Лято, плаж, море, вълни...аз пък искам две черти ! ~бебеправене 607~

• 35 470
  • 848
  •   1
Отговори
# 510
Мислите ли, че е възможен успех още от 1 опит за инсе?
Аз на този етап ще ви чета само и ако мога с нещо ще помагам. Август ще си почивам и ще чакам с нетърпение септември, за срещата със Сенкова....
На всички ви желая .... късмет! 🍀❤️

# 511
  • На изток от Ада
Инсе действа с натрупване това знам...

# 512
Зависи от причината за досегашните неуспехи, но на теория всичко е възможно.

Инсе действа с натрупване това знам...
Какво е обяснението за това?

# 513
  • На изток от Ада
Нала , не съм правила и чета темите... Може и да бъркам...

# 514
Голдън, може и качеството на Я да е зле и затова да не се стига до успех при естествено зачеване. Пускала ли си ембриотоксини? Знам че те унищожават ембриона в ранните седмици.
Мила, съжалявам, този прогестерон в тази единица е ужасно нисък, отговаря на 8 ng, което си е направо под всякакви граници. Не знам как доктора реши че е добре. Нарастването е изкл ниско, за тези дни би трябвало да е над 200-500

# 515
Аз мисля, че не съм се включвала в тази тема, но пък ви следя от известно време.

BeLive, при мен втората инсеминация беше успешна, водим се с неизяснен стерилитет. За жалост приключи с мисед, та сега си чакам първия цикъл след абразиото, за да посетя отново моя лекар.
Като че ли не съм прочела при някой да се е получило от първата инсеминация, но пък знае ли човек, винаги има надежда😊

# 516
Много пъти съм писала за мои приятели, които успяха от първа инсеминация и то докато подготвяха документи за фонда с мъжки фактор. Така че шанс винаги има, но си е и късмет. Както са малко двойките, при които настъпва бременност през първия месец опити, така са малко и тези, които успяват от първата инсеминация, но ги има.
Пожелавам ти да си от тях, Belive

# 517
  • София
Мислите ли, че е възможен успех още от 1 опит за инсе?

ооо, да! днес точно разбрах, че приятелка са успели от 1вият опит, а се беше подготвила ако е неуспешен направо към Турция да ходят!

# 518
Няма как да действа с натрупване. Всеки път си е различен цикъл. Най-малкото зависи и от мъжкия материал - може единия път да е имало 10 млн пречистени, бързоподвижни сперматозоида, другият път пък да са по-малко. И има ли стимулация, няма ли и т.н. И се предполага, че лекарят с всеки следващ път ще прави някакви промени с идеята за успех

# 519
Имам приятелка, която успя от третата инсеминация, а след като роди, опитаха за второ и успя след първата. Друго момиче от форума, което пишеше тук, успя след първата инсеминация. Роди си здраво дете. При тях спермограмите бяха супер. При нас имаше забележки в материала и не успяхме с 4, въпреки че 2 пъти имах по 2 фоликула.

# 520
Според мен за инсеминациите трябва да са отметнати всички останали фактори, като имунологични и гинекологични проблеми, а поне при мои познати се оказа, че лекарите не го правят това и имаха 2-3 неуспешни, накрая се отказаха и от тях, понеже не искат да прибягват към ин витро.

# 521
Имам приятелка, която успя от третата инсеминация, а след като роди, опитаха за второ и успя след първата. Друго момиче от форума, което пишеше тук, успя след първата инсеминация. Роди си здраво дете. При тях спермограмите бяха супер. При нас имаше забележки в материала и не успяхме с 4, въпреки че 2 пъти имах по 2 фоликула.
я

Аз имам четири неуспешни инсеминации. В последствие се оказа, че проблема е качеството. Ако тогава предполагах щях директно инвитро да направя

# 522
Жаки, това кое качество - яйцеклетките или сперматозоидите?

# 523
Жаки, това кое качество - яйцеклетките или сперматозоидите?

И двете. Имахме бая спермограми в Надежда и уж бяха перфектни. Като направихме инвитрото в Афродита ни казаха, че главите на сперматозоидите са големи, и затова приложиха селекция. И за яйцеклетките също казаха че има забележки, а преди това се водехме неизяснен стерилитет.инвитрото ще ти даде повече информация от инсето, то пък ако нямаш право на фонд по добре инсеминации. Моите ги направих бързо, бързо

# 524
Ох, ние за 3 месеца чак сега успяхме да направим една. Надявам се следващите да не са с такова темпо, макар че и август ще е пас заради отпуската на Станулов. Но се надявам от септември вече да го няма това чакане...

Съжейки по житейския си опит досега, постоянно слушам как приятелка или приятелка на приятелка й се получили нещата еди си как или от първия опит, или след като еди си какво.. (за каквото и да било в живота), но аз абсолютно никога не съм в тази статистика. Laughing Много бих се радвала сега да бъда опровергана, но хич и не чакам чудо с първа инсеминация. До последно няма никакви тестове да правя, за да отложа разочарованието максимално дълго.

Общи условия

Активация на акаунт