Лято, плаж, море, вълни...аз пък искам две черти ! ~бебеправене 607~

• 35 482
  • 848
  •   1
Отговори
# 465
  • На изток от Ада
Крос мач , кариотип е друго.

# 466
Голдънче, все пак си повтори теста още веднъж в понеделник. Дано те изненада. Калчев ще те насочи най-добре какво да изследваш.❤️
Ще пробвам да сложа в скрит текст моите драми, извинете ме предварително!
Скрит текст:
11 ден след трансфер чхг 14.47, 13 ден 25.4, 15 ден 35.30. Прогестерон варира  26 , 23nmol/l . От първата стойност чакаме да падне обаче ни изненадва и доктора казва докато расте не спираме лекарствата.  На 13 ден започна зацапване,  после премина в кървене и сега съм в нищото. За прогестерона слагам 2х1 пролутекс,  изследвам го преди поставяне, според доктора след това се вдига. Нямало нужда от още прогестерон.  Остава да чакаме . Иска ново изследване във вторник. А дотогава ще откача.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 14:17 от Mila101

# 467
Крос мач , кариотип е друго.
+1 за крос мач, въпреки че подозирам още истмоцелето, но ще ти пиша по-късно на лично Голдън

# 468
Виолетка, браво, че си балансирала жлезата само с диета. И аз така пробвах за около година, но успях да смъкна ТСХ от 6 само на 3 и съответно после минах на хормон. Като цяло много дълго време се дърпах от хормона и сега малко ме е яд за изгубеното време, защото според новата ми ендокриноложка хипофункцията на жлезата е проблемът при нас и просто не е бил добре овладян последните 3 години.

Голдън, съжалявам. ❤ За какъв период от време са ти биохимичните?

Мила, нещо май не се е получил скрития текст или поне на мен не ми излиза.
Редактирам се: Прочетох те сега и стискам палци! Представям си под какво напрежение си…Не мога да ти помогна с конкретно мнение за стойностите, но се надявам да успяваш да де грижиш за себе си и психиката ти както можеш! ❤🍀❤🍀❤

При мен нищо интересно. Пия си добавките, сега си поръчах и колаген. И НЕ си чакам цикъла след 7-8 дни. 🤞

# 469
Nasito - нямам идея кой я развива теорията и да вливките за да се потисне имунитета са хем скъпи, хем мен лично ме притесняват, но ако всичко останало е отхвърлено, какво друго остава … При мен например изобщо не стигаме до бременност и имплантация и съм изчела доста информация по темата. Общо взето имунния отговор е в сферата на предположенията, но все е нещо, което може да се пробва …

# 470
2402, разбира се, пиши ми когато можеш.

Не съм обмисляла крос мач, в списъка ми беше само кариотип от нещата, които не сме правили.

Иначе първата ми биохимична бременност беше април 2023, после юли 2023, септември 2023 и сега. Ама от септември това ни е първи реален опит за бебеправене, бяхме на пауза. Всеки път, в който имаме О от дясно(страната с тръба) се случва бременност,  но винаги биохимична и това е...

# 471
Mila, не знам дали помниш как завърши моя трансфер с подобни стойности и кървене миналата година, но ще ти кажа само стискам палци за по-добро развитие при теб! Но ми е наистина чудно защо не ти спират лекарствата. Дори и да игнорираме бавното нарастване, ниските стойности и кърмвенето на фона на прием на прогестерон за съжаление за мен са достатъчно показателни, че нещата не се развиват... Дано да греша

# 472
  • На изток от Ада
Крос мач е за хора с дете . Нз много.
Мила дано има успех!

# 473
Мила, стискам палци за някакво чудо! 🩷
Ванила, хайде да не ти дойде! 😊🩷

# 474
Golden - сега като споменаваш, че едната ти тръба е махната, правя аналогия с моя случай. Аз също имам премахната тръба, но е дясната при мен. След четирите неуспешни инсета, предложих на док. Да направим хистероскопия и без това един месец се чака за одобрение от фонда. Видя се, че имам сраствания в матката, които теглят стените една към друга и самата матка се беше стеснила. Освен разрязването на срастванията с наложи и да се направят разрези по стената на матката, за да си върне нормалната форма. Вероятно са станали след операцията за премахване на тръбата т.к от тогава започнах да усещам болки ниско в малкия таз през целия цикъл. Можеш да прочетеш в интернет за синдром на Ашерман, също го дават като честа причина за липса на имплантация или загуба в ранен срок. Би трябвало да са го видяли, ако го има при теб при корекцията на истмоцелето, но все пак можеш да разпиташ док.

# 475
Благодаря ви момичета!
2402, вчера изчетох последните теми за чхг и след трансфер.  Припомних си и твоята история и скорошната на Ани. Питах го доктора за извън маточна, отговори , че винаги има риск, още е рано за преглед и така.
Не знам друго какво да направя.

# 476
Голдънче, много съжалявам 🥺 Направете кариотип, нямате нужда от крос мач тест в момента. Не знам дали преди биохимичните имаш трите вида маточни биопсии. Поговори с мъжа ти за инвитро с ПИД. Прегръщам те ❤️
Мила, ехххх, да знаеш колко много се зарадвах, когато прочетох за положителен резултат, но много ме съмнява да не е извънматочна за съжаление 🥺 много те гушкам и ти пожелавам от сърце най-добрия развой! 😘❤️❤️❤️

# 477
За съжаление само чакане ти остава, Mila. Моя първи преглед е бил 23дни след трансфера, видя се 30 дни след трансфер. В един момент дори и стойностите да са ниски (под 1000), ако има сак се визуализира, където и да е.

# 478
Каква може да е причината от имунологични гледна точка,може ли да споделиш повече,Вики? Подозирам, че и при нас е този проблем.
Nasito - нямам идея кой я развива теорията и да вливките за да се потисне имунитета са хем скъпи, хем мен лично ме притесняват, но ако всичко останало е отхвърлено, какво друго остава … При мен например изобщо не стигаме до бременност и имплантация и съм изчела доста информация по темата. Общо взето имунния отговор е в сферата на предположенията, но все е нещо, което може да се пробва …
За съжаление само чакане ти остава, Mila. Моя първи преглед е бил 23дни след трансфера, видя се 30 дни след трансфер. В един момент дори и стойностите да са ниски (под 1000), ако има сак се визуализира, където и да е.

# 479
Голдън, съжалявам!
Много нисък прогестерон... не игнорирай този фактор, нищо чудно да се окаже един банален проблем! Аз бих пробвала фоликуметрия с таймиране и прогестеронов пеепарат след овулация 2, 3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт