Лято, плаж, море, вълни...аз пък искам две черти ! ~бебеправене 607~

• 35 456
  • 848
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, аз ще задам МНОГО глупав въпрос… ама ние сме на естествени опити, този месец не съм следила О, ама съдейки по БТ трябва да е минала тия дни.
Пада ми се да си правя профилактичните този месец - микробиология и цитонамазка, има ли проблем, ако ги направя сега, точно след О?

# 541
theDoodLe, няма никакъв проблем ☺️ Те се правят и по време на бременност.

# 542
Няма никакъв проблем, единствено след МЦ не трябва да се пускат веднага, че може да има отклонения. А и да не е имало полов контакт последните поне два дни, така са ми казали на мен.

# 543
# 544
Golden, Mila съжалявам много за случилото се..😔
Моят цикъл свърши и мисля този месец да не тествам и да не следя О.
Ако има контакт през ден, дали ще я хванем..?

# 545
Момичета, кръвния тест при какви условия го правите? Четох само, че трябва да е преди обяд. Има ли нещо друго специфично? Предполагам, че вода и кафета са позволени?

# 546
Момичета, кръвния тест при какви условия го правите? Четох само, че трябва да е преди обяд. Има ли нещо друго специфично? Предполагам, че вода и кафета са позволени?

Водата и кафето няма да повлияят на резултатите.

# 547
Четох само, че трябва да е преди обяд.

Може по всяко време. Лабораторията, ако е сложила изискване да е сутрин е за да имат време да изпълнят изследването.

# 548
  • На изток от Ада
Мила и за теб съжалявам!
Голдън нали щеше да звъниш на Калчев?

# 549
Още веднъж ви благодаря ❤️
Голдън, силни прегръдки! Чакам да споделиш какво е казал Калчев.
Съншайн ме пита за ембрионите, но чак сега смогвам да пиша. Този беше 4ВВ, имаме още 2 замразени, но са с по-лошо качество. Остава да се съвзема,че още съм в шок и да реша кога ще съм готова за нов трансфер.  И дали да върнем 2 наведнъж.

# 550
Мила, не ти ли е и на теб втора биохимична? Каква предполага че може да причината твоя доктор? Или тепърва ще се  коментира

# 551
Точно така , Алисън.
В Надежда имам три трансфера, всичките с 0.
При Станулов това ми е втори трансфер, първият също беше с 0. Поле имах биохимична от естествено забременяване и сега втора от трансфера.  Според доктора качеството на материала е виновно, имаме мъжки фактор, а аз вече гоня 41. Старите ембриони бяха с фрагментации.  След операцията на ММ свалихме днк фрагментациите в норма. Та се надяваме останалите ембриони да са читави.

# 552
На мен ми казаха от там да пусна още един път прогестерон и чхг, нищо повече не получих като информация засега.

# 553
Момичета, ММ за първи път показа слабост пред мен във връзка с репродуктивните ни проблеми. Досега никога не е изразявал своята тъга и умора от процеса и търся начини да го подкрепя. Вие какво правите, когато вашите половинки тъгуват?

# 554
  • На изток от Ада
Ванила не сме стигали до там. Нз дали страда, вериятно... За жалост аз не мога да му помогна . На себе си също.

Общи условия

Активация на акаунт