Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Коя е най-близката дестинация за плаж до София?
Кои са най-добрите начини за достъп до плажовете в Гърция?
Откъде мога да получа информация за фериботите в Гърция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Коя е най-близката дестинация за плаж до София?
-
Кои са най-добрите начини за достъп до плажовете в Гърция?
-
Откъде мога да получа информация за фериботите в Гърция?
-
Кои са популярните плажове и места за почивка в Северна Гърция?
-
Какви климатични условия мога да очаквам в Гърция през септември?
Комерсиализиран и претъпкан остров, но колкото повече време прекарвахме там се чувствахме все по-големи Робинзокрузовци, особено като спряха топлата вода в хотела за два дни
Пътувахме доста спокойно, настаняването ни беше в хотел в централната част на столицата, Lefkas се казва. Уточнявам, че не е за претенциозни, но на мен ми трябва само легло и баня. 

Бедствахме малко по вода. На връщане трябваше доста да се забавим по пътя, защото точно тогава беше пика на пожарите около Кулата. Доста хеликоптери имаше, гугъл се побърка, та бедствахме леко и по суша. Всичко мина добре, слава Богу. На връщане в България ни спря и полицията, за да е пълно изживяването. Адреналинът ме държа доста време, след което дойде умората и се мъча още да си наваксам съня. Но все пак ако не ставаме в 7 и не си лягаме в 5 на морето, то кога?