Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 938
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 825
  • в града на вечния купон
Моля някой да каже колко са минималните за Джон Атанасов!
Ние сме приети програмиране на роботи 427,35
Компютърни мрежи 430,75
За 2ро класиране
За другите специалности са дали бала

# 826
  • София
Моята ще си учи френския който искаше, Е, все пак ще се охлеждаме на 4то класиране, за някое по - близко училище и по- високобалова паралелка. Сега отиваме на плаж... Grinning

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 15:35 от Cabo San Lucas 40

# 827
Искам само да благодаря на всички, които ме посъветваха да изчакаме, колкото и нищожен да е шанса на второ класиране.
Понякога наистина стават чудеса!
Иде ми да се ощипя, за да повявам, че е истина.
Благодаря ви! Flowers Blossom

# 828
Радвам се за вас!
Вярно са си боевете при Шипка в София

# 829
Ние сме приети в НТБГ ,мръднахме нагоре Simple Smile

# 830
Между другото, тази година ученик от ФЕГ спечели престижно международно състезание по латински.

# 831
# 832
Някой знае ли в НПМГ паралелката с география колко е паднал балът от I-во класиране?
456,92 мъже, 455,91 жени

Много неблагоразумно предвидих балът да се вдигне само със 7-8 т. спрямо миналата година или до 540. Дори да съм взела  под внимание, че математиката се удвоява и би трябвало да предположа докъм 445, пак не ми излязоха сметките....
Наборката само в тая паралелка се беше взряла. Майка и какво ще я прави не знам. Никой не очакваше такъв зор точно пък за тази паралелка.

# 833
  • София
Брей тая 2ра Английска, тази година чупи рекорди май!
Само с 1т е паднал балът за момичета.

Те и миналата година паднаха с малко от първо до второ, ама за момичета минималният на второ беше нещо като 449. Сега 15 точки нагоре.
И НПМГ, и Френската са доста нагоре спрямо миналата година.

# 834
Какво се случва, ако паралелка не се запълни? Ясно, че с високобалова няма да се случи, но с друга би се случило. Къде отиват записалите се деца?

# 835
И Бургас има статика

# 836
  • Sofia
Какво се случва, ако паралелка не се запълни? Ясно, че с високобалова няма да се случи, но с друга би се случило. Къде отиват записалите се деца?
Мисля, че и маломерни могат да се утвърдят. Зависи колко са децата.

# 837
  • София
Аз съм в тотален шок, не мога да се зарадвам на класирането, защото детето реве от разочарование 😞 В точно обратната на Николина ситуация сме - девойката я приеха в допреди седмици желаната Вазова, но тя категорично отказва там и съжалява, че е прескочила 7-мо. Акълът не ми го побира как изпаднахме е такава абсурдна ситуация да се откажем от така желаната паралелка и да се впуснем в чорбата на трето класиране, за да се върнем евентуално назад. Ад е това 😖

# 838
Доколкото знам към края на август, началото на септември РУО решава дали да закрие маломерна паралелка. Намират места в други незапълнени паралелки. Като цяло е рядкост, но се случва понякога.
Искам да поздравя всички дечица, които са намерили място на второ класиране, а не тези, които не са съвсем удовлетворени - да не се отчайват, скоро ще видят, че са попаднали на най-доброто място за тях. Дано успеят да извлекат максимума и да намерят приятели Simple Smile

# 839
  • София

Като цяло се запазва тенденцията от миналите години, но точките са ~10 нагоре за по-желаните училища, без топ 3 де. То там не знам къде по-нагоре може Simple Smile

Според мен при НПМГто си е казало думата наличието на НПМГ седмокласници. Пък било то и само 2 паралелки.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 14:47 от no4ko25

Общи условия

Активация на акаунт