Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 833
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 1 035
Пия си розето и дишам. Нашият близнак овапца математиката, а тръгнахме с очаквания за поне 98 точки на НВО при него. И се овапца от разсейване, писала съм ви. Това не го прави по-малко знаещ, но фактите са си факти, всички са можели да се разсеят или не, това е положението. Той е приет с руски, искаше с руски или испански като втори език. Не знам дали ще ми стиска да рискувам с него, ще видим.
Аз понеже все за девойката чета, и чак малко се сепнах.
Мислех че ще ги записваш заедно, но щом засега са отделно, със сигурност имаш вратичка..

# 1 036
Аз бях взела акта за раждане и детето (тя има навършени 14) .
Взеха само свидетелството.

# 1 037
beb4o_fb, имаш време да го измислиш до 3то.
Сега те прочетох по-назад, няма загубен бал, щом детето е доволно. А за овапцването ...дори и да си много хладнокръвен по принцип, в деня на изпита те хваща я вълнение, я сценична треска, я шок и ужас.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 12:51 от zlatenceto

# 1 038
  • Варна
С нотариално заверено пълномощно може ли да се запише дете от познат без присъствие на детето? Семейството ще пътува.

# 1 039
ivka_smile, би трябвало да може, но питай направо в училището кой (може би и детето, и родителите) кого трябва да упълномощи, за да го запишат.

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 07:47 от zlatenceto

# 1 040
  • София
В бг мама май влязох преди 15 год. Много от вас знаят моята история, с близнаците, с бебе Алекс, какво се случи.
После втори близнаци, фондация.
И ето толкова години по-късно редим желания, пак терзания, но поне всички живи и здрави.
Колкото и да мислим елит, второ ешелон, децата си имат начертан път и ще вървят по него. Съдбата им няма да променим

# 1 041
С нотариално заверено пълномощно може ли да се запише дете от познат без присъствие на детето? Семейството ще пътува.
Точно това смятам да направя.

# 1 042
Гарганела, практиката с близнаците не е от мината година, не съм чела да се предвижда промяна.

Нашата душица се чуди какво да правим, хем ѝ се иска друго училище, хем я виждам, че не е хазартен играч Grin явно цяло лято ще сме в крачка …

# 1 043
  • София
Гарганела, практиката с близнаците не е от мината година, не съм чела да се предвижда промяна.

Нашата душица се чуди какво да правим, хем ѝ се иска друго училище, хем я виждам, че не е хазартен играч Grin явно цяло лято ще сме в крачка …

Къде бяхте вие ,
18то ли целяхте, аз понеже моята не иска да чуе за това училище , а незнам защо, всъщност знам , защото толкова и разбира главата.
Ви окуражавам,  ако имате бал , да следите нещата.
Точно с ФЕ/ИЕ е имало там места до 4то класиране.
По - добро е 18то от 127мо.

# 1 044
Виви, така и смятаме да направим, битката ще е безмилостно жестока, но тя е потресена от 127 ( идея нямам защо). Бал е относително дали имаме 5,5т я делят от минималния Cold Sweat

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 09:15 от Жоржи

# 1 045
  • European Union
Жоржи, може да следите свободните места и след началото на учебната година.

# 1 046
  • София
Аз понеже все за девойката чета, и чак малко се сепнах.
Мислех че ще ги записваш заедно, но щом засега са отделно, със сигурност имаш вратичка..

second, наборът беше подложен на сериозен психически тормоз в училище, от страна на директора. Цяло чудо е, че изобщо успя да се събере и да постигне дори това, затова и го оставих "извън прожекторите", четат и тук...Както и да е, аз продължавам да вярвам, че някой ден ще споделя с вас статия/новина за онова чудовище, наричащо се "директор".

zlatenceto, той искаше с руски, ако промени мнението си - ще го запиша при сестра му. Има нужда, чисто психически, сам да си е извоювал правото да учи еди-къде си.
Благодаря ви за всичко, момичета, помогнахте ми по-леко да приема някои неща Kissing Heart

# 1 047
  • София
Виви, така и смятаме да направим, битката ще е безмилостно жестока, но тя е потресена от 127 ( идея нямам защо). Бал от относително дали имаме 5,5т я делят от минималния Cold Sweat
Сега вече като се всеки се намести след 2ро класиране , 5,5т. според мен са преодолими, освен това да през година ги следете , че стават изненади понякога и се освождават места.

# 1 048
  • София
Аз пък явно съм лайкнала страницата на Вазова. И вчера като една друга майка се оплаках. Казаха ли, че петък ще пуснат списък. Там от 411 падна на 406, но ни делят още поне 10 точки.
А при този интерес сега...

# 1 049
Може ли мнение за дуална форма на обучение? Има ли почва в България?

Общи условия

Активация на акаунт