Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юли 24

• 109 167
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 1 215
  • В заешката дупка
Колибри Heart

Аз вече втори ден се опитвам да се адаптирам към исландското лято от 16 градуса, облаци и дъжд. Уж минавайки през Лондон за 2 дни трябваше да помогне за по-плавен преход, но взехме, че уцелихме най-горещия ден за тази година в Лондон - цели 31 градуса.

За първи път попадаме на Airbnb, в който снимките бяха подвеждащи и реалността не се виждаше, но пък за сметка на това цената беше солена. Бясна бях, честно, включително и на себе си, че аз го намерих. Написах първо едно емоционално ревю, но го оставих да отлежи. Като се поуспокоих го прегледах, поправих - фактология и без емоции. Още отлежава, но утре смятам да го постна и да спестя разочарованието на други.

# 1 216
^^^ съжалявам , че се смея с глас, но и моето ревю за софийския Booking (частен апартамент) отлежава и чака да му намеря не-чак-толкоз язвителни формулировки. Търся ги де!

# 1 217
А защо сте внимателни с ревютата, цензура ли има?

# 1 218
  • Sofia
Момичета, остарях с още една година, черпя ви виртуално с неофициална снимка. Както ме поправи щерката  - Не си остаряла, мамо, по-мъдра си с една година 😘

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 00:30 от Vesana

# 1 219
Веси, Честит Рожден Ден! Весело да го отпразнуваш! Flowers Hibiscus

# 1 220
Весунче, да си ми жива и здрава! Всичко май-добро ти желая от все сърце!❤ Много си хубава!❤❤❤

# 1 221
  • В заешката дупка
А защо сте внимателни с ревютата, цензура ли има?

За да има тежест и да е полезно. А това става с факти, конкретика и трезва оценка след като си преживял фазата на силни емоции и не рискуваш да избълваш нещо, от което да те вземат за истерична, префърцунена примадона.

Веси, честит рожден ден! Gift Heart

# 1 222
  • Бургас/Пз
Агент, ако намериш такъв панталон и аз искам Simple Smile Прекрасна си ❤️ Чантата е жестока.

Веси, честит рожден ден още веднъж! ❤️❤️ право е детето 🥰

Намерих си най- после ленена риза на светло сини райета, много тънички и бледо сини.
Довечера смятам да съм така

Само, че с кафяв колан и чехли

# 1 223
Веси, наборе, здрава да си и щастлива! 🌹🌹🌹
Сияеш!

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 17:29 от macadamia

# 1 224
Весанке, честит рожден ден!
Прекрасна 😘
Най-добри пожелания!

Агентката не я видях, но си я представям.
За корсета, да, ултра важен е, научих го по трудния начин. Упражненията са тези плюс още няколко.
Пепси беше качила също.

Макадамия, браво!
Вдъхновение си, да се покажеш с червената рокля

Това лято за първи път на плаж 😎 За ден само, не ми се тръгва ама.... aбе да сме живи и здрави. Колкото толкова 🙂
Ще си купя нов бански, че тоя се разпадна върху мен 😂
Скрит текст:

# 1 225
  • София
Честит рожден ден, Веси! Здрава, щастлива и усмихната да е личната ти година! Flowers Hibiscus

На мен панталоните с басти ми харесват, но установих, че трябва да са по-големи. Поне номер отгоре и да могат да падат под пъпа, почти на тазовите кости. С тясна горна част стоят супер, както е показала Копче със снимките на Роузи.
Такива като на Агент и аз нося с широки блузи.
Ал, много си свежа. Може да е за ден, но човек има нужда малко да почине и да махне токчетата Laughing

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 17:36 от asa

# 1 226
Ал, като те видях, първата дума, която ми дойде на езика е: Бандитка 😍
Не успях да взема роклЕто, в понеделник ….

# 1 227
Весана, честита бъди! Все така позитивна да си!

# 1 228
  • Русе
Веси, честит рожден ден! Здрава и много щастлива бъди!
Днес приключи първата ми почивка, но след седмица стягам багаж за Гърция.
Най-накрая им дойде реда на две рокли, закупени през есента на миналата година едната и през пролетта другата. Имам снимка на едната, на другата забравих.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 16:23 от *sve*

# 1 229
  • София
Vesana, честита бъди! Щастлива, здрава, обичана и искряща 🤗🥂🎂

Общи условия

Активация на акаунт