Лято, плаж, море, вълни...аз пък искам две черти ! ~бебеправене 607~

• 35 468
  • 848
  •   1
Отговори
# 525
Ох, ние за 3 месеца чак сега успяхме да направим една. Надявам се следващите да не са с такова темпо, макар че и август ще е пас заради отпуската на Станулов. Но се надявам от септември вече да го няма това чакане...

Съжейки по житейския си опит досега, постоянно слушам как приятелка или приятелка на приятелка й се получили нещата еди си как или от първия опит, или след като еди си какво.. (за каквото и да било в живота), но аз абсолютно никога не съм в тази статистика. Laughing Много бих се радвала сега да бъда опровергана, но хич и не чакам чудо с първа инсеминация. До последно няма никакви тестове да правя, за да отложа разочарованието максимално дълго.

Стискам палци да станат нещата с инсеминация! Heart

# 526
Golden, съжалявам за развоя при теб. Прегръдки Heart
Мила, съжалявам. Прегръдки Heart

При мен Ц приключва, но мисля този месец никакви тестове за О, предните 2 месеца с това стриктно следене + преди това следене при АГ много ме натовариха и мисля този месец да почина малко, каквто такова...

# 527
Момичета чхг от сутринта 8.
Отдъхвам си.

# 528
Момичета чхг от сутринта 8.
Отдъхвам си.

И аз Purple Heart
И да следва успех!!

В темата имаме едни близнаци от първо инсе Simple Smile, разбирам ви защо не сте супер надъхани, но не го отписвайте пък съвсем.

# 529
  • На изток от Ада
То и аз имам позната бременна с близнаци от инсе. Но 5 или 6 инсе ...

# 530

Не че не беше ясно де, (прогестерона тук е в друга мерна единица), даже мислих да не пускам пак, но ми го изискаха, за да може доктора да ги коментира.

# 531
  • На изток от Ада
Съжалявам Голдън, тайно се надявах за теб!

# 532
Golden, Мила, съжалявам, момичета. Колкото и да го очаквате, пак е много мъчно.

# 533
Съжалявам, момичета! Дано да намерите причината и следващия път да е успешен!

# 534
Голдънче, Мила, много съжалявам 🥺
Голдънче, много нисък ми се струва прогестеронът. Пробвайте следващия път да включите прогестеронов препарат след овулацията и много се надявам да имате успех ❤️❤️❤️

# 535
Съжалявам, момичета...

Но няма да лъжа, и аз си отдъхнах с теб, mila, имам PTSD като видя такива стойности след трансфер...

# 536
Ех , момичета , съжалявам Sad
Мила , колко ембриончета ви останаха ?
Голдънче , ти при Калчев ли беше ? Трябва да има някакво обяснение за това , което се случва . Може би наистина прогестерона не е ок , както Кактус казва .

# 537
Благодаря ви момичета за всичко! Аз мисля да направя следващия месец на своя глава един опит, така или иначе и да ме викна Калчев ще е чак след около месец или два. Този път ще включа прогестерон дори и да не ме посъветват да го натрапвя, нищо не губя докато чакаме..

# 538
Голдън, Мила, приемете и от мен мъничко кураж за напред!
Голдън, смятам че решението ти е разумно и напълно подкрепям.
Днес ми се обадиха от Неовитро. Записахме час за петък за др Сенкова. Дано ни е на късмет!

# 539
Мила, гуш, съжалявам за неуспеха. Сега се радваме, че се размина лошия вариант, вместо да ни е тъжно, че нямаш успех. Много ме е яд колко много преживявания има в групата ни и как все берем страх.

Голдън, пробвайте с прогестерон. Ще взема и аз да си включа следващия цикъл... и без това май имам някакъв останал от преди.

А за успеха на инсеминациите съм чувала, че може да е именно заради включването на прогестерон и затова я има и тази идея, че имат успех с натрупване.

Общи условия

Активация на акаунт