Лято, плаж, море, вълни...аз пък искам две черти ! ~бебеправене 607~

• 35 451
  • 848
  •   1
Отговори
# 150
Jaki ❤❤❤ Пожелавам ти лека бременност 🌺

# 151
Благодаря ви на всички. Благодарение на доктор Станулов и Дойчев успяхме, е разбира се и с наша помощ. Ако на някой ще му е от полза при последния опит използвахме селекция зимот за сперматозоидите. Не знам какво е помогнало, смятам, че е съвкупност. Добавки, храна, избор на правилен сперматозоид и стимулация.

# 152
Jaki, честитоо! Лека бременност и само щастие после с малкото човече! Heart

# 153
  • На изток от Ада
Честито Жаки! Радавам се че сподели с нас!

# 154
Честито Жаки 🩷 леко и приятно бременеене ти желая!
Благодаря, че сподели и ни вдъхваш кураж и надежда! 🌞

# 155
Жаки,Честито!
Лека бременност❤

# 156
Благодаря за темата! 💐 Не смогвам да чета всичко навреме. 😂

Честито на всички! Дано всяка се похвали в най-кратки срокове! 🙏

Аз пуснах всички изследвания след моя мисед с последвал кюретаж, освен хламидиите, мико и уреаплазмите. Жалко, но ми излезе, че имам ИР и съм супер стресирана и депресирана. Разбирам, че не е края на света, но ми е тъпо. Купила съм добавки (цинк, хром, магнезий, витамин Ц и Д) и ще поръчам и инозитол, R-AL и CoQ10. Никога не съм пила добавки, но и за това дойде време явно.

Аз съм в една дупка за пореден път… два дни ми е супер и после като вляза в дупка, че няма излизане. Все ми е в главата да не ми се повтори случката от юни месец, страх ме е, ама много. Не мога да се позная … Започнах уж режим, добавките, гледам да съм заета непрестанно. Работа, работа, работа - донякъде помага.

И понеже ви чувствам близки и винаги постовете ми са по един километър (извинете, за което!) утре с моя любим ще сключим брак в много тесен кръг. Почувствах, че ми е нужно, нищо че от 8 години сме заедно. 😀

Ами, за сега това… момичета наистина се моля за всяка една от вас, да паднат тия мракове и изгрее така мечтаното слънце за всяка една! Много ми е тежко, като виждам образовани, възпитани дами (макар да не се познаваме лично) … Приятен уикенд и ще се връщам да чета от начало новата тема. ❤😇

# 157
  • На изток от Ада
За Ир трябва диета. Ти хома индекса ли пусна и колко е?
За дупката те разбирам.

# 158
Честито Жаки! Радавам се че сподели с нас!

Както всяка една жена и аз имам своите страхове. Даже не сме казали на роднини още и приятели, но скоро ще е. Heart благодаря

# 159
Жаки, честито! Лека и успешна бременност! ❤️

# 160
nasito, 1.91, уж в реферетни стойности. Но на 60 и 120 мин инсулина е 65 и 46, а КЗ на 120 мин 6 (при 0-вата е 5.08). Гледам сега да се храня режимно, но да видим. 😀

# 161
Жаки, честита и лека бременност до пухкав финал! Да не усещаш колко бързо минават седмиците и да ставаш все по-щастлива и спокойна! Nature Star2

LieToMe, и аз в началото като почнах с изследванията и в една седмица ми откриха ПКЯ, ИР и хиперпролактинемия и тотално се бях сринала. Много ти се събра наведнъж, но да знаеш какъв е проблемът и да почнеш да го решаваш те доближава до крайната цел!

# 162
Честито, Жаки! ❤️ ❤️ ❤️

# 163
Дами, а можете ли да ме посъветвате при кой да отида за решение на спонтанните аборти? Имам вътрешно усещане, че е нещо елементарно като някоя инфекция или имунно отхвърляне... При нас наистина става много лесно зачеването, аз нямам никакви физиологични проблеми и аномалии, а мъжа ми - добра спермограма (само 3% крюгер първата, която оправихме с добавки)...
Абсолютно всички мнения, които масово чета тук са за специалисти за тежки репродуктивни проблеми и най-вече директно ИнВитро, а не мисля, че ние все още сме за там при наличие на 2 бременности за 6 месеца. Трябва обаче да намерим решението защо тялото ми ги отхвърля и то и двата пъти в седмицата между 4 и 5 спира да се развива добре ЧХГ-то - следих го изкъсо и двата случая - от деня, в който трябва да ми дойде - перфектни резултати цялата седмица на всеки 48 часа страхотно увеличение и после - БАМ - започват аномалите.

# 164
Дами, а можете ли да ме посъветвате при кой да отида за решение на спонтанните аборти? Имам вътрешно усещане, че е нещо елементарно като някоя инфекция или имунно отхвърляне... При нас наистина става много лесно зачеването, аз нямам никакви физиологични проблеми и аномалии, а мъжа ми - добра спермограма (само 3% крюгер първата, която оправихме с добавки)...
Абсолютно всички мнения, които масово чета тук са за специалисти за тежки репродуктивни проблеми и най-вече директно ИнВитро, а не мисля, че ние все още сме за там при наличие на 2 бременности за 6 месеца. Трябва обаче да намерим решението защо тялото ми ги отхвърля и то и двата пъти в седмицата между 4 и 5 спира да се развива добре ЧХГ-то - следих го изкъсо и двата случая - от деня, в който трябва да ми дойде - перфектни резултати цялата седмица на всеки 48 часа страхотно увеличение и после - БАМ - започват аномалите.

Отидете при доктор Станулов. Няма да настоява да правите инвитро или инсеминация. Ще потърси  да намери проблема и след това опити вкъщи. Преди няколко дни писа едно момиче че е забременяла естествено благодарение на него. Може да направиш и консултация с имунолог Михайлова.

Общи условия

Активация на акаунт