Лакове за нокти - 170

• 42 492
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Отдавна не съм имала техен, но само с хубаво ги помня. А Бруклин ми харесват още повече, те са пак техни. В момента само един имам и не е от най-новите ми и той, но нямам забележки - страхотна консистенция, маже се като масло и четката е супер  също. Недостатък им е само че не малко места ги има, други продукти на Импала съм ползвала през годините и почти никъде ги нямаше и тях.

# 151
  • На изток от Ада
Момичета, а цветните лакове на Импала хубави ли са?
да както и Бруклин

# 152
OPI - Set in stone

И с добавка FABI - Rio carnaval

Тази колекция пастели изглежда разкошна, в България намира ли се накъде?

# 153

Ей тези взех днес.Крайния е оранжев-не си личи на снимката.Натка ,ако ще търсиш отивай,че днес като стигнах до Лили направо 1/3 бяха останали Flushed 2 цвята бяха свършили и момичето на касата казва"ама лакират се хората" А аз като се огледам само гел лакове виждам покрай мен-освен вас тук други с обикновен не съм срещала.Явно обаче голям интерес.Thinking

# 154
  • София

Mon rêve 42 & 45, като от 45 съм изключително доволна, плътен, покривен, маже се като масло и на един слой бива, което за такъв светъл лак е учудващо.
Ето и с декорация
Скрит текст:

# 155
Странно ми звучи и на мен наистина, около мен също масово ходят веднъж в месеца на маникюр и толкова. Плюс още няколко които пак са с гел но си правят ноктите сами вкъщи. С обикновени лакове наистина малко останахме... те може би и затова зареждат по-малки количества де.

# 156
Много сме малко наистина, но все по-често ми правяи впечатление в метрото например ако има фама с обикновен лак. Иначе и около мен масово са с гел лак жените. А аз си страдам - дори и да искам да сложа след 1 път точно ноктите са абсолютно съсипани и се възстановяват месеци наред. Само с една марка не ми става така на ноктите и то почти никой не работи с нея. Като нямам време просто не се лакирам. Слагам един втвърдител или база, колкото да не са голи нокти, и да изглеждат чисти и поддържани. Иначе ми е удоволствие  и много ви се радвам на маникюрите, и много неща научих от темата през годините.

# 157
Честно казано, не обръщам и толкова внимание, освен ако не са очевидно изкуствено направени нокти или пък се срещаме често и я гледам с един и същ маникюр със седмици и как видимо израства. Но то на повечето е очевидно, особено с тая мода за дълги нокти, едно време баба ми (не съвсем) шеговито казваше - сякаш ей сега ще кацне на крушата (дървото в двора имаше предвид) Grinning
Има пътници за всеки влак де, това че на мен не ми допадат почти всички с еднаква форма нокти и по сума време един и същ маникюр, за тях може пък да е предимство. Аз по седмица карам с един лак и чак ме е яд че издържа и по повече, че хем не ми се трие, хем искам да го сменя с друг вече Grinning

# 158
  • София
Мне, не искам гел и т.н. Лакирането два пъти в седмицата си ми е вид терапия - отпускащо ми действа, а пък купуването на нов лак - кееееф Joy

Номер 39

# 159
  • на дъното
Мне, не искам гел и т.н. Лакирането два пъти в седмицата си ми е вид терапия - отпускащо ми действа, а пък купуването на нов лак - кееееф Joy

Номер 39
Точно тази серия ме подведе 🫤Толкова красив цвят изглеждаше дори и отворих и видях ,ноооо от цвят диня какво да видят очите ми нанесен е коледно червено😭Та още съм в търсене на цвят 🍉

# 160
Най-любимият 🩵, готова за морето

Salt water

# 161
Juls, страхотен цвят! Purple Heart

Около мен също масово са с гел, аз съм някакво изключение. Не знам какво залитат всички по гел, а някои без да им пука си стоят по месец с прораснали нокти.

Поръчах двата топ лака от Импала и 3-4 цвята пак на Импала. Ще споделя мнение, утре предполагам, че ще пристигнат.

# 162
  • В полите на Пирин планина
Oh, fifito! Перфектно синьо за море. Simple Smile
Джулс, също много красиво червено.

За мен лакирането също е терапия. И постоянно ме питат при коя маникюристка ходя.

# 163
Питат защото шокиращо (поне за мен) много жени не се и опитват да се лакират, камо ли да им се и получи добре. Не можели те...
Като кажа че се лакирам аз - А, ама ти добре се лакираш и сама, аз не мога. И не говорим за нещо специално, най-често съм просто с един лак дюс, без декорации, ефекти, различен лак тук-там, абе скука.

# 164
  • София
Незнам дали съм споделяла ,но се лакирам сама от ученичка.
Минала съм през маникюр с акрил,гел,гел-лак.
Дори сама си слагах гел-лак .
Но понеже са ми много меки ноктите- всичко от изброеното издържа максимум 14 дни.
Ами, че то моя обикновен лак за 10дни на морето има минимални поражения,що да си мъча ноктите?!?!
А и ме успокоява да си се лакирам сама имам търпение да го правя и ми се занимава/ ама само на мене си/.   И на мен ми се чудят - ама сама ли си го правиш?!?!
Често се случва да съм с един и същи лак няколко лакирания- не ми омръзва вече, а някога като млада го сменях  на 5 дни

Общи условия

Активация на акаунт