Лакове за нокти - 170

• 42 514
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Лаковете са flormar 553 pineapple, flormar full color fc02 love dust

Скрит текст:

# 211
  • Стара Загора
Прекрасни маникюри видях на последните страници момичета!

Не ми е останало време да пиша, но се връщам с много красоти утре. До последно се чудех дали да си поръчам ILNP, че гаджето ми се скара колко лака съм имала. За срам на първата седмица трябваше да изтрия Хедониста, защото 2 нокътя се счупиха. Каза ми ‘500 лака имаш и ходиш без 😀’. Днес досъбираме багажа и ако сколасам, ще се лакирам.

Та събрах смелост за цели 16 броя и са просто разкошни. Бях сложила 23-25 в кошницата, но се вразумих първо да пробвам с по малко. Догодина като си идват близките ще поръчам пак, ако са добри. Отлагайки поръчката, се сдобих и с 3 от новата колекция, която с магнит ги превръща в още по-красиви и дуохромни шимъри. Не взех много холограми и съм пропуснала поне едно лилавко да си взема. Но от толкова гледане и избиране, си поръчах най-желаните. Догодина ще се поправя. Simple Smile

Кутията събира точно 16 лака и съм улеснила James, който ми е подготвял поръчката. 😃😍
Ariel & Pink Lemonade

# 212
  • На изток от Ада
Ахаха Ивче! Моят никога не ме е мъмрил за лакове. Да питал е на майтап дали не са много дето ги имам.

# 213
Един бивш преди време си позволи да се пошегува за кутията ми с лакове, бяха в кутия от обувки тогава. Скоро нямало да ми стигне тая кутия от тия сандалки... казах "Нямаш дертове, аз нали оня ден си купих ботуши, кутията стои още" Joy Не е виждал той Grinning
Това беше отдавна де. Сегашният ми панаир ако трябва да е всичкият в една кутия... и такава от ботуши няма да ми свърши работа Grinning Хем сега държа предимно къси нокти, че и половината време ходя хептен без лак, съвсем нямат измазване. Тогава по-малко и на дълги нокти все, поне ги изразходвах повече.

# 214
Затова не се учудвам че е бивш

# 215
  • На изток от Ада
ММ дори ми купува от чужбина някой лак

# 216
Ох, и аз очаквам през късната есен лакове от Литва, Латвия и всички на север. Такова нареждане съм дала на приятеля на сестра ми хахах

# 217
Затова не се учудвам че е бивш
А, шеговито беше това неговото. Не беше живял с жена преди това, та имаше на какво да се учуди, но свикна Grinning И на други след него така съм реагирала на по някоя вдигната вежда по повод на лаковете ми - "Ще свикнеш!" Joy

# 218
  • София
И ММ купува лакове. Иначе понякога за "авторитет" ще констатира как щели да се развалят тия 100 и кусур бройки, аз го "успокоя" да не ги мисли и така Joy
От мен номер 22

# 219
Новите Флормари Heart Не можах да реша кой от двата и за това и двата Joy Много са плътни и хубави-тук на 2 пласта

# 220
  • София
Да дам отчет.
След 7 дни маникюра изглежда така
Леко изтъняване на връхчетата и поражение на показалеца, защото го ударих .
Доволна съм от грешката - топ гел лака на ДМ + 6в 1 основа- добро попадение.
При положение че съм прала килим на село и съм мила на ръка
https://bg-mam.ma/p/1676115/48381986

# 221
  • На изток от Ада
Vnd кой гел топ от см?

# 222
  • София

Бялото на VICTORIA от Джъмбо - много съм доволна, става и за френски и за печати - покрива на 1 слой. Отгоре любим ефект Flormar pl454 Miss.

# 223
Trend it up uv powergel 183

# 224

Общи условия

Активация на акаунт