Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 513
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • България
На 10-тата минута съм на новия епизод и им се чудя на акъла при разпределението на храната. Купиха си месо, зеленчуци, хляб, яйца и цигари и като трябваше да жертват нещо за 800 кредита жертваха зеленчуците и оставиха хляба и цигарите?! Язък за плочките, фитнесите и всички претенции как били коучове по здравословно хранене и живот. Целите в татуси, инжектирани в химикали... Леко ми е пародийна тази псевдо здравословна култура.

# 106
Тоз къде се реди с Валерия? Не ги виждам. 😏

И аз щях да жертвам доматите и краставиците. Просто не си правя салати. Енергията ми отива за основното ястие. 🤷

Този Азов (както и останалите) не го знаех, обаче взех да му гледам видеата. Изненадващо добър български ютюбър. 👍

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 00:18 от Alucard

# 107
Наистина е по-добре да махнеш зеленчуците, колкото и да са евтини, не засищат толкова. Последното, котео се маха, са картофите и варивата.

В предните сезони правилата бяха следните: битка 1 - играят двата отбора един срещу друг. Отборът, който падне, отива на елиминации. Може да има игра за имунитет, но не е задължително. Който играч е последен в тази битка, си тръгва.

# 108
  • България
Загубих мозъчните си клетки след като гледах този епизод. Само се чуваше чалгаджийстване и обсъждане на проблемите с цигарите, кой колко пушил - крайно досадни са ми тези битовизми. Ако гледаме това вместо разговори ще съм пас за шоуто. Също при монтирането на записа да спрат микрофона на Антонио.

Янков е доста глупаво същество, говори само за някой си Гумбата (който не знам кой е). Като искаш да излезеш от нечия сянка спираш да приказваш за сянката си.

# 109
  • софия
https://pik.bg/%D1%81%D0%B8%D0%BD%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B … -news1239503.html  Тези от ПИК пак изплискаха легена

# 110
  • София
Кумбата е, победителят в сезон 2.

# 111
Като ви слушам, май само ще ви чета. Не ми се гледат пак молене за цигари, разпределение на храната и чалгия. Този Антонио за първи път го виждам. Нито една дума не знам от песните му.

# 112
@gabelas17, те преписват от други клюкарски сайтове.

@ferencliszt, Кумбата спечели миналогодишния сезон

Ох, тоя Антонио вие като койот. Не искам да му слушам маанета.
Тамън това щях да напиша и аз.  В първите 20 минути поне 5-6 пъти го пуснаха как вие като вук. Отвратително! Не понасям чалга и тия маанета трудно ще ги издържа.

“Няма човек в България, който да не знае моите песни”… този сериозно ли мисли, че всеки е чувал за него? За първи път чувам името му в това предаване и не съм чувал нито една негова песен. Очедивно живеем в друга вселена, не в неговата.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 01:18 от diziler

# 113
  • София
Току-що изгледах епизода и бързам с коментар.
Логично начало, нещата просто следват естествения си ход. Разделяне на отбори и опознаване. Заваляха и първите глоби, повечето защото все още не се знаят правилата.
Още не са се опознали съвсем и напаснали един с друг. Тепърва ще се разгръща сезона. Няма и да бързам с оценки и прогнози. Твърде рано е.

Голямата новина е, че финалът ще е на живо в Арена София, в началото на декември месец и тепърва ще се пускат билети в продажба. Интересно, кой от кого е преписал за финалите на живо. КнИ или ДиК? 😀

Отборите:
Инфлуенсъри: Азов ; Васко ; Жорката ; Дани ; Коцето ; Антонио ; Валерия ; Вики и Мария
Простолюдие: Янков ; Цецо ; Кико ; Спас ; Цецо локалния ; Алекса ; Венета ; Весела и Моника

Възмутен съм от това виене на Антонио. Като някакъв ранен койот е. Аз и поначало чалгата не мога да я понасям и ако ще трябва да го слушам този ще пада яко превъртане. Не мога хора, това не се трае. Дано да го изгонят бързо. Цецо му е вдигнал мерника вече. И наистина ако се е подхилквал, докато Азов разказваше за баща си е дъно на дъната.
Антионио, не знам дали четеш, но не съм съгласен да ме споменаваш, защото когато каза 'всички българи' се обръщаш и към мен. Та аз дори не те бях чувал преди Къщата, камо ли да съм слушал твоя песен.

Валерия е екзотична жена, секси е, но за мен Весела от Пловдив е много по-красива и женствена. Мъжете просто залитат на по-шумното и известното, за да се хвалят после как са забили Валерия от Ергенът. Все пак тя там е с някакъв едва ли не звезден статут именно заради 'марката', Ергенът. Което е тъжно, но това са реалностите. Така че не се учудвам, че тя е в устите на всички мъже в къщата. Е, не всички де, образно казано разбира се.

Алекса е правила четворка, но не белот... Ама с единия мъж нямало проникване (тази така нашумяла инфлуенсърска дума пръкнала се от ковачницата на бисери и не само, Ергенът), докато с жената били правили разни неща...

Антонио, ако още веднъж се отречеш публично, че не си Гей, те признавам за такъв. Честно!

Много са ми забавни в началото, как всеки иска да е лидер или да блесне с нещо и бърза да е най-отпред при щурма за леглата или при разпределението на продуктите и храната за седмицата. Настава един хаос и разбира се след това нито нужните продукти са налице, нито бюджетът, защото валят глобички. Ей, не се научиха. А е трети сезон вече...

# 114
Доста се посмях с епизода, хареса ми. Валерия е красива, Веси е още по-красива, но за мен най-нежна си остава Вики, много я харесвам. Но, най-сески, си е Валерия.

Четворката на Алекса...ми, все тая. Не знам какво да кажа, то беше ясно.

Моника с тия 80 лева - дъно. Когато работиш на свободна практика, тия криви сметки колко клиенти имаш общо и дали те този месец всички ще имат нужда от теб са доста неточни. Съжалявам, на мен ми е нечистоплътна и не харесвам такова поведение. Не е толкова до това как се снима, а че звучи като тийнейджърка, която приема това за някаква страаашна гордост и го обяснява в стил 'вижте ми колко съм скандална'.

Янков и Валерия са ми много готини, много ми харесват заедо! Grinning

Аз разбирам това за цигарите. Grinning Не пуша от 7-8 месеца, но ако ме бяхте попитали преди това, със сигурност щях да се съглася и на едно ядене на ден - стига да има цигари. Но и на мен не ми се слушат пак цигарени драми.

# 115
Янков... за мен е леко глуповат, меко казано. Човекът има дете, а се държи като 15 годишен. На колко е? Егати поведението. С този Спас са ми на едно ниво по акъл, и той горкия с един празен и влажен поглед Grinning

# 116
И пак муфтене за цигари. Най-отвратителното нещо. И уж в първия "Ще си кажат" казаха, че няма да дават това и знаят, че дразни зрителите.... сега пак ни предлагат от същото. Молене за цигари и кой какво е готов да направи, за да ги получи! СТРАШНО ИНТЕРЕСНО за зрителите, честно!

А този Даниел Хаха на кого е брат? Че каза "брат ми е по-известен от мен"?
Голямата новина е, че финалът ще е на живо в Арена София, в началото на декември месец и тепърва ще се пускат билети в продажба.
Да, и аз като го чух... си рекох "оо, значи 6 месеца ще гледаме пак Къщата". Щом финалът е декември, сега сме юли.

# 117
  • София
Брат му е певецът Vesou, беше рапър, сега е в чалгата. Баба им е мама Люси от Х-Фактор.

Мен не ме дразнят с цигарите, никога не съм пушила, нито някой в семейството ми, но ги разбирам, зависимост си е. В първи епизод не минаха границата (за мен), нормално да ни покажат радостта им от една цигара. Мен ми дойде в повече виенето на Антонио, но добре, че беше един сегмент и свърши бързо. Наясно съм, че няма как всичко да ми харесва, а те ще ни показват, какво се случва вътре, така че така на сегмент беше добре, който иска, ще си превърти.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 09:35 от Niya-

# 118
Е един сегмент, ама на десетина пъти в епизода. А ужасното беше, че има хора, които му се кефеха, Янков и всякакви там чалгари.
Алекса... с тия средни пръсти като разбра, че е в отбор "Простолюдие", ми.. тя си е тотално проста, какво има да се чуди и да реагира като каруцарка?
Антонио, който говори като учещ във вечерно училище и нонстоп пеейки отвратителната си чалга, защо не е в отбор "Простолюдие", ами е в другия отбор?
И наистина ако се е подхилквал, докато Азов разказваше за баща си е дъно на дъната.
Май се е подхилквал, докато Янков говори за детето си.
А за това кой е гей и кой не е гей... се показва и доказва с дела, не с приказки.
Не, че е нещо осъдително, но... ето, първият участник (Коцето) си го признава и никой нищо не му казва по въпроса.
Брат му е певецът Vesou, беше рапър, сега е в чалгата. Майка им е мама Люси от Х-Фактор.
За първи път чувам и за Весоу, и за мама Люси. Рап и чалга не слушам, нито едното е "музика", нито другото. Не съм гледал Х Фактор от 10 г.

# 119
Привет, записвам се и аз в темата.
Не съм гледала досега Къщата на инфлуенсърите, но този сезон сезон ще следя заради Венета, Азов, Васил и Валерия.
На Даниел съм попадала чат-пат на видеа в ТикТок. Брат му е VessoU - певец. Но и той ми е/беше неизвестен.

Общи условия

Активация на акаунт