Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 998
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Много съжалявам, че тази година няма да мога отново да платя тази космическа сума 40 лв. за нейтив. Като ви изнудваха седем години в кварталните училища, сигурно не сте се възмущавали толкова. Сто пъти се написа, че парите са абсолютно пожелателни Grinning .
В Испанската изнудвачи, във ФЕГ пласьори, в АК комарджии, хубаво е да обобщим и да улесним родителите на следващия набор.

# 691
И аз рефрешвам мобилно и много ме дразни че постоянно ми отваря на таба на първо класиране.
Всеки път подскачам 🤓

# 692
Те пък като обяват час, все  едно го спазват😋

# 693
Една майка сподели за Стара година били качени в 22часа, и ако тази е така😊

# 694
  • София
buni, за 18 СУ се говори, че масово ставали с нетрадиционна сексуална ориентация (бих използвала друга дума, но не искам да ме баннат). Да го добавиш в списъка. Stuck Out Tongue

# 695
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
И аз рефрешвам мобилно и много ме дразни че постоянно ми отваря на таба на първо класиране.
Всеки път подскачам 🤓

На мен и на компютъра ми го отваря така, ама там по се вижда, че е за първо, на телефона и аз подскочих първия път, ама беше рано и си викам, надали е излязло толкова рано.

За следващите набори, които сега надничат, предлагам всички да пишат ПГ по строителна и подемна техника, където е прието мойто за 1 класиране, защото не намерих нито един отрицателен отзив за него, та явно няма ни наркомани, ни комарджии, ни събират пари! Trollface

# 696
Айде, залагайте на час. Simple Smile
Аз казвам 14 следобед.

# 697
  • София
Една майка сподели за Стара година били качени в 22часа, и ако тази е така😊
Аз съм майката. Joy Качиха ги в 22 часа, ама предния ден.

# 698
  • София
Айде, залагайте на час. Simple Smile
Аз казвам 14 следобед.
Даже 13,30 като се приберат от обедна почивка.

# 699
  • София
13:40
Нека се наобядват хората

# 700
buni, за 18 СУ се говори, че масово ставали с нетрадиционна сексуална ориентация (бих използвала друга дума, но не искам да ме баннат). Да го добавиш в списъка. Stuck Out Tongue
               Добавяйте го! Детето ни гадже няма , а аз се чудех ЗАЩО?!?! Ами още не са се определили! Smiling Imp

ПП. Има време - 12 клас ще е , та разчитам на тази последна година в 18-то! Yum

# 701
  • European Union
За мен е абсолютно безумие да се събират пари от родителите. Казвам го като учител и никога няма да ме накарат да изпрося и един лев от родители. Единствените пари, които в цялата ми кариера съм събирала са били за учебници и за застраховка. Като за учебниците обявяваме цената след отстъпката, така че при нас да не остават никакви пари.
Нейтив нямаме, но изпращаме учениците на състезания в чужбина. Самолетни билети, командировки, всичко се плаща от бюджета на училището. Ремонти се правят, техника се купува и училището още не е фалирало.

# 702
Аз казвам 13.30

# 703
Аз казвам 14.30

# 704
ИЗЛЕЗЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт