E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~210

• 32 002
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,момичета!

Ани,
Скрит текст:
И моята тенджера взима по 5 буркана.Аз направих от купени плодове - ягоди,череши и кайсии.На ЛЛ й кажи,че като дойдеш следващия път тогава ще й дадеш левчето. WinkПо време на пандемията не ходехме и ни  ги изписваха по телефона.
При нас не е валяло дъжд.Зетят е в отпуска още 10 дни и вчера ме докара до Б-с.

Еркан Петеккая и Илхам Шен зад кадър....

---------------------------------

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/07/22_71.html#more

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/07/22_78.html#more

Желая ви приятен ден и спокойна седмица!

# 16
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, работата на село край няма...За сега асмите ни вървят много добре. Дано гроздето се запази и узрее добре, за да има добър градус
Бясна съм.....
Скрит текст:
Племенницата е детска учителка и детенцето и боледува, като повечето деца. Сега е болен и директорката и казала, че ако си вземе болничен, това ще и е последния.....В какъв свят живеем....А искаме младите да раждат....Няма как да стане при такава "политика"на работодателите.....

# 17
Здравейте момичета

Първо ще започна с епизода.....Този козел Алпай е отвратителен Мисли, че като вземе конака на Карадаа, децата му ще го заобичат! Мелек дава ли си сметка с какъв боклук е избягала.......и колко неприятности причини на двете приятелски семейства. Ох дано Кенан да изпълни заканата си. Този наглец Алпай не трябва да живее и да замърсява света.....

Кенан ще разбере ли, че Вилдан не му е писала писма и, че тези писма са творение на Фунда?

Злати:hugs: Гости:hugs:

Злати
Скрит текст:
По време на пандемията не бях ходила 2 години при ЛЛ. В аптеката до нас момчето ми даваше лекарствата без рецепта. За тези 2 години никой не ме потърси - жива ли съм, умряла ли съм....Нито ме търсеха за профилактични прегледи, нито за нищо.....Ама са си вземали 2 години паричките от Здравната каса за мен....Утре като отида ще попитам, как става с рецептата, когато отсъствам от града.....

Гости
Скрит текст:
По същата причина аз ходих да гледам две години внука в София. Работодателя на снаха ми казал, че не е желателно да излиза постоянно в болнични заради детето....Е, аз бях пенсионер и знаете, че две години бях постоянно на колела....Ами когато няма кой да гледа детето когато е болно, какво да правят майките. Скапана държава сме. Всеки с власт си прави каквото си иска.....

Надявам се утре да си свърша работите и да се прибера вечерта....
Желая ви приятна и прохладна нощ

# 18
Добро утро,момичета!

"Всеки ден е различен, всеки ден носи свое чудо."

Ани,
Скрит текст:
При нас ЛЛ ни предупреди.На всеки 3 мес.се обаждах на стационарен тел. към болницата,в която ЛЛ  има кабинет.Мед.сестра искаше ЕГН и ни изписваше лекарствата.После синът ги вземаше от аптеката и ни ги носеше.Така беше и с пенсията на ММ.Даде му картата,той теглеше пари и пазаруваше по списък, който пишех.Така беше първите месеци,когато не трябваше много  да се излиза.
Не знам защо вашата ЛЛ не е направила това.В Б-с беше така по онова време.Не трябваше да има много хора да чакат и така да зе заразяват.Дори синът,когато се зарази от снахата,а тя от децата,които обучава се обадиха на ЛЛ  и тя им каза какво да правят.Само ако има усложнение се викаше Бърза помощ.

Гости,
Скрит текст:
Сега през лятото има малко деца и групите са слети.Няма нужда от много учители и за това са в отпуска.Директорката би трябвало да го вземе под внимание.Дъщерята все още не е взимала болничен тъй като е на нова работа.Но през зимата,когато често боледува ще й се наложи да вземе поне 1 седмица.После аз ще отида.Така ще е караме докато порасне.

Скрит текст:

🆕 от Aслъ
"Животът е право на всяко живо същество!"

Телевизионният канал Now сподели следващите снимки зад кадър на “Red Buds”.
"Всеки кадър е красив по свой собствен начин"

-------------------------------------------------

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/07/23_40.html#more

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/07/23_67.html#more

Желая ви приятен вторник!

# 19
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Днес
Скрит текст:
ММ има РД....Да ви почерпя виртуално за негово здраве...

# 20
Добро късно утро момичета

Днес е прохладно при нас, дори на два пъти се опитва да вали.....

Злати Hug Гости Hug

Гости
Скрит текст:
на патерици, да е честит рождения ден на съпруга ти Да се обичате, да бъдете много щастливи и да остареете на една възглавница Благодаря за почерпката

Злати при нас не става така....
Скрит текст:
Вчера изрично питах сестрата, не може ли да се обадя по телефона да ми пуснат рецептата, тя каза, че не може! Трябвало да се подпиша.....Казах й, че други ЛЛ практикуват така, тя ми каза - какво толкова на три месеца ще идваш, а в противен случай да си купувам лекарствата на свободна продажба. Казах й, че в някои аптеки не дават тези лекарства, защото се отпускат с рецепта, а аз нямам такава....Тя вдига рамене и казва, че проблема е мой! Обещах й, че ще напусна практиката на докторката, само заради тези измислени правила. А пред мен една жена искаше направление за очен лекар за детето й, което било на 5 години, защото се е наранило, доколкото знам за децата няма потребителска такса, но майчето й остави 5 лева и сестричката си ги прибра в джоба.....Както се казва парица-царица! Разбира се, че аз трябва да ходя на 3 месеца за рецепта, където и да се намирам, след като не давам подкупи!

Между другото вчера паднах в градския автобус. Подмениха автопарка с електрически автобуси. Возила съм се и друг път, автобусите возят като лека кола. Този шофьор явно, че от скоро кара такъв автобус, и все едно вози животни...Удря рязко спирачка, след това потегля с пълна газ....Или си забиваш носа в предната седалка, или си удряш гърба в твоята седалка....Когато наближи моята спирка да слизам бях права и се държах за металната колонка, този главанак така заби спирачките, не успях да се задържа и се проснах на пода....Ударих си лошо рамото на лявата ръка и не само рамото...Когато се прибрах се мазах, няколко пъти, снощи, когато се прибрах на село също, но снощи ме болеше и рамото и кръста и главата.......Сега рамото ме боли само при определени позиции на ръката.....

Снощи Алпай удари дъното! Не разбирам, от къде идва самочувствието му....Гоям интересчия и пресметлив до болка.....Изпрати Идрис да убие Кенан, а след това ще се отърве и от Идрис.....Но народа казва - който копае гроб другиму, сам пада в него. С нетърпение очаквам този момент!

Днес във фейсбук ми попадна материал за Мерт Язъджъоглу

Мерт Язъджъоглу е турски актьор.
Роден е 10 май 1993г в Истанбул,Турция.
След като завършва образованието си в Истанбул,той се записва в отдела по мениджмънт на Истанбулския университет "Айдън".
След като е поканен на снимките на сериал,в който играе негов приятел,той прави първата крачка към това да стане актьор.
След като учи известно време актьорско майсторство,той дебютира в киното с периодичния филм "Dedemin insanları".
Филмография :
1)Love 101 (2020-2021)
2)Черна роза (2013-2016)
3)В пух и прах (2022)
4)Всяка твоя сълза (2018-2019)
5)Dedemin insanları (2011)
6)Good game: The begining (2018)
7)Umuda Kelepçe Vurulmaz (2016)
8)A mother's guilt (2021)
9)Мехмед : Завоевателят на света (2018)

Не е изписан нашия сериал "Червените пъпки".....Не разбрах добре, дали актьора играе в "Плен"....

Желая ви хубав и прохладен летен ден

# 21
Здравейте,момичета!

Никога не знаем какво ще ни донесе утрешният ден, но все пак имаме днешния.

Гости Hug,
Скрит текст:
Честит рожден ден на съпруга ти със закъснение!Да е жив и здрав.Всичко най-хубаво му пожелавам! Blue HeartFlowers Four Leaf Clover

Ани Hug,благодаря за споделеното!Алпай наистина стигна дъното.Но и Кенан така ще му го върне,че няма да се усети!
Скрит текст:
Дано болките отминат! Hands Pray И при нас ги има тези автобуси.Винаги се държа много здраво и ставам,когато е на червен светофар,спрял за да се придвижа спокойно до вратата.
За мед.сестра нямам думи!

Излезе инфо кой може да е партньорът на Аслъ  в новия сериал....

Енгин Акюрек получи предложение да стане партньор на Аслъ Енвер!
Това каза известната журналистка Бирсен Алтунташ.
Предстои експлозивно партньорство... На Енгин Акюрек е предложена главната мъжка роля в сериала "Kuşatma" / "Обсада" за дигиталната платформа Netflix с участието на Аслъ Енвер...
📍Сериалът на продуцентската компания Tims&B "Kuşatma" / "Siege" с участието на Аслъ Енвер за Netflix е написан от впечатляващото перо на Мерич Аджеми.
📍Докато Аслъ Енвер се готвеше да се завърне на снимачната площадка със сериала "Kuşatma" / "Обсада", любопитство предизвика името с кого ще дели главната роля.
📍Според информация, изтекла зад кулисите на сериала от 8 епизода, написан с много силен подтекст, в който на режисьорския стол ще седне Улуч Байрактар, ролята на Осман ще бъде поверена на нашата много известна и много красива звезда. Тя беше предложена на Енгин Акюрек,
📍Реакцията на Енгин Акюрек на това предложение предизвика любопитство. От друга страна, ако Akyürek участва в проекта, написан от Meric Ajami, партньорство, което не е съществувало в миналото, ще бъде пренесено в настоящето.
📍Когато Аслъ Енвер си взе почивка от актьорската си кариера преди две години, тя не можа да сподели главната роля с Енгин Акюрек в „Казвам се Фара“.
📍Снимките на сериала трябва да започнат през октомври.
📍Тарък Емир Текин ще играе по-малкия брат на Осман Арда в сериала, който разказва за битката между Нихал и Осман за крайбрежното имение и страстната любов между тях.

Таро Емир Текин играеше в сериала ''Рибарче''.Не е писано,че няма да играе в 3-ти сезон.Ще видим дали ще е той?

============================================

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/07/24_42.html#more

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/07/24_51.html#more

Скрит текст:
Днес окъснях,но имах ранно излизане.Бях запазила час  за енодикринолог на ММ.Той отдавна не е ходил на преглед.Оказа се,че диабетът му е завишен от последните изседвания.Утре ще прави изследвания на кръвта 3 пъти, а също и на  урината събрана от 24 ч.(което не го знаех как става).Трябва да се види дали диабета не дава отражение и на бъбреците.Нали има диабета полиневропатия.Откриха я когато лежа преди 2 год. в болница ''Сърце и мозък''.

Желая ви приятен ден,макар и отново да е горещ!

# 22
  • Плевен / София
Здравейте,момичета!

Излезе инфо кой може да е партньорът на Аслъ  в новия сериал....

Енгин Акюрек получи предложение да стане партньор на Аслъ Енвер!
Това каза известната журналистка Бирсен Алтунташ.
Предстои експлозивно партньорство... На Енгин Акюрек е предложена главната мъжка роля в сериала "Kuşatma" / "Обсада" за дигиталната платформа Netflix с участието на Аслъ Енвер...
📍Сериалът на продуцентската компания Tims&B "Kuşatma" / "Siege" с участието на Аслъ Енвер за Netflix е написан от впечатляващото перо на Мерич Аджеми.
📍Докато Аслъ Енвер се готвеше да се завърне на снимачната площадка със сериала "Kuşatma" / "Обсада", любопитство предизвика името с кого ще дели главната роля.
📍Според информация, изтекла зад кулисите на сериала от 8 епизода, написан с много силен подтекст, в който на режисьорския стол ще седне Улуч Байрактар, ролята на Осман ще бъде поверена на нашата много известна и много красива звезда. Тя беше предложена на Енгин Акюрек,
📍Реакцията на Енгин Акюрек на това предложение предизвика любопитство. От друга страна, ако Akyürek участва в проекта, написан от Meric Ajami, партньорство, което не е съществувало в миналото, ще бъде пренесено в настоящето.
📍Когато Аслъ Енвер си взе почивка от актьорската си кариера преди две години, тя не можа да сподели главната роля с Енгин Акюрек в „Казвам се Фара“.
📍Снимките на сериала трябва да започнат през октомври.
📍Тарък Емир Текин ще играе по-малкия брат на Осман Арда в сериала, който разказва за битката между Нихал и Осман за крайбрежното имение и страстната любов между тях.

Таро Емир Текин играеше в сериала ''Рибарче''.Не е писано,че няма да играе в 3-ти сезон.Ще видим дали ще е той?

Скрит текст:
============================================

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/07/24_42.html#more

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/07/24_51.html#more

Скрит текст:
Днес окъснях,но имах ранно излизане.Бях запазила час  за енодикринолог на ММ.Той отдавна не е ходил на преглед.Оказа се,че диабетът му е завишен от последните изседвания.Утре ще прави изследвания на кръвта 3 пъти, а също и на  урината събрана от 24 ч.(което не го знаех как става).Трябва да се види дали диабета не дава отражение и на бъбреците.Нали има диабета полиневропатия.Откриха я когато лежа преди 2 год. в болница ''Сърце и мозък''.

Желая ви приятен ден,макар и отново да е горещ!

[/spoiler]
Здравейте момичета,
Благодаря ви за пожеланията.....
Радвам се, че Аслъ ще започне да снима отново и дай боже да се случи партньорството с Енгин....Ще стане добър тандем....

# 23
Здравейте момичета

Злати, Гости благоаря за новините Hug

За Аслъ и Енгин рускините бяха писали преди няколко дни, но аз го разбрах като фенско желание. Сега сигурно работата е сериозна.....Аслъ сигурно ще бъде оплюта от българските фенки на Енгин - според тях няма достойна партньорка за Енгин....Спомням си колко помия се изля върху Хатидже, когато се беше заговорило, че двамата ще си партнират.....

Днес пак се обърках -мислех, че е четвъртък.....Радвам се, че утре вечер ще разберем ще прехвърли ли Сеит Али конака на Алпай, или Кенан ще се намеси и ще осуети сделката.......
Как ви се струва, Кенан уби ли Идрис.....Защото Алпай мисля, че му звъня по телефона.....Телефона звънеше, а Кенан седеше в багера, но Идрис не го видях.....Така става, когато се прави на хитрец и слугува на двама господари. Единия от двамата щеше да го убие......
Вече Вилдан разбра какви ги е свършила Зюмрюд, въпрос на време е и Джумали да научи....Но както става в турските сериали, нищо няма да последва за Зюмрюд....Ще й избелят образа и готово.....

Нови снимки от Аслъ от почивката....

Казвам ви лека нощ в очакване на гръмотевична буря при нас-......

# 24
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Кафето го оставям за Злати, от мен нещо за душата...

# 25
Здравейте,момичета!

При нас днес е облачно и поносимо за излизане.Дано да завали дъжд.Преди няколко дни само имаше силен вятър,изпочупи клоните на дърветата,а дъжд валя съвсем за кратко.Колкото да обере праха и изцапа колите.

Гости,Ани,благодаря за  коментарите,новите снимки на Аслъ от почивката и сладките изкушения. HugHug
Кенан ще попречи на Алпай да вземе конака на Сеит Али.Ще се уплаши като го види жив и ще се досети,че е убил Идрис.
И аз съм доволна ако Аслъ играе с Енгин.
Ани,относно фенките на Енгин,аз не си спомням какво се е писало за Хатидже,но за Аслъ не е така.И Туба одобряват като негова партньорка.Игра с нея в 2 сериала.

--------------------------------------------------------

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/07/25_25.html#more

http://tvnovellas.blogspot.com/2024/07/25_45.html#more

Желая ви прохладен ден!

# 26
Добро утро прекрасни

Вчера
Скрит текст:
денят при нас беше дъждовен, но не съм си почивала, напротив снощи бях много изморена. Насях си втората реколта зален боб, защото първия се развали и го насях докато ръмеше, за да може да го завали дъжда и да изникне.....Направих 5 компота от сини сливи и 5 бурканчета пукани чушлета рибки....Трябваше и да готвя и снощи бях гроги....Може би изглежда нищо не съм свършила, но когато човек е сам е трудно.....Всичко трябва да мине през ръцете ми.....

Гости, Злати благодаря за почерпките и коментарите Hug

Както очаквах снощи Кенан осуети плановете на Алпай. Наглеца се изплаши сериозно и дори има намерение да бяга....Ама Фундата нали е алчна и има мерак да живее в конак, та козела ще си получи заслуженото......
Все пак Мелек най-после осъзна, че всичко става заради нея, заради лекомислената й младежка постъпка.....Добро решение на сценаристите да й сложат в устата едно кратко изречение с голямо значение, поне за мен.....Ако не беше Кенан, семейство Карадаа щяха да загубят дома си, който е наследство от праотците им. Добро решение е и, че Кенан се разкая, че е подкрепял Алпай. Много умело избелиха образа на Кенан..... Епизода беше интересен и имаше много съществени моменти според мен....

От мамашите....

Аслъ е публикувала репост от Anyl.
Докато мама и татко се припичат на слънце и релаксират на морския бряг, дъщеря им Елош си прекарва страхотно с леля Анил]

Нови снимки от Еркан - четат сценария на сериала, които ще се излъчва по интернет платформата....Сериала ще има 10 серии.

Желая им успех!

Днес продължавам работата на тръстиката, а утре
Скрит текст:
ще ходя на екскурзия с пенсионерския клуб в Свищов. Не съм ходила там откакто съм завършила през 1976 година. Интересно ми е да видя как се е променил града през 48-те години....

Желая ви приятен и прохладен ден

# 27
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Ани, свършила си прекрасна работа...Капка , по капка вир става.....

# 28
Здравейте,момичета!

И петък дойде....Да се усмихнем и пийнем кафе. Coffee

Ани,Гости,благодаря ви за споделеното! HugHug
Скрит текст:
А ние очакваме дъжд,но нищо.Добре,че нямаме пожари.И това, което стана в гр. Елин Пелин вчера е ужасно.Изживяла съм го с ММ,когато работеше в ''Нефтохим''/сега ''Лукойл'' преди много години.Беше се изгорил със сяра след авария и лежа в болницата 40 дни.

Ани,
Скрит текст:
Продължаваш със зимнината.Да си изкараш приятно на екскурзията.Ще се върнеше в спомени от преди години.

Нова снимка от почивката на Аслъ и Беркин...

Нова информация за сезон 2 на "Червени пъпки"
Бирсен Алтунташ съобщава, че първи епизод от сезон 2 ще бъде излъчен на 30 септември!
📌 Освен това, според предоставената информация, ще има скок във времето в сюжета на сезон 2!
📌 В сюжета ще се появи нов женски герой, който ще бъде приятел на Мерием, когото тя ще срещне в затвора.Името на героя и актрисата, която ще играе тази роля, ще бъдат обявени в следващите дни.
📌 Планират да започнат снимките в началото на септември, за да имат време да заснемат 2 епизода в резерв за новия сезон.
📌 Има информация, че 2 актьора ще напуснат сериала.
Кого мислите, че са решили да извадят от сериала?

Снимки зад кадър на "Еднопосочен билет"

Желая ви приятен и спокоен ден!

# 29
Здравейте момичета

Гости, Злати става ми хубаво, когато видя два комантара....Значи всичко е наред.....

Злати

Тези ли актьори ще извадят от втори сезон на Пъпките, или е съвпадение от написаното и снимката.....

Тази вечер няма епизод и вместо коментар малко снимки от почивката на Аслъ....

Разкошна жена!

Днес

Скрит текст:
извадих семе от този домат....

Бях го оставила да узрее хубаво, ама се е спукал от  дъжда и го откъснах да извадя семе. Той е от старите сортове домати, не е хибрид. И аз искам да отглеждам от старите сортове домати. Ще търся семена, да си купя. Дано някой да не ме излъже.....
Днес Боби ме поздрави имала съм имен ден. Писа, че са я оперирали, махнали са й половината щитовидна жлеза и е в болнични. Поздравява ви.

Лягам, защото утре съм баба екскурзиантка и ще ставам рано. Лека и спокойна нощ

Общи условия

Активация на акаунт