Къщата на инфлуенсърите - Тема 5 (сезон 3)

• 46 549
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • В страната на мечтите.
Какво е КПД?

# 76
Коалицията на Кумбата, Перси и Димитър Мариянов от миналия сезон

# 77
  • В страната на мечтите.
А, ясно, не го знам защото миналия сезон не го гледах и то заради Ивка и тоя Кумбата, които и двамата ми бяха много противни и реших да не си го причинявам.

# 78
Е-е, Азов 😃 Наш човек! Заради него ще се гледа, и се надявам да спечели.
Мис Пловдив е красавица и изглежда възпитана, и на нея симпатизирам засега. Пловдивчани сме си хубави хора. 😊
Синът на Тенчева е симпатичен и прави приятно впечатление, а нея не я харесвам никак. Ще видим.
"Замъкът" е стилов потрес, но не е твърде непоносимо. Отвън е като атракция за деца.
Водещите са много готини, но защо с тези ризки, бре, момчета. Пръскате ме.😄

# 79
Добрият стар Кукушев с коментар:

# 80
А, ясно, не го знам защото миналия сезон не го гледах и то заради Ивка и тоя Кумбата, които и двамата ми бяха много противни и реших да не си го причинявам.

И аз съм така. Също и Александра не ми беше приятна и реших да си я спестя.

# 81
  • Paris
Аз изгледах отново епизод 1, за да видя пак визитките, тъй като не познавам никого от тях.
Това ми е прогнозата:
Първото момче, Коцето ми се струва, че вероятно ще влезе в коалиция с жени.
Този Ставрев, доста си вярва така че ще се опита да се забива с някое от момичетата.
Венета ми се струва малко философ, сигурно ще дразни. Щом е и шумна може да им скъса нервите. 😀 Кристиян, не знам дали няма да се окаже лошата версия на Кумбата, дано е пич. Странно защо е с Валерия в едно легло.
Азов предполагам ще е от финалистите, освен ако няма много физически игри.
Виктория има ли общо с президента? На хора, които се представят с малките си имена при запознанство не вярвам. Иначе готина мацка. Георги има спортна злоба. 100% бързо ще направи коалиция. Може и да стигне финал. Ако е верен слухът, че се разделя с приятелката си, може и да е станало нещо в къщата.
Мария изглежда адаптивна, така че е възможно и тя да се задържи дълго. Но това за расизма, си е червен флаг.
Васил е интересен. Струва ми се възпитано и честно момче. За сега ми е фаворит заедно с Азов.
Алекса ми напомня на Вики от мастило. Говори много наставнически на визитката. Очаквам скандал между нея и Венета. Няма да им цепи басмата 😀 А това, което каза за разголените снимки давай всички, които тренираме да качваме разголени снимки. Също ми направи впечатление, че се заинати за очилата и за името и от самото начало.
Даниел е странна птица, очаквам глупости от него.
Кико в говора малко ми напомни Ицака 😀 Изглежда интересен. Предполагам, че ще се сприятели с Даниел.
За Валерия е ясно, влязла е да чисти репутация. Не е лошо момичето. Не знаех, че живее в общежитие. Много е хубаво, че го каза, няма нищо лошо в това. Стига вече всички само са парадирали, че живеят перфектен живот.
Антонио не съм го слушала, не е моят музикален жанр, но изглежда над нещата.
Момичето, което се снима голо. Баща ти да ти се обади да ти каже, че те обича като те види на снимка гола на списание. Безумно.
Весела ми прави много добро впечатление.
Спас е дете още, ако се държи още в началото добре се съмнявам да го изгонят бързо.
Цветелин ми е скучен, но пък ми хареса какво каза за хората, които парадират че са известни, само защото се снимат голи. Ще видим дали ще има смелост да им казва истини в очите или само за визитката е отворен.

# 82
Според мен баща ѝ ѝ е се обадил, за да я подготви, че майка ѝ ще ѝ се кара. Мама ще ти крещи, ама аз си те обичам, тати. Така си го представям. 😁

# 83
  • Варна
Записвам се леко възмУтена от ергенката. Ама то какво ли да очаквам от нея.

# 84
Изгледах де що подкастове ми попаднаха пред очите /май само 2 + Кукушев Blush/. И днес, при n-тото слушане на представянето на Моника /с актовата фотография/ ми направи впечатление, че тя всъщност освен че казва, че може да прави по 4 снимки по 80 лв на месец, казва и че фотографите са 7 и при всеки може да прави по 4 снимки. Което, ако става в рамките на месец, излиза че всъщност не изкарва по 320 лв, а може да изкара по 2240 лв на месец /7 фотографа * 4 снимки * 80 лв/.
Едва ли някого го интересува това, но го пиша, защото аз едва сега схванах защо майка и се е кротнала като е разбрала какви пари могат да се изкарат от това, а гледащите като че масово са направили само частичната сметка /като мен първоначално/ - че тя може да изкара 320 лв на месец. Което пък прави доста странно твърдението, че майка и като чула какви пари може да изкара и млъкнала. Защото 320 трудно могат да замажат чиито и да било очи. Но 2240 вече звучи мааалко по-добре.

# 85
Май трябва пак да прегледам визитките, но ако не греша, че Моника каза, че чете Стивън Кинг, само ще я похваля. Не помня бг риалити герой да се е представил с хоби четене и да посочи любим автор.

# 86
  • София
Коментар на новия епизод (няма други спойлери)

Скрит текст:

Яка хрумка е с разделянето на инфлуенсъри и инфлуенсъри. Видя се, че имаше засегнати при обявяването. Едни от тях ми се сториха Венета и Кико. Впрочем Мария не е никаква инфлуенсърка, според мен са ги разменили. Но може да е нарочно да има изравняване на сили и да няма само шумни в един отбор.

Валерия и Янков не знам как ще се разберат с тази чалга.

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 19:31 от Niya-

# 87
  • Paris
Според мен баща ѝ ѝ е се обадил, за да я подготви, че майка ѝ ще ѝ се кара. Мама ще ти крещи, ама аз си те обичам, тати. Така си го представям. 😁
Така звучи по-добре 😀

# 88
Аз пък не знам какви родители трябва да са доволни, че дъщеря им се снима за 80 лева и то за ТЕЛЕГРАФ, братче. :д

Янков и Валерия ми харесват, искам ги за двойка.

# 89
  • София
Личи си и че им идва отвътре на Янков и Валерия, харесаха се.  Най-вероятно между тях ще е сексът. Както  и предполагахме, "шегите" ще идват от Янков и Даниел. Изкефи ме как Азов не им се върза и не стана от масата.

С кутиите беше добре за начало, малко да се поопознаят. Имаше тъжни истории. Цецо не ми беше много убедителен, може и да не са консумирали отношенията с Ермина там, но си имаше любовни трепети.

Общи условия

Активация на акаунт