Термин март 2025

• 44 533
  • 807
  •   1
Отговори
# 195
Моята лична пък ме накара да ми даде направо за проследяване на бременност още в 7 г.с. На мен не ми се искаше толкова рано, но се регистрирах с това направление при АГ от нашия град. Мисла успоредно обаче да си платя пакет за проследване в Надежда. Там регистрират след 12 г.с.

Аз имам и един малко странен въпрос. Момичета, правите ли секс? Ние не сме спряли, аз си се чувствам ок и нямам някакви неразположения след това. Но някак си ме ръчка от вътре, дали пък не правя нещо нередно, дали няма да навредя на бебето.
Не съм питала АГ по темата. На последния преглед той просто ми каза да си живея както до сега без да се напрягам много и да почивам повече.

# 196
Моята лична пък ме накара да ми даде направо за проследяване на бременност още в 7 г.с. На мен не ми се искаше толкова рано, но се регистрирах с това направление при АГ от нашия град. Мисла успоредно обаче да си платя пакет за проследване в Надежда. Там регистрират след 12 г.с.

Аз имам и един малко странен въпрос. Момичета, правите ли секс? Ние не сме спряли, аз си се чувствам ок и нямам някакви неразположения след това. Но някак си ме ръчка от вътре, дали пък не правя нещо нередно, дали няма да навредя на бебето.
Не съм питала АГ по темата. На последния преглед той просто ми каза да си живея както до сега без да се напрягам много и да почивам повече.

И ние си правим секс. Говорила съм с моята АГ, тя каза, че стига да се чувствам добре и да няма болки и кървене, даже е препоръчително да се прави Simple Smile не се притеснявай

# 197
Сексът в къщата е мираж 😃
След инвитро е забранен.
Аз имам питане. Колко от Вас имат ПМС от време на време? Аз съм в 7с. 2д. и все още имам болки от време на време.

# 198
При нас също е мираж 😁
Аз също съм 7 г.с. и 2 дни. Вчера и днес имам пробождания и леки спазми.
Сексът в къщата е мираж 😃
След инвитро е забранен.
Аз имам питане. Колко от Вас имат ПМС от време на време? Аз съм в 7с. 2д. и все още имам болки от време на време.

# 199
Аз съм инвитро, и ми е разрешен, ноо нямам желание Sad не мога да се позная в това отношение.

За направление, още не съм ходила при личната. Чакам да каже АГ, кога ще ме регистрират и тогава ще посетя личната.

# 200
Аз също нямам желание, ама при мен по-скоро е от шубе 😅 интимни сме, но без проникване. При мен засега не са видели причина, поради която да ми забранят иначе.

На мен моята ЛЛ ми издаде направление за майчино здравеопазване спомена, но не съм го видяла. Този петък сутринта ще отида в СофияМед на преглед при АГ, която работи със ЗК, за да се регистрирам при нея при нужда от болнични до 16гс поне.

Вчера си запазих и час в Надежда при Д-р Д. Илиев - съвет за тези от вас, които искат да са там е да звъннете по-рано. При него имаха час за втората половина на септември, и засега се очертава да се видим с него, когато съм в 16гс.

А иначе ще си обсъдя и с текущата следяща ме АГ в Неовитро други опции като цяло за проследяването, но това в края на другата седмица.

Изпитвам голяма несигурност относно къде да се следя, честно казано. Имам препоръки от близки приятелки, но като се сетя още в борбата за забременяването на какви лекари попадах (включително един от тях в Надежда) ми става супер тревожно. Аз съм по-мека душа, като става въпрос за здравето ми и лекари-темерути много ме разстройват. 🥲 В предишната ми работна позиция съм работила с много серт лекари, но защото е по работа бях голямо перде и успявах да не се вълнувам. Пък сега-малка лигла.

# 201
Някой има ли мнения за пренаталния тест на Синево VERACITY? Цената е много ниска 960лв като сега е намалена на 768. Бях решила да правя пренатеста на cell genetics, а той е 1300лв(включва същите неща като този на верасити за 768лв), но се чудя доста дали си заслужава, при положение че ще го правя и без препоръка от АГ, а по собствено желание. Доколкото четох все пак си е утвърден пренатален тест и се ползва същата технология, само резултата излиза ксто нисък/висок риск, а не negative/postivie. Намерих информация, че д-р Сигридов го препоръчвал преди, не съм ходила при него, но е доста известен. Също и в Щерев го предлагат. А разликата в цената е двойна почти

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 08:42 от LaLa Land

# 202
И на мен АГ ми препоръча пренатален тест за 1150лв., идвали да града да вземат пробата. Но аз мисля да го направя във Варна, че ми е близо, в Св. Марина. Включва същите изследвания, като другите за над 1150 лв.

# 203
Вие усещате ли промяна в напрежението в гърдите, моите като че ли вече са доста по-спокойни и ме болят може би само вечер и като че ли първоначалното наедряване, се изгубва леко. Трябва вече да съм 9-та седмица от днес, утре имам записан час и ще попитам, ама ...

# 204
За пренаталните тестове моята АГ ми каза просто да разгледам пакетите и да преценя финансово кое ме устройва. Моя приятелка прави на Синево миналата година, но не беше доволна, защото тя имаше очакването, че ще е Да/Не, а беше с проценти, които нея я стресираха и май се беше наложило 2 пъти да дава кръв, защото не бяха изолирани достатъчно фракции. Но това второто навсякъде може да се случи, а щом нямате предпочитание как да виждате резултатите, няма да имате разминати очаквания 😊

# 205
Пише, че излизат very low risk или very high risk.
В интернет намерих и примерни резултати и из разни други форуми и там така го дават, което ми се струва ок. Това с процентите ми звучи малко по-стресиращо

# 206
Вие усещате ли промяна в напрежението в гърдите, моите като че ли вече са доста по-спокойни и ме болят може би само вечер и като че ли първоначалното наедряване, се изгубва леко. Трябва вече да съм 9-та седмица от днес, утре имам записан час и ще попитам, ама ...
И моите са доста по-спокойни и гаденето май изчезна .При теб има ли гадене .Аз съм 11 седмица.

# 207
9 та + седмица ми беше най - тежката. Гадене, повръщане, умора. Гърдите тогава сякаш бяха малко по - спокойни. Сега съм в края на 11та и ги усещам по-напрегнати, особено зърната. Гаденето намаля, но не изцяло.

# 208
И при мен гаденето намаля, но не е изчезнало. Предните 2 седмици беше страшно. Гадене почти през целият ден, но за щастие не съм повръщала. Гърдите ми са видимо наедрели, но не чак толкова болезнени. С предните 2 бременности по това време адски много ме боляха зърната. Дразнеше ми дори дрехата , като се опира в тях и бяха много болезнени, сега не е така. С предните две бременности имах почти постоянни боцкания и придърпвания в матката, сега нямам и се чудя дали е нормално? Worried

# 209
И при мен гаденето намаля, последно май в неделя имах, но тогава малко се разстроих, а като ми се насълзят очите, винаги последва и гадене.

Сега е актуално ставането за тоалетна през нощта, по три пъти се случва, явно нещо в нещо се притиска и не мога дълго да устисквам.

Общи условия

Активация на акаунт