Любители на кучета - 144

• 26 332
  • 712
  •   1
Отговори
# 330
Относно имената, аз си знаех, че моето ще се казва Руби. Просто това име ми се въртеше в главата сигурно месец преди да я вземем. Беше подарък изненада за рождения ми ден, та дори не знаех какво ми кроят.

Обаче с времето получи и доста прякори - зайчелина, пате, котИ, циганети, момиче-добиче, шишана и т.н. Както и да я нарека си знае, че става въпрос за нея. 😀

# 331
  • Варна
Месеци наред вместо да наричат Бизу, му казваха Близу, все ги поправях. 🤣

# 332
  • Бургас
Като каза тъй, Йетел също е хубаво име Simple Smile

# 333
  • Варна
Като каза тъй, Йетел също е хубаво име Simple Smile

🤣🤣

# 334
  • под тепетата
Това като в оная реклама - на паролата за интернета или...Joy

# 335
Естела, всъщност винаги съм се чудила как си измислила имената на Каду и Бизу. Сигурно си казвала,но съм пропуснала. Може ли да споделиш?

# 336
  • Варна
Не бях аз, а ММ. Той е обсебен от Франция. Бизу означава целувка, защото е почти чисто бял и постоянно ги раздава, а Каду означава подарък, защото я осиновихме от едно момиче в Слънчев бряг.

# 337
Много сладко Heart Eyes

# 338
Моите тази вечер водиха преговори:

# 339
Дрийм, крайно време е да вземеш още едно такова легло Joy
Кастиел май още в началото се нанесе в котешката хралупа Heart
Много сладко!
И Арес беше обсебен от на котарака леглото. С такова страхопочитание го душеше и близваше ...котьо го няма вече, подозирам че е звездичка на небето от месец насам, но Арес продължава да души пътеката по която идваше Баго всяка сутрин. Сега спи на неговото място Heart

# 340
Здравейте, кучето ми (мини пумеран) хапна едно малко парченце лук, паднало от салатата. Дали може да му стане нещо? 3кг е, лука да е бил по-малко от грам 🙄

# 341
  • Враца
Абсолютно нищо му няма! Спокойно.

# 342
Дрийм, крайно време е да вземеш още едно такова легло Joy
Кастиел май още в началото се нанесе в котешката хралупа Heart
Много сладко!
И Арес беше обсебен от на котарака леглото. С такова страхопочитание го душеше и близваше ...котьо го няма вече, подозирам че е звездичка на небето от месец насам, но Арес продължава да души пътеката по която идваше Баго всяка сутрин. Сега спи на неговото място Heart

Съжалявам за твоето коте, дано не си права и да се появи.
Тя моята е доста своенравна, има тази къщичка и две легла, но рядко се сеща за тях. Предпочита да спи по столовете из къщи или на една маса, която е точно пред прозореца, за да може да зяпа навън. Понякога идва да спи и при мен, но основно през зимата. За втора къщичка нямам място, ще трябва да се научат да споделят.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 17:06 от DreamingOfSummer

# 343
Добро утро! Imp

Нямаше ме 2 дни. Връщам се преди малко. Чадъра изяден. Духал вятър и децата до разглобили. Ама го оставили върху едно ремарке където госпожицата се е качила и му е разказала играта, както и на стойката всичко пластмасово изгризано.....загледах се за метлата да я погна с нея и тя в същото състояние.....ми омръзна ми вече. Като почне да захладнява ще си седи в къщата с двора. Това е!

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 09:56 от Реа

# 344
  • Бургас
Ох, голяма беладжийка.
Ние сме на спа.

Общи условия

Активация на акаунт