Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 527
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Антонио май се изчерпа бързо. За стария PR само бих казала “други като теб вече плакаха”. Алелелей и так-так подвикванията го разбирам, че иска да се покаже певец, но този репертоар не е за мен. Интересно, че Мария е все около него.
Валерия Общака малко преиграва между двете роли на търпяща материални несгоди и много печелеща. Доколкото схващам има предвид, че доходите й са нередовни, за да вдигне стандарта, но когато ги има, са високи хонорари. Така или иначе ролята на студентските общежития е да живеят там студенти, които не са от този град и хлебарките са видели много по-светли умове от нейния. С Кумба Втори им се разминаха версиите - той не знае нищо за нея, освен че участвала в Ергенът, тя го познава отдавна. Иначе е видима предварителната им уговорка да играят заедно и да си вдигат един на друг акциите, да си разказват историите и т.н. Единственото интересно е потенциалът на всеки от тях да прецака другия нататък.
Алекса по неприятно поведение има силен конкурент, но Валерия взе главната роля вече и Алекса може да си ходи първа от жените.
Предполагах, че Спас ще се предложи да готви, но той си има друга стратегия и това приятно ме изненада.
Азов ми липсва, дано го дават повече занапред.
Крис ми беше приятен,  Даниел общо взето също. Коцето си го харесвам още от визитката.

# 121
Весу е брат му, но пък на мен ми беше по-известен Даниел Ха-Ха, отколкото брат му, който не слушам.

Антонио покрива квотата за цигани, не ме дразни, на ромите си им е в кръвта музиката. Те затова и всички имат един и същ тембър.

# 122
  • София
Дяволо, Валерия е свободна, а Весела си каза, че е обвързана и се държи като такава, така че не вярвам някой да пипа там.

# 123
Вессоу е известен сред тийновете, той самият е доста млад (23-24 може би, но прави песни от доста отдавна). Нормално е да не е познат на всеки, но той и Даниел не се изказа така.
Антонио обаче Joy говореше за себе си все едно е Лили Иванова. Явно се е затворил в балон и се мисли за голямата работа. И това отричане от PR-a по сто пъти е абсурдно. Очевидно е неособено умен.
Мама Люси е баба на Весо и Даниел, участваше в сезон 2 на Х фактор.

# 124
По мое мнение Валерия тук си намери мястото. В Ергенът беше изкуствена и не беше нейното, както се казва. Тук поведението ѝ е доста по-освободено и предполагам, че ще виждаме истинската ѝ същност - хубава или не.

Алекса успя да ми опротивее още. А Антонио даже ми беше допаднал с влизането си и снощи успя тотално да ми скъса нервите с това непрестанно припяване. Надявам се при монтажа на следващите епизоди да го орежат.

Това девойче с голите фотосесии е покъртително - хем глуповата, хем със самочувствие. За мен не е атрактивна, но вкусове всякакви.
Миската ми допада засега. И Цецо е сладур, но от него очаквам и мръсни номера.

Водещите не ми допадат, но пък са обрали появата си до минимум, така че не ме дразнят.
Ако трябва да сравнявам с ДиК - доста по-добър втори епизод

# 125
Мен водещите никога не са ме дразнили (за разлика от лигавите Иван и Андрей), говорят по същество, без офтопик и тъпи смешки. Павката като каже “ще се видим когато се видим” много ме кефи. Това е останало от първия сезон когато си пускаха епизодите все със закъснение, хаха.

# 126
  • София
Това "Ще се видим, когато се видим" не е ли още от предишне техни клипове или греша?

# 127
Не разбирам защо Венета е в отбор Простолюдие, та тя е повече инфлуенсър от някои в Инфуенсъри Grinning Поне на мен постоянно ми излиза в соц. мрежи.

# 128
Мернах снощи коментар на Антонио под епизода в youtube, в който обясняваше, че първата вечер всички били прекалили с алкохола и затова е пял толкова, нямало да е така постоянно. Joy

# 129
  • София
Дали?

# 130
Венета си е инфлуенсър, но явно решиха да правят провокация.
Мария не е - за мен последователите ѝ са фалшиви, каквото и да говори.

# 131
  • София
И според мен Мария не е инфлуенсър, това, че качва полуголи обработени снимки, които се харесват от загорели чичаци, въобще не означава, че има някакво влияние. Тя дори не си прилича със снимките, явно затова и повечето ѝ последователи не са българи.

Павката и Ицака са ми супер като водещи.

# 132
И Мария трябва да направи едно пътуване до Индия, като Виктория, но не, за да практикува йога, а да се срещне с последователите си.

# 133
Дано Антонио вземе, че замлъкне скоро, защото това виене няма да го изтърпя.

От непознатите за мен до момента (макар че по физиономия ми се струва познат) Крис ми направи добро впечатление.

Ставрев и Мария още от Сървайвър са ми в черния списък и няма да излязат оттам.

Кумбата 2, още известен като Янков, е много жалък в опитите си да покаже, че не е копие на победителя в предния сезон.

Азов ми е фаворит, но споделям мнението на Любо Жечев, че сигурно няма да стигне до финала.

Давам шанс на Спас, защото човек не избира родителите си, изглежда симпатяга и дано използва участието си, за да успее да покаже, че е отделна личност от правещата ритуали и продаващата кимона от АлиЕкспрес.

# 134
На мен ми е доста смешна драмата на Янков с приликата с Кумбата. Все едно Кумбата е някаква световноизвестна звезда, че цял живот живее в сянката му. Grinning Прекалено лични са тези комплекси и на много локално ниво, че да се вълнуваме ние.

Общи условия

Активация на акаунт