Лято, плаж, море, вълни...аз пък искам две черти ! ~бебеправене 607~

• 35 472
  • 848
  •   1
Отговори
# 495
Golden, не искам да повярвам, че отново ти се случва.. Мила, и при теб това бавно растене.. пожелавам ви и на двете ако има дори малък шанс да се задържат бобчетата да успеят и в понеделник/вторник да ни зарадвате и двете с добри новини! Заслужавате го и двете, много стиснати палчета имате и много силни прегръдки!
Flowers Four Leaf Clover Heart Flowers Four Leaf Clover

# 496
Golden, Мила, стискам палци за по едно малко чудо на всяка!

# 497
  • София
Голдънче, така се зарадвах...
Съжалявам за това, което преминавате момичета! Стискам ви палци!

# 498
Голдън , Мила ❤❤❤

# 499
Голдън, Мила ... ❤️ Кураж, момичета! Вярвайте! 🍀

# 500
Съжалявам Голдън и Мила. ❤❤❤

2402 Вие къде правихте този крос мач и тази терапия, която са приложили. Ние сме с 2 неуспешни трансфера и почвам да мисля дали да не си ги назнача сама. Моята лекарка не е привърженик на този тест, ама не вярвам да откаже да го види и откаже мнение.

# 501
Голдън, Мила, съжалявам момичета.
Голдън, аз бих препоръчала кариотип в такъв случай, по принцип за биохимичните по-скоро се казва, че причината е в “лошия материал”, но при 4 биохимични трябва да се търси вече и другата причина. Калчев ще помогне със сигурност.

Стискам палци да откриете причината и скоро са се радвате на леки и спокойни  бременности.
Успех и на всички останали 💝

# 502
Пълнолуние, в Надежда го правихме по назначение на имунолог.

Ванила, след 3 месеца най-рано ще ми е трансфера. Много стигнати палци имаш и от мен, дано стане и без инсеминация този път!

# 503
Голдън, то не са чак страшни разходите за инсе, за да кандидаствате после по фонда.
Ако пак е БХ, аз те съветвам да се запишеш за безплатната консултация при доктор Стаменов за декември, тези дето се предоставят през майки за донорство. Ако дотогава не си бременна де Simple Smile, което ти пожелавам да стане. Дано ги има и тази година, не знам кога излизат, ако някой помни да каже, ще следя и аз. И задължително при доктор Стаменов, че е особена ситуация. Не е нужно да му ставаш пациент, но да каже какво мисли.

Мила, стискам палци за благоприятно развитие.

Vladi92,  препопъки ще намериш в раздел "проблемно забременяване", пък тук ела като подновите опити да се подкрпяме взаимно Simple Smile

# 504
Голдън, Мила, много съжалявам, че се случва това. Пожелавам ви скорошен успех!

# 505
Golden, добро решение е посичила Одри. И ние нямахме възможност за инвитро и правихме 4 инсета. Надявах се да стане с някое от тях. Не стигнах до положителен тест, но с тях кандидататвахме за инвитро фонда и финансирахме процедурата. Тогава вече стана чудото. Инсеминациите също  не са евтини, ако се сметнат четирите, но са по-поносими отделно....

# 506
Понеже и този месец няма + тест, а докторът беше казал, че ако до септември, октомври не стане, почваме инсеминации. Та, естествено се зачетох в изискванията на ЦАР за инвитро, защото мога да почна инсеминации, а отделно да ми подготвят документи за кандидатсване заради ендометриозата. Но видях, че изискването е III или IV клас по AFS, което нищо не ми говори. В двете ми епикризи пише само ендометриоза и sterilitas primaria. Тези от вас, които са в процедури, знаят ли нещо по въпроса или къде да чета?

# 507
Anigo, ако кандидатствате с неизяснен стерилитет, са нужни само епикризи от 4те неуспешни инсеминации + останалите документи. Но пък може някоя от тях да е успешна и да не се стигне до инвитро.

# 508
AngioКласификацията по ASF се използва за определяне тежестта на заболяването. Има четири стадия, като от фонда финансират явно само най-тежките. Можеш да прочетеш повече в статията https://www.advancedgynaecologymelbourne.com.au/endometriosis/st … 0severe%20disease.
Вероятно си по-лек стадий, което остава като възможност за кандидатстване с четири неуспешни инсеминации - дано все някоя да е успешна! Обсъди с лек. Лекар дали събираш точките за по-тежките стадии, но си мисля, че щом не ти го е предложила, вероятно си лек случай.

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 18:28 от Viktoria Beneva 729594

# 509
Благодаря ви!
Viktoria, това търсех Heart Не сме коментирали изобщо, но аз реших днес да се информирам. Иначе съм с множество огнища, имах по пикочен мехур, дъгласовото пространство и т.н

Общи условия

Активация на акаунт