 33
Честити да са и двете рожденички. Пожалвам и на двете много здраве.
На Ади да е все така палава и любознателна. Да има едно изпълнено детство с веселие и игри.
Бисквитке на теб много семейно щастие и само хубави моменти с любимите хора☺♥

# 34
  • Пловдив
Честит рожден ден на Ади и на Cookie Heart Бъдете здрави и щастливи! А на Ади повече приятелчета да има и дни, изпълнени с игри 🙂

Ради, за памперса, Йони спря да си казва напоследък. Болибон, обнадежди ме с твоя отговор.

# 35
  • Бургас / Славейков
Честит рожден Ден на Ади!Много здраве и късмет.Мис дано направят всичко в срок.Гадно е да тичаш в тези жеги.Ние кръщенето може би следващата година ще го правим ,но още не сме решили със сигурност.

# 36
И ние още не сме кръстили Вики . Единствената причина е,че освен свекъра или свекървата няма кой друг близък да го кръсти ,а те все нямат време,дори днес говорих със свекървата казва ми ,че имало време това са си разходи и т.н . Не знам какви разходи ще има тя ,от нея изискваме само да дойде в манастира за да има кръстник ,всичко останало си поемаме ние,но тя се инати . Исках да го направим заедно с рождения му ден ,но явно няма.
Днес попаднах на тази снимка ,меко казано приличам на крава 🤣 [i

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 23:02 от Radii :)

# 37
Ради, споко, ние още каката не сме кръстили, а е на 4г и половина. Последния път като се видяхме даже кръстника пита ние това дете ще го кръщаваме ли, защото били минали повече от 2г откакто сме се канели.

# 38
Меко казано гадно Pupelina. Не хващам и таксита, защото си направих сметка, че съм дала 60лв за таксита за два три дни... Прибирам се и ми се смеят как съм изгоряла...не ми стана хич приятно. Даже осъзнах как ме пращат на по далечни места, но такова е. Още не са готови кутийките. Баба пие кафенце... Мисля че го прави нарочно вече.

Ради, няма по красива жена от тази която носи живот Heart

Аз съм кръстена на 12 години. На Божидар кръстника е 30г, кръсти се миналата седмица заради нас.

Куки, честита да си! Wine Glass

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 22:20 от Miss AG

# 39
Честит рожден ден на Ади! Да е усмихната, здрава и щастлива!
Cookie, честит празник и на теб! Пожелавам ти здраве и добри хора около теб.

Ние не сме правили кръщене. Миналата година го бяхме организирали и го отменихме последния момент, заради сериозен здравословен проблем на едната баба. Ще го правим сигурно догодина, сега имаме други вълнения.

Това да се довериш на някой друг да организира такова нещо е много рисковано. За това и аз предпочитам да си свърша всичко сама.
MissAG, дано все пак се случат нещата, дори не всичко да е както си го представяш.

Положението с нашият сън съвсем се обърка. Рая заспива само на ръце, особено вечер има милион и едно желание и не иска да заспи. Събужда се нощем и плаче, снощи баща й отиде да спи с нея на голямо легло в стаята й, след  час и половина люшкане на ръце. Уж заспала и като усети, че ще я слагаш в леглото й почва драмата.
Това да махнем биба или памперс в момента ми се струва невъзможно.
Тя като новородена не е плакала толкова нощем, колкото сега. Не знам каква е тази фаза/криза, но ми се струва безнадеждно.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 05:35 от NI_CI

# 40
  • Велико Търново
Cookie, честита да си и ти! Бъди здрава, щастлива с хората около теб и сбъдвай мечтите си с лекота! Весел празник и на двете рожденички!

Ради, перфектна си 😊.

Мисс, дано да успееш да направиш всичко, ако ли не, не позволявай това да попречи на този светъл празник за вас! 🌻

Момичета, помощ! Как отбихте децата, Мишо става по 3 пъти на нощ и вече умирам за сън. Отделно Виктория започна сутрин в 7 часа да ме буди бутайки ме и ми вика "стай", после почва да пищи АМ и денят ми тръгва с главата надолу.

# 41
Пламинго,аз още не сйм отбила 😅 но да си кажа честно дори ми става мъчно като помисля за отбиване .
До 8 месец а може и повече да е било и аз ставах кърмех и го връщах в неговото легло ,но заспивах до кято го кърмех седнала и имаше опастност да го изпусна , за това постепенно взех да го слягам на спалнята и кърмех легнала и после го местех ,разбирасе ако не съм заспала 😄 Та общо взето от 1 г до сега приспивам го и го слагам в неговото легло,но когато се събуди го взимам при мен и така спим до сутринта . Не мога да ставам по 10 пъти на нощ,а при избиване ня зъб и 1000 пъти.
Светът ми е да слагаш Мишо дя спининка при теб , така когато се събуди само даваш гърдата и продължавате да спите 🥰

# 42
Честит рожден Ден на Ади и Cookie, да сте здрави и щастливи!
Благодаря за новата тема, едвам ви изчетох през ред за да разбера как са Лизи и децата. Пожелавам скорошно подобрение, това,че Сами се оглежда за храна е добър знак. Не мога да си представя какво е в болницата с двамата наведнъж.
Мило, честито за детската ясла.
 На мен не ми остава време за нищо, от 3.30 го прибирам и се почва хранене, миене, чистене на маса, стол и дете, къпане. Към 9 ч най-после заспа и съм грохнала на дивана. Къпя се докато баща му го храни, то хранене е силно казано, защото иска да яде сам и пуска на земята.Открадвам си някой час , но към 12 гледам да легна, че всички ставаме в 6 сутринта. Мъжа ми още не се е прибрал от извънредна работа и става в 5.30 за да може да се изкъпе и да пие кафе на спокойствие.
Много е енергичен, побърква ме отвсякъде, мрънка, хленчи, вие като линейка като не стане на неговото. Не се спира изобщо.Любимо му е да хлопа врати и да гони котката, тя най после излезе от скривалището си и се кротна на краката ми.
Биберона махнахме, но от млякото не иска да се откаже през нощта, ако искам да спим ние и съседа давам бутилките, съответно сменям памперса един или два пъти.
Не иска да седи на гърнето или на тоалетната и съм се видяла в чудо, ако го питаш не казва и бяга да не му сменям памперса. Сега му купихме и стълбичка да се качва на тоалетната, дано помогне.
Случва ми се да ми се вие свят от умора и да не мога да заспя. Надявам се нещата да се подобрят.
Иначе много говори, научава много от детегледачката и децата.

Готвим се за малък рожден ден и след седмица ние сме канени на друг рожден ден.
Много поздрави на всички, тук съм и чета.

# 43
  • Велико Търново
Пламинго,аз още не сйм отбила 😅 но да си кажа честно дори ми става мъчно като помисля за отбиване .
До 8 месец а може и повече да е било и аз ставах кърмех и го връщах в неговото легло ,но заспивах до кято го кърмех седнала и имаше опастност да го изпусна , за това постепенно взех да го слягам на спалнята и кърмех легнала и после го местех ,разбирасе ако не съм заспала 😄 Та общо взето от 1 г до сега приспивам го и го слагам в неговото легло,но когато се събуди го взимам при мен и така спим до сутринта . Не мога да ставам по 10 пъти на нощ,а при избиване ня зъб и 1000 пъти.
Светът ми е да слагаш Мишо дя спининка при теб , така когато се събуди само даваш гърдата и продължавате да спите 🥰

Ради, спим в различни стаи, аз спя с Вики, понеже не иска с никой друг. Случвало се е да спим така на спалнята, но той като се събуди и хуква, веднъж така падна. Вземала съм кошарата и при нас с Вики, спал е на леглото при мен в детската, но проблема е че Вики по някое време на нощта се буди и идва при мен на леглото, в тези случаи го нося на ММ, че да мога нея да гушкам. А да го местя докато спи, е като да работя с бомба 🤣 , буди се от най- малкото.

Иначе ще ми е кофти да го отбия напълно, не за друго , а защото имам много кърма. Но не изпитвам тази носталгия и нужда да го кърмя, по- скоро за през нощта ми се иска да спра да го кърмя, малко отпред назад 😄.

# 44
Ако успееш ,пиши да знам и аз 😂
Момичета аз исках да ви питам за белите коси, на 25 г съм пък си открих 2 бели косъма пред огледалото,няма как да си огледам цялата коса ,но сигурно не са само 2 .
На колко започват белите коси,на 25 не е ли твърде рано 😪

Общи условия

Активация на акаунт