Лакове за нокти - 170

• 42 498
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Около мен всички са с гел. Аз до октомври миналата година също ходех на маникюр и както не един път съм писала останах потресена след като свалих базата и си видях ноктите,които бяха издълбани до безобразие🙄Отне не малко време докато израснат. Чупеха се постоянно! Зарекох се , че няма да сложа повече гел и свикнах сама да ги оформям и лакирам. Колекцията с лакове расте със страшна сила😆☺Вчера получих топовете на Импала,но още не съм тествала. Ще дам отзиви и аз!

# 181
Мили момичета, бих искала да ви почерпя за моя малък - голям рожденик днес. Yellow HeartGreen HeartBlue HeartPurple HeartHeart

А ето и маникюрът за седмицата:

Лаковете са: essence 15 heatwave и Габрини С01
Малко не ми допада как се получи, но ще го изтърпя още ден - два.
(Извинене ме за лошите кожички)

# 182
  • На изток от Ада
Bonbonche честит рожден Ден! Да си жива и здрава! И мн лакове да сложиш

# 183
Колко хубаво, че потърсих такава тема тук!
Напоследък се отдадох на гел лакове и маникюристи, но то си иска наистина "отдаване". Ужасно трудно е съобразяването с часове, имах чудна маникюристка, но наложи ли ми се да си изпусна часа - край. Може пак след 3-4 седмици. И така ми се наложи да ходя при случайни маникюристи, които ми направиха ноктите на пихтия.
Пробвах dipme - страхотни цветове, лесно се поставят, но се напукват на 3тия ден. Та се върнах към добрите стари обикновени лакове.

Отдавна не съм ползвала обикновени и имах вкъщи точно 2 цвята и тези дни наваксвам с информацията и с набавянето на цветове.
В момента съм с топа на ГР, но явно вече е стар и е прекалено гъст, та дойдох тук за препоръки за топ. Май ще пробвам Импала така като ви чета. Търся също съвети за поддържане на кожичките. Имам едно олио на икаров, но е страшно мазно и не попива хич. И последен въпрос - какъв лакочистител ползвате?

Мислех, че вече никой не се лакира с обикновени лакове (около мен ВСИЧКИ са с гел) и честно казано се радвам, че ви открих. Самото лакиране на мен ми действа успокояващо, позагубила съм тренинг, но бързо ще го възстановя - а до тогава, лакове с брокат ще прикриват несъвършенствата.

# 184
  • На изток от Ада
Зелка показвайки! И добре дошла

# 185
  • Измир
Bonbonche, да ти е честит малкият голям рожденик 🥳!
Zelka, добре дошла в темата 🤗! Купувай по 2 ГР и ги ползвай до половината. После ги събери в едно шишенце. Може също да вземеш разредител за лак и да капваш по необходимост.
И не забравяй да показваш снимки ❤️.
Долче, липсваш ни 😔.
От мен 416 на Пастел

# 186
Bonbonche честит рожден Ден! Да си жива и здрава! И мн лакове да сложиш

Благодаря Насе и Олгарита  Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 187
  • София
Bonbonche,честит празник! 🌸Здраве и щастие пожелавам! 🍀🎂🥂❤
Zelka,добре дошла! 🥰
Olgarita,толкова си изкушаваща с тези пастелии…❤Много ги искам! ☺😆

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 17:29 от ♥ Димяни ♥

# 188
Поръчката ми от Импала пристигна днес. Имаше е подарък към нея, нямам още
впечатления:

# 189
  • На изток от Ада
Джанис честити

# 190
Благодаря, Наси! Purple Heart Ще споделя мнение, когато ги пробвам.

# 191
Фифи имаш прекрасни нокти и доколкото си спомням обикновен лак ти издържа доста време, така че наистина нямаш нужда от гел. 🤗 При мен на 2-рия ден вече започва да се обелва тук там..

# 192
Вал, аз по-скоро от любопитство и като терапия се занимавах. Но като започна да ми се отделя плочката от ложето и приключих. Добре, че няма трайни последици. Иначе на маникюр съм ходила два,три пъти общо. В интерес на истината на краката продължавам да слагам гел, защото не ми остава време и за тях всяка седмица и нямам проблем.

# 193
Много хубави са тези Импала-поне на картинка,откъде ги поръча, май нещо съм пропуснала?

# 194
  • София

Mon rêve 10

Общи условия

Активация на акаунт