Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 820
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Предавам се, просто й завиждам, защото никога не съм имала смелост да се снимам гола, а съм си мечтала за това. Grinning

# 496
Предавам се, просто й завиждам, защото никога не съм имала смелост да се снимам гола, а съм си мечтала за това. Grinning
Всеки нобелов лауреат го е вървял този път! Не е за простолюдието.

# 497
И тя, и приятелят и се интересуват от изкуство и създават изкуство.
Нòбелови награди се присъждат за изключителен принос за развитието на обществото в областите физика, химия, литература, мир и медицина или физиология.
Стремежите на хората, занимаващи се с изкуство, със сигурност не са един ден да станат нобелови лауреати. Други са наградите, към които евентуално могат да се прицелват.

# 498
Телеграф е първото стъпало, така е. Съжалявам, но вече ми е смешно. Това, че някой мълчи не го прави умен, а за хората обикновено се гледа по действията им, а не какво казват, че правят. Grinning

* май най-неприятно в картинката ми е фактът, че тя изглежда все едно някой насилствено я кара да прави всичко това. Точно така се държи. Все едно сама не знае защо го прави.

# 499
Ами на Моника са ѝ се паднали неориентирани родители, които не са я подоготвили за нещата от живота. Дано сега не се сурне по нанадолнището, а да си даде сметка каво ѝ се случи.

# 500
Телеграф е бил едно от стъпалата... Международен конкурс, в който спечелили награда - друго стъпало...
Пътят на хората, опитващи се да творят, не винаги е лек и осеян с рози. И често е съпроводен с неразбиране и отхвърляне.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 16:14 от Вени Ев

# 501
Изкуство, казвате. То вярно, че изкуството не е това, което беше, ама чак пък толкова вглъбяване единствено и само в актова фотография, академици ще вземат да станат, нямат стигане. А, да, забравих и Кинг 🙄.

# 502
Интересно беше, че няколко пъти Неделчо формулираше някакви сложни твърдения в нейна защита, разбира се, в духа на някакво стратегическо мислене и тя с облекчение кимаше.

# 503
Е, то кой е твърдял, че е много умна...
Аз за себе си не мога да преценя колко съм умна, камо ли за рандъм хора, от които съм чула сборно 20-30 изречения
Неделчо й каза много мъдри неща, така е. Как не трябва да мисли толкова другите какви заключения ще си извадят за нея, защото това само я спира.. Което нали пак зависи от ситуацията, де. Но пък той, ако не се лъжа, е над 10-15 години по-възрастен. Това е много време...

# 504
На мен Моника не ми прилича на тъпа, а на страшно неуверено момиче, с трудности в общуването. Социална интелигентност ѝ липсва просто, затова действията ѝ изглеждат странни отстрани.
Колкото за това доколко осъзнава последиците от действията си - много хора около нейната възраст не мислят за бъдещи последици.
Нито пък поведението е определящо за интелект - познавам изключително умни хора, завършили като хероинови наркомани.
Саморазрушителното поведение определено говори за дефицити, но не задължително интелектуални. Много често са по-скоро на емоционално ниво.

# 505
# 506
Пускам новия епизод. Голям проблем в тази голяма къща им е, че нямат достатъчно камери, половината кадри са снимани отдалече и понякога не съм сигурна кой точно говори...
Малко ми стана забавно, защото си спомням колко спечени бяха миналата година, сакън да не ги набедят, че са коалиция, а тази година от 5 епизод вече даже Весела вика "Моята цел е да оцелея до сливането!" Grinning Все едно са в Игри на волята.
Цитат от Кико: "Днес разбрах, но това е само СПЕКУМА..." Grinning Върнах няколко пъти, за да съм сигурна, че това е думата.
Дани Хаха е голям лисугер.

# 507
Ето и епизода все пак

# 508
Изгледах епизода като скипнах голяма част от Swipe играта, леко кринджвах няма да лъжа хаха.
Подиграваха се на Моника, че се съблече за шотове, а сега си пллюят в устите за 2 цигари пфф...
В началото не успях да разбера кой за кого говори докато оформяха коалициите, нито смятам, че е нужно толкова рано да се започва. И в Игрите не помня така да са бързали с групичките, ама те си знаят. Интересно ми е дали ще има някой сърдит от това коалиране както Александра миналата година.

Сладки са ми Янков и Валерия, не знам дали реално се харесват или е просто за играта, но все пак.
Между Даниел и Вики не мисля, че ще се получи нещо. Прекалено различни са като характери, начин на живот и т.н, но нека флирт да има хаха

# 509
Аз тепърва пускам епизода, после ще чета.
А междувременно:

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 21:03 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт