Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 503
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Пуснах епизода за фон, но ми беше скучен.
Ох, тоя Антонио вие като койот. Не искам да му слушам маанета. Освен това се чувства длъжен да отговаря персонално на всички хейт коментари за него в youtube.
Кристиан ми прави добро впечатление с коментарите си, адекватен е.
Играта с кутиите е нелош вариант за опознаване в самото начало, но ние повечето неща ги разбрахме предварително от визитките.
Тъкмо си викам, че е странно Янков и Валерия да се сдушат толкова бързо, но после тя каза, че й е приятел и имали дълга история. Ама и аз си мислих, че Валето ще чисти имидж, а тя пак залита към прониквания.
И като гледам играта в следващия епизод, ще имат повече плуване от Игри на волята. Grinning

# 91
  • София
Мен ми стана смешно с какво самочувствие е Антонио. Нямало човек в България, който да не знае песните му. Беше пълно с коментари от хора, които дори като име не са го чували, пък какво остава за песните му. Не е като да е сред топ имената в чалгата. Азис може да си позволи такъв коментар, но Антонио...

# 92
  • София
Аз не ги знам. 🤣

# 93
Аз пък не знам какви родители трябва да са доволни, че дъщеря им се снима за 80 лева и то за ТЕЛЕГРАФ, братче. :д
Е, те явно не са доволни, но когато са го разбрали, тя вече го е била направила. Дете им е. Нормално е, ако я обичат, да продължат да я обичат и да я подкрепЯт, дори престъпление да направи. А тя всъщност не е. Бащата още като разбрал какво е сторила щерката, решил да я увери, че каквото и да е направила, той продължава да си я обича. А предразсъдъците на майката се попритъпили едва като чула за какви пари иде реч.
Затова мисля, че парите, попритъпили предразсъдъците на майката, всъщност не са 320, а 2240 на месец. Не че има някакво значение, но... звучи някак по-правдоподобно да те кротне по-голямата сума.

# 94
  • София
Тя днес пак се похвали, че взимала 80 лв за снимка, което не е много. 2000 лв е таванът, но не означава, че всеки месец я търсят всичките фотографи. Явно не са достатъчно парите, щом техните я издържат, а тя си изкарва за джобни. Според мен грозно разказа историята, излезе все едно за 100 лв е проблем дадено поведение, за 1000 лв вече е приемливо. Реакцията на бащата ми се вижда по-нормална.

В трейлъра се виждаше, че следващия епизод ще се разкарва гола. Излишна показност, каквото и да предложи мъжете харесаха засега най-много Валерия.

# 95
  • София
И все пак грозно беше изречението- "Баща ми ме харесва и гола"...

# 96
Лично мнение и това Валерия да не е сама в леглото (защо канеше Цецо като харесва Янков?), и това Моника да се разхожда гола в следващия епизод са мисии.

# 97
Сега гледам епизода, но бях забравила колко е досадно това с глобите. Разбирам продукцията защо го прави (иска ред) и разбирам защо се излъчва (от това назряват конфликти), обаче стискам палци сезонът да не е сведен само до "глобиха ни заради теб" и "дайте ни цигари" като сезон 2.

# 98
  • Paris
2000лв може да прави и на касите в Кауфланд без да е гола ако парите са толкова важни са семейството. Ако имам дъщеря не бих подкрепила такова нещо и за мен няма оправдание да се снимаш гола и т.н това си е вид проституция.

# 99
Само на мен ли ми се струва, че 80 лв. за такъв кадър са обидно малко 😀 Тя няколко пъти каза, че като чули техните колко взима на кадър и млъквали, моите вероятно биха ме понабили 😀

# 100
Да, обаче в Кауфланд ще трябва да работи по минимум 40 часа на седмица, да се явява в ненормирани часове и уикенди и да се изтощава физически. Несъпоставими са.
Да прави каквото си иска. Някои от най-известните актриси в света са стартирали като голи модели, както и една първа дама.

Вече си имам първите нелюбими герои - Кумбата 2, който откакто знам защо влиза, няма да нарека по друг начин. И Валерия, която много исках да харесам този път, ама просто не ми дава шанс.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 22:04 от Clouded

# 101
Изгледах де що подкастове ми попаднаха пред очите /май само 2 + Кукушев Blush/. И днес, при n-тото слушане на представянето на Моника /с актовата фотография/ ми направи впечатление, че тя всъщност освен че казва, че може да прави по 4 снимки по 80 лв на месец, казва и че фотографите са 7 и при всеки може да прави по 4 снимки. Което, ако става в рамките на месец, излиза че всъщност не изкарва по 320 лв, а може да изкара по 2240 лв на месец /7 фотографа * 4 снимки * 80 лв/.
Едва ли някого го интересува това, но го пиша, защото аз едва сега схванах защо майка и се е кротнала като е разбрала какви пари могат да се изкарат от това, а гледащите като че масово са направили само частичната сметка /като мен първоначално/ - че тя може да изкара 320 лв на месец. Което пък прави доста странно твърдението, че майка и като чула какви пари може да изкара и млъкнала. Защото 320 трудно могат да замажат чиито и да било очи. Но 2240 вече звучи мааалко по-добре.
Да и аз от контекста я разбрах така. Но реално си каза, че прави 320 и затова Кукушев и се присмя толкова. Остава въпросът защо оставя тогава родителите ѝ да я издържат.

# 102
Най-добре да си направи onlyfans, какво се мъчи с тези вестници.

# 103
Каква е тая чалгия? 🙉 Ако ще е всеки епизод - май ще съм пас.

Като непушач не разбирам цялата тази радост за една цигара. Дано нататък има по-интересни неща за гледане...😐

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 23:03 от Alucard

# 104
  • София
О, да, дано при монтажа намалят пеенето.
Много впечатляваща изглежда играта.
Какви бяха правилата, в загубилия отбор всеки играе нова игра сам за себе си и загубилия си тръгва или как?

Общи условия

Активация на акаунт