Термин март 2025

• 42 529
  • 807
  •   1
Отговори
# 30
Мислите да правите пренатални тестове и ако да, какви? Аз искам за вътрешно спокойствие да направя, но има толкова голям избор, че не знам на какво да се спра..
С предишната бременност правих на Nifty pro, но не останах доволна ( поради липса на транспорт кръвта ми се беше съсирила и трябваше да давам пак... съответно обратното броене до излизането на резултатите се удължи, а бе пародия). Сега ще правя този на Vision.

# 31
Предполагам, че на идния преглед ще обсъдя с лекар дали да правя, но да попитам и тук- в коя гс се прави пренатален?

# 32
Какво се случва при теб? Всичко наред ли е?

И аз утре ще разбера дали задържащата терапия е имала някакъв ефект.
Ниско е и според мен. При мен в 5 г.с. и 2 дни беше около 8000. Освен да си била с късна овулация? Пускала ли си втори ЧХГ тест след 48 часа?
Предстои утре! Имаме съмнения за кухо яйце

# 33
Ketyyy000 и аз си мислех за теб, какво стана с втория ЧХГ тест?

За пренатален тест ми е рано да мисля. Дори не сме чули пулс още. Утре съм на преглед. Притеснявам се дали всичко е наред. Но гаденето всяка сутрин ме успокоява, че сигурно добре се развива. Ще видим утре.

# 34
Ketyyy000 и аз си мислех за теб, какво стана с втория ЧХГ тест?

За пренатален тест ми е рано да мисля. Дори не сме чули пулс още. Утре съм на преглед. Притеснявам се дали всичко е наред. Но гаденето всяка сутрин ме успокоява, че сигурно добре се развива. Ще видим утре.

Здравейте, момичета! Първият кръвен беше със стойност - 2423.00, а втория - 4917.00 моята АГ каза, че това са чудесни резултати! Също така се видя и плоден сак, но е било твърде рано да се чуе ритъм! Каза, че отговаря на 4с и 5д. Единственото, което ми остава е да чакам, за да се уверя напълно и да бъда спокойна! Надявам се при вас всичко да е наред, и нещата да се подредят!

# 35
Браво, Кети , много се радвам, че всичко е наред Hug Надявам се, че си по-спокойна вече. И на мен на първият преглед ми казаха, че е извънматочна, а при друг лекар се оказа , че е в матката.  Всичко ще бъде наред!

Момичета, как сте със симптомите? На мен всяка сутрин ми се гади, но не повръщам, само гадене. След закуска ми минава, предиобяд пак започва да ми се гади. Минава ми, като хапна нещо.

# 36
На мен ми се гади вечер или ако ми стане студено. Сега усещам едни придърпвания в десния яйчник. Гърдите варират, но май вече са по-спокойни.

Първият ми преглед беше на 10.07, следващия този петък. И вече ще се по-бър-кам. Аз не пия допълнително прогестерон и това още повече ме напряга, че може да трябва, а да го пропускам. На лекарят каза само ако има нужда. А аз съм със СПКЯ и ИР, които поддържам със спорт.

Много ми е тегаво вече, тази неизвестност, казала съм на 2ма човека само.

Стискам палци всичко да е наред при всички Heart

# 37
Белла Елла и аз съм на следващ преглед в петък и нямам търпение да видим какво се случва и да си препотвърдя, че не е сън.
На мен ми се гади сутрин и следобед най-много, а тези дни си правя и стабилни следобедни дрямки. Като хапна нещо и на мен ми отминава за мъничко, но сякаш след това става още по-кофти. Не мога да намеря храна, която да ми е наистина вкусна. Вчера довърших половин кофичка Ben& Jerry's, обаче повече няма да се увличам така. 🥲 Засега знаят само ММ и братовчедка ми, а ако в петък всичко мине наред, мисля да споделя с мама, защото ще я видя този уикенд.

# 38
Ние не сме казвали на никой още. Засякох се с една моя много добра приятелка и й споделих само на нея. Дори родителите ни не знаят още. Утре съм на втори преглед и може би ще чуем пулс. Мисля да не бързам още да казваме, макар ,че коремчето вече започва да ми личи. При първата бременност ми пролича чак към четвърти месец, но сега си личи вече. Добре, че е лято и нося широки рокли.

# 39
От към симптоми - гърдите ту са болезнени ту не.
Гаденето при мен отмина, но след като включих всеки ден да хапвам нещо тестяно. При мен беше по цял ден, в продължение на почти 2 седмици.
Понякога ми се доспива, но като легна и не мога да заспя.

Ние не сме казали на никой още. Коремчето личи, но ще крия до 3тия месец (ако не ме разобличат 😆).

Пиете ли кафе? Кога мислите да споделяте с близки и приятели?

# 40
Пия едно кафе сутрин. Задължително след , като съм хапнала нещо, защото иначе ми се гади и не ми понася вкуса и аромата на кафето Grinning

За споделянето: мисля към 3-ти месец. Дори децата не знаят още. Ако им кажем бързо ще разпространят новината Grinning

# 41
Мен искат да ме включат в един проект в работата с ходене при клиент и май ще се наложи по-рано да кажа на работодателя си, поне на главния ми шеф, с молба да не стига до останалите хора в екипа.

Не съм.си давала сметка, че може да е толкова деликатно, когато се отнася за теб самия. Работя предимно хоум офис и мога да си почивам през деня, но не знам, ако трябваше да ходя на работа всеки ден.
Хората, които имате малки дечица, сте герои за мен. Аз кучо го неглижирам понякога с разходките да са по-къси.

И така, изпих 2 но шпата току що, дано тия придърпвания са от растежа на матката, а не нещо друго.

Усещам как с всеки изминал ден хипохондрията все по-отчетливо чука на вратата ми. :/

# 42
При мен симптомите сякаш утихната, не знам да се рвдвям ли или да се притеснявам. Следващата седмица имам пак преглед в 8 г.с.
Относно споделянето - само мъжа ми знае за момента. Чакаме 3тия месец, за да споделим на родителите ни първо.

# 43
Момичета, с гаденето се справям, но се притеснявам че не мога да спя почти. Нормално ли е, какво помага при вас?

# 44
Момичета, с гаденето се справям, но се притеснявам че не мога да спя почти. Нормално ли е, какво помага при вас?

При мен е точно обратното! Вечна умора и постоянно желание за сън! А имам почти 3 годишен син, който никак не обича да спи 🥴

Общи условия

Активация на акаунт