Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 18)

• 20 835
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Мисс, стискам палци нещата да се наредят

# 601
  • Велико Търново
Мисс, успех, дано я намерят и да я върнат непокътната!

На мен вече ми идва малко трудно да излизам и с двамата, дори и желанието ми вече не е същото. Вики не слуша, ако сме в магазина слиза от борда и почва да обикаля. Или ако сме излезли някъде по - наблизко и сме без него, ми се лепва за краката и почва да реве и пищи. Вече на всяко излизане се спират поне по две жени да я забаламосат и да спре да реве, започна вече да ми дотяга това нейно държание.

# 602
Мисс, успех, дано я намерят и да я върнат непокътната!

На мен вече ми идва малко трудно да излизам и с двамата, дори и желанието ми вече не е същото. Вики не слуша, ако сме в магазина слиза от борда и почва да обикаля. Или ако сме излезли някъде по - наблизко и сме без него, ми се лепва за краката и почва да реве и пищи. Вече на всяко излизане се спират поне по две жени да я забаламосат и да спре да реве, започна вече да ми дотяга това нейно държание.

Вземи си раница за малкия, така ще са ти свободни ръцете за Вики. И според мен трябва да я пуснеш на ясла. Така ще има къде да си хаби енергията, също и контакти на нейната възраст. Там ще играе, ще учи и няма постоянно да се съревновава с малкия за вниманието ти. Възможно е в началото да се влоши положението, но след като свикне ти гарантирам, че нещата ще се подобрят много. Има вариант и много бързо да и хареса като си намери приятели, като се почувства самостоятелна и вече голяма.

# 603
Лизи, това което зе напиша не е законно, но ще го споделя. Една моя позната преди години имаше съмнения за това как се отнасят към детето и в яслата. Става дума за Пловдив. Детето беше като Яна в стрес. И тя поръча от Китай някакво микроскопично записващо устройство и го заши в дрехата. После беше потрес от това което чу. Не са били децата, но такива нецензурни думи е имало, като на селски футболен мач. Понеже тя самата е юрист и знае какво може да последва заради записа, не предприе нищо. Само като отписваше детето сподели с директорката, все едно детето го е разказвло с цитати. Е, не направиха нищо. След няколко години обаче стана скандал и изгониха същата бавачка и се оказа, че не е добре жената. Аз лично не мога да приема някой извън семейството да повишава тон на детето ми. В крайна сметка тези хора получават заплата за тази работа, трябва да могат да се владеят, в 21 век живеем, в Европа.

Пламинго, съгласна съм с Болибон. Аз имам само 1 дете, но точно преди да започне градина беше станал ужасен. Реване, тръшкане, пищене. На всичко казваше не. Аз тогава още си го мислих, че самата аз не мога да му дам толкова интертеймънт, от колкото има нужда. Признавам си, аз самата съм такъв тип човек… а бе не съм родена за майка. Предпочитам да идем в гората от колкото на площадка. Та, като се адаптира в яслата, нещата станаха много по-добре. Също така ти помисли и за себе си. Предполагам Мишо ти виси на цицата още, Вики си иска нейното. Сигурно си изнервена, а децата го чувстват това.  

Мисс, ужас. Дано застрахователите са читавти, че като знам какви са тук… Тя майка ти май в Лондон беше, там е страшно. На познати им откраднаха колата, докато бяха на гости. Говорихме си с, добре че ние караме стари коли, че никой не иска да ни ги краде.

Ради, аз ползвам колело целогодишно. Обличам в космонавт и така ми е спокойно, чувалче никога не съм имала, а вече е и голям. Слиза, качва се, няма как да е в чувал.  Целогодишно правим големи разходки по няколко часа.

Кате, стискам палци да мине всичко гладко.

# 604
Вчера ходихме до яслата, да си играят отвън с децата, Яна започна да реве още като видя оградата на яслата от далеч. Направо щеше да отскубне коланите на количката. Като влязохме в двора, плака 25 мин в ръцете ми и направо драпеше да се качи на рамото ми и да избяга някак, пълна истерия. При всяка дума от леличката ставаше по зле. Беше я страх от нея много. След целия тоя цирк се успокои. Първо не искаше да отиде при децата, накрая се престраши. Та малко, около 10 мин си игра с едно момче. Нито едно дете не беше усмихнато, всички изглеждаха унили. Не им дават да тичат за да не се бутат, под един навес с килим 2 м на 2м, играят на килим. Днес пак ще отидем, ако са на вън да поиграят. Въпреки, че ми е мн трудно с тая количка. Мойте много я харесват, явно като не сме я ползвали много и сега им е интересно да се возят в нея.

# 605
Добро утро, момичета 😊 Днес 4ти ден на ясла, за пръв път тръгна с рев от къщи 😔 Иначе май се адаптира добре, яде, спи, играе и даже помага да подреждат. Много се лепна за мен, иска даже като е на гърнето да седя до нея, става много кисела вечер и както лягаше в 22 часа, сега в 19,30 трябва да е готова за леглото. Нямам търпение да я взема следобед и да сме си заедно през уикенда. Мис, дано намерят колата, застрахователите си имат такива отдели с инспектори и се раздават, туко виж се обадили и за откуп. Ако не я намерят, ще платят на лизингодателя, а той би трябвало да възстанови на майка ти пари от вноските или да предложи друга кола. Хубаво е, че е лизингова, дилърите на автомобили са много важни клиенти за застрахователните компани и вярвам, че бързо и коректно ще финализират казуса. Поне в БГ е така, не вярвам в Лондон да е друго, все пак там е измислено застраховането.

# 606
Мисс, пропуснала съм за колата , дано св намери!
На Митко бързо оздравяване и успех с яслата!
Ади също вчера е успяла да заспи в яслата , но бързп се е събудила и плакала , съответно си я взех.После явно ми беше сърдита и на всичко ми отговаряше с "не".Час по  - късно се успокои и се гушкахме ,гъделичкахме и т.н , за да усети близост.
Тази сутрин обаче драма - не иска да влиза в яслата , явно осъзна , че всеки ден ще е там.Дано вече се е успокоила , че ми е мн свито.И добре, че идва уикенда малко да остане с нас и да види , че сме до нея.

# 607
Мис, стискам палци да се наредят нещата по най-добрия начин за майка ти!
Ава всяка сутрин реве, само две пропусна и влезе спокойна. Иначе всеки ден като отида да я взема е много щастлива, започва да разказва, че е спала, играла и т.н. Като я питам "утре ще ходиш ли на градинка?" отговаря "даааа" с ентусиазъм. И на следващата сутрин рев, "не искам детска гина, не искам мама боти"... Казват, че бързо се успокоява и цял ден е много добричка и спокойна. Много се заигравала, вкъщи също, като се приберем по 2-3 часа преоткрива всички играчки в стаята си. Много пее, говори за яслата, за децата, като цяло не мога да кажа, че е стресирана от цялостното ѝ поведение, но сутрин си поплаква.
Две вечери заспива в 21:10-21:30, което за нас е шокиращо рано и се чудим какво да правим с времето си 😃 а вчера беше буквално озверяла от глад, в 7 часа не успя да дочака вечерята и хапна яйца и филийки. Също не знам дали се издължи рязко или поотслабна, но коремчето го няма и панталоните ѝ започнаха да падат. А толкова се притеснявах като беше 9 кг на 4 месеца 😃

# 608
Лизи, точно за вас си мислех тази сутрин. Видях, че водят близначета момче и момиче с букетчета, явно за първи ден и нямаше как да не си помисля за астралните близначета 🤗 Каза ми сестрата, че всичките плачат на моменти, момичетата плачели тихо, момчета се деряли с цяла сила. Успокоява ме това, че на снимките всичките са много ухилени, като се заиграват им минава и явно им е добре. Но ето, вчера като отидох да я взема, има едно много усмихнато момченце, ами вчера и той беше с червени от плач очета. Махна ми за здравей, скочи и се затича да играе и пак да се смее. Та, явно, всички тъгуват по мама от време на време. Браво на Ави, Любовчето от 3 дни 2 се разплаква и когато я взимам, после минава бързо, но първоначално е като в ступор. Иначе разправя, че яла супа и филия, че била на пързалката, че играла с децата, сутрин казва, че отива на градина. Вчера я оставих до 17 часа да поиграе там с децата, че като я взема в 16 тъкмо са приключили със закуската и се готвят да излизат. Но понеже цяла нощ беше неспокойна и плака за мен, днес пак ще си я взема в 16.

# 609
Благодаря момичета.. И ние се надяваме много.

И ние сме така Angelova, "ще ходиш ли " - дааа, много хубаво там. И на другия ден със ставането "не искам детска динка"
Явно всички се усещат какво се случва едва след няколко дни. Божидар все така си реве. Поне успявам на баира да го убедя (и не го лъжа), че ще се гони с децата. Чуе ли "гони гони", изкачва баира за минута. Бяга вънка, скача, смя се... Всички се смееха на нас отново, че до вчера рева днес бяга като изтърван отпред. Спокойно мога да кажа, че сутрешното кардио е отметнато. Двете крайности сме ние... Ииии като отвориха вратите рев пак. Днес е петък чакам снимки и аз седмицата.

Ония ден пак паднал, питам го къде се удари, отговор "в стената" . Отварям репорта от госпожите, гледам "паднал по стълбите". Пак отивам, пак питам, "къде падна"
Отговора вече е " от колото на вода" ("вода" е двора).... И така вече картинката е ясна. Моето диваненце има голямо желание да се потроши. С други думи, иска да се спуска от пързалката или по някое нанадолнище с колело, с Райд он, с тротинетка, с каквото и да е, само да полети....та е паднал с колелото по стълбите. Добре, че са 2-3 стъпала.
На пързалка не се е пускал по дупе от половин година, или прав или по корем, или с главата напред. Беше събрал учите на един азиатец в Лондон на площадката, човека се хвана за главата буквално, като видя какво камикадзе е.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 11:18 от Miss AG

# 610
Оо , мис , напълно те разбирам , Ади също винаги е с главата надолу , или е качена на най - високото място.Набира се сама на синджирите и се качва права на люлките, пуска си ръцете , виси от въжета, превърта се , с колелото и тя хвърчи,прескача огради, иска да ходи по тях ,виси по разни лостове "като Андрея"  " като Рая" и т.н 12 годишни деца...
Днес не са ни пратили нито една снимка и нямам идея какво се случва , мн е странно чувството да не виждаш какво прави детето ти

# 611
Ох Орехче, видях я Ади, събра ми очите с тея превъртания. Даже бих казала, че е по опасна от Божидар. На него още не са му демонстрирали тези техники. Но на високото сме качени. Свалих 2 кг от потене на една такава висока пързалка с стъпки отгоре, през разстояние, но аз съм ниска и не стигам достатъчно да го придържам... Много ме е страх, като изключим глупавите неща, като спускане с колелото по стълби, гледам да не го спирам да се учи и да се катери, но ми е много трудно. А преди няколко дни му показаха, че дървото не е само за да си стои там, и беше качен  на първите клони след минута точно. (ниско дръвче)

# 612
  • Велико Търново
Болибон, имам раница, но вече само ММ го носи в нея. Той тежи колкото Вики и ми е вече невъзможно да го нося.

Искам да я пусна, но и вирусите много ме спират. .
Мишо само нощем цока, денем не търси, но аз понякога му давам за да заспи по- бързо 🫣.

За сега ММ ще остане да работи от вкъщи, ще имам малко помощ,  а и тя се държи така само с мене, другите ги слуша, при баща ѝ е една идея по- добре.
В крайна сметка ще я пусна ако видя че нещата не се подобрят, сега баща ѝ като ще си е вкъщи.

Лизи, защо не пробваш да си поиграе с децата от яслата до вас. Направо ми се струва че изпитва страх от самите жени там, дано да не съм права де.

Виктория е много странна, хем я е страх от някои много странни неща - като да я вдигнем на високо на ръце, или да я провися с главата надолу (почва да хленчи, че щяла да падне). Хем в същото време се катери по пързалката, пуска се с главата надолу, катери се по катерушките. А като бяхме на почивка в Родопите, имаше батут, от там видя една какичка да скача по пързалката надолу, и тя го правеше същото, като накрая се превърташе леко.

# 613
Днес пак бяхме до яслата, беше другата леличка, имаше малко драма и с нея, като я видя Яна, но бързо се успокои. В началото пак не искаше да отиде при децата, но не рева като вчера толкова дълго. После игра в загражденията, но все ме търсеше дали съм там и постоянно идваше да мрънка и да ме гушка. Сами пък прескочи оградата, в последния момент го хвана една жена. Добре, че не си разби главата на оня цимент.
Общо взето днес беше по добре. Може би има някаква надежда, да се случат нещата. Ще видим.

# 614
Plamingo__ ревнува, това съчетано с бебешкия пубертет може да бъде направо убийствено за нервите на възрастните.

Никога не са ме притеснявали вирусите. Като се роди каката спрях баткото от градина според мен за 2 седмици за да свикне с бебето, тя е родена ноември. Той в края на първата той ме попита може ли да ходи на градина, че му е скучно и го пуснах. Тя нямаше 40 дни когато той изкара варицела. Като се роди малката спрях каката за една седмица от ясла, пак за да свикне с бебето. Вкъщи са стояли само като са болни. Да, разболявали са и малката, но го приемам като трупане на имунитет. В един момент спря да се разболява заедно с тях. Сега се надявам да не се разболява много, все пак е свикнала с градинските вируси.

Днес и беше втори ден на ясла. Вчера беше за 1ч там и е била изключително спокойна. Играла си е. Заведох я в 10 и я прибрах в 11ч. Като се опитах да и обуя вътрешните обувки започна да мрънка и сестрата каза да я оставя, с които е за да не се разстройва. Аз я попитах дали иска да си игра е с играчките вътре, тя каза "да". Сестрата и каза ела да видиш другите деца и колко играчки имаме. Едно момченце излеле, явно от тези, които са останали и каза "ела да си играем, ще ти покажа играчките". Тя тръба без протести, опита се да помрънка, сестрата я побутна леко по раменцата и каза "ела да видим какво ще си харесаш да си играем" и това беше. Като я взех си беше щастлива и си личеше, че не е плакала. Като я заведох и я взех нямаше деца, които да плачат, а почват по 1-2 нови всеки ден. Пееха и танцуваха ние като отидохме. Личеше си, че не е плакала.
Днес я заведох в 8.15ч за закуската и я взех в 12.10ч след като са свършили обяда. Влезе без да се сърди, сякаш цял живот в тази ясла е ходила.
 Пак е била спокойна, играла си е, показала е, че е палава и е яла още на закуска, на обяд също, но вкъщи яде пак. Сестрата беше в ступор, като каза, че била гладна и после щяла да спи. Вика "Ама тя добре си хапна". Не и се тръгваше направо.
Предполагам, че в понеделник едва ли, но може би във вторник ще я оставят да спи там.
Адаптира се много добре, явно персонала я предлазполага. Тази сестра не я познавам, другата, която аз познавам е в отпуска. Лекичката тази сутрин я познавам, много е готина, другата също не я познавам, но като отидох тъкмо гушкаше едно дете и го залъгваше с играчка. Но другото, което е тя буквално цял живот е ходила в тази ДГ. Тя знае, че сутринта водим кака и там и вечерта я вземаме. Даже и е странно, защо нея я вземам, а кака и не. Имахме спор в двора на градината на обяд, че трябва да вземем и кака и.

Общи условия

Активация на акаунт