Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 959
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 855
Не се шашкай толкова.
С нейният бал има добър шанс да влезе.
Запиши я във Вазова и като излезнат местата ще го мислиш.
Така ще направим, разговаряхме вече, даже погледнах колко са били ориентировъчно свободните места за трето класиране. Просто ме е яд в момента като родител на пубертетското си дете.
Охх, съчувствам ви, много излишни нерви са това , но като ви е дошло до главата и това ще преминете ! Успех !

# 856
В паралелките за програмиране, както в ТУЕС Системно, така и в Джонката Системно и Приложно - спадът на бала е минимален - от 0.5 до 4 точки общо /безквотно/. Което означава единици движение и целенасочен избор по интерес, не редене по бал. Не се местят към друг тип гимназии на второ класиране, а баловете не са ниски и хващат езиковите напр.

# 857
  • Варна
Здравейте!
Класирахме се на  по-горното желание в същото училище! Ще учи Рекламна графика😁Наборът е доволен 😊
Разлика беше 13 точки…да не повярваш колко е паднал бала.Нямах никакви надежди..
Ако е в Гео Милев, ние освободихме мястото Simple Smile
Не е там ,в ПТГ сме.

# 858
  • София
ФЕГ наистина ме изненада тази година. Статистиките и прогнозите нищо такова не сочеха. Определено има разминаване с до 7т, което си е много.
Явно интересът е значително повишен тази година.

# 859
  • Варна
Здравейте!
Класирахме се на  по-горното желание в същото училище! Ще учи Рекламна графика😁Наборът е доволен 😊
Разлика беше 13 точки…да не повярваш колко е паднал бала.Нямах никакви надежди..
Ако е в Гео Милев, ние освободихме мястото Simple Smile
Не е там ,в ПТГ сме.
Успех! Оттървах почерпката Simple Smile

# 860
ФЕГ наистина ме изненада тази година. Статистиките и прогнозите нищо такова не сочеха. Определено има разминаване с до 7т, което си е много.
Аз се опитвах да пробудя интереса на дъщеря ми за ФЕГ. Добре че не успях, защото нямаше да й стигне бала за ФЕ и АЕ.

# 861
  • София
Само за момчетата. При момичетата нещата са си според прогнозата - 0,5 до 1т. отклонение. Simple Smile

# 862
  • София
Само за момчетата. При момичетата нещата са си според прогнозата - 0,5 до 1т. отклонение. Simple Smile

Да, аз момчешките смятах и наблюдавах, защото те ме интересуваха. Интересно.

# 863
  • София
Еми, както вече казахме, желанията на децата са непредвидими и винаги има разлики, спрямо предходната година.

# 864
  • Sofia
Пак се събрахте силна френска група за родителски срещи до среднощ Laughing

Честито на успелите и кураж на тези, които ще се решат на участие в следващите класирания Revolving Hearts

# 865
Еми, както вече казахме, желанията на децата са непредвидими и винаги има разлики, спрямо предходната година.
Тази година обаче, когато очакванията са за много високи балове, е нормално да има по-голямо насочване към ФЕГ, където традиционно баловете са относително малко по-ниски. При момчетата това е още по-видимо Simple Smile

# 866
  • столицата
А в 91 НЕГ и 73-то с колко паднаха  баловете между първо и второ класиране?

# 867
  • София
Честито на приетите в желаните паралелки и успех на тези със здравите нерви за трето и четвърто класиране. Само на приетите по по-предно желание, не пишете че освобождавате место, то вече е заето от дете, което се е преместило също на по-горно желание.

# 868
А в 91 НЕГ и 73-то с колко паднаха  баловете между първо и второ класиране?
https://ruo-sofia-grad.com/wp-content/uploads/2024/07/min_max_2_ … asirane_2024.xlsx

# 869
  • София
Тази година обаче, когато очакванията са за много високи балове, е нормално да има по-голямо насочване към ФЕГ, където традиционно баловете са относително малко по-ниски. При момчетата това е още по-видимо Simple Smile
То това няма значение, защото се прогнозира спрямо статистиката и позиция на последния приет. Желанията на децата са това, което води до отклонения от прогнозата.

Общи условия

Активация на акаунт