Лакове за нокти - 170

• 42 508
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Много хубави са тези Импала-поне на картинка,откъде ги поръча, май нещо съм пропуснала?

Ето от този сайт:
https://impalaonline.com/produkti/nokti/

# 196
  • Варна
A england

# 197
  • На изток от Ада
Tina честити! Чакаме снимки

# 198
За снимки като на tina_vn трябва да има бутон wow. 🥰😆

# 199
  • На изток от Ада
Права си Грийни!
Аз също имам около 12 А ингланд.

# 200
Честити да са ти, Тина! Purple Heart

Направих си маникюр и педикюр в цвят Impala 1, топът е Impala gloss focus. Останах разочарована от топа, целите ми нокти са в балончета, релеф от тях, съхне бавно, не го препоръчвам. Единственото хубаво е широката четка.

# 201
  • София
И аз не съм доволна от този топ, ужасен!Днес или утре ще тествам и другия който купих.

# 202
И аз купих още един, който се води топ блясък. Но нямам големи надежди, за този определено имах. Накрая ще дам 20+ лева за Еси гел и да се приключва.

# 203
  • Варна
Благодаря, момичета! И аз нямам търпение да ги пробвам, но все нямам време и от седмица съм без лак.
От Ан Болейн този ми е втора резервна бутилка, толкова да ми харесва този цвят. Вече кутиите ми с лакове преливат, май ще взема още една да отделя холограмните в нея.

# 204
  • На изток от Ада
Аз имам отделна кутия за холограми, за пясъци ...
И цветове .
Джанис имам няколко топа и бази на импала ми Не съм очарована ,но все пак нали някой ги препоръча ....

# 205
Здравейте, слънчеви момичета.Да си дам и моето мнениеза топ лак на Seche Vite.Ами не ми харесва.По-бавто съхне от лилавия Катрис и миризмата ме задушава,гъста коситенция,не ми е толково лъскаво,и има одръпване.Маникюра ми изкарва както обикновенно.Комбинацията на базата и топ лака на Катрис ,по ми харесва.При лилавия Катрис,няма толкова силна миризма,и по-бързо ми изсъхва,и си има лъскавина(е не е като на гел), не се одръпва толкова много .Миналата седмица се намазах с база ,2 слоя на Аура(104),топ и не беше мръднал 6 дена.Радвам се,че за мойте нокти намерих комбинацията.Просто си е до нокти.

# 206
# 207
  • На изток от Ада
Скрит текст:
б
нови тези seasonal бяха комплект

# 208
  • Варна
Models own Beach bag

# 209
Извинете кожичките ми, но исках да снимам максимално близо, за да се вижда Simple Smile

Масура 1629 Снегопад
Много ще му отива един преливащ френски и този отгоре Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт