Лакове за нокти - 170

• 42 483
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Топ лакът с гел ефект на Golden rose е твърдо не. Уточнявам, че за тези 3 дни не съм правила нищо, с което да го съсипя.
Лакът ми е на 3 дни и е в този вид:

# 136
Ново в Лили...

# 137
Ох, Рени...какво ми трябваше да влизам и да видя поста ти! 😇 Добре, че в нашия град няма Лили, та ще отложа. Ама ще се огледам и по нашите магазини 😉
Изглеждат много приятни и ще чакам суочове.

# 138
Право в емоциите ме удари с тая снимка с жълтото Joy Сега се чеша по главата и умувам какво ще рече jelly look точно, да не са някакви по-прозрачни и тия или знам ли. В шишенцето не изглежда така.

# 139
  • В полите на Пирин планина
Не са прозрачни - имам розовото. И оранжево - червеното.

# 140
Супер звучи тогава. Ако някой пробва изрично показаното жълто, много ще се радвам на отзив. Опитвам се да се кандърдисам че имам 5 жълти лака в близък нюанс и не ми трябва още един, ама... надеждата ми май е повече в това да не ми хареса нюансът като го видя на място Joy

# 141
  • На изток от Ада
Готини формари Рени.
То и преди имаше jelly look.. Тези дали са само с нови капачки и картинки ?
Сигурно ще взема някой но кога че става трудно от село

# 142
  • на дъното
Силви, тези топове на Импала наподобяват ли гел ефект?
Дааа 💗До сега никой не може да ги замести въпреки опитите ми 😉И са на супер цена😉

# 143
Честно казано и аз се зачудих дали просто не е сменена опаковката ,но пък jelly пише...знам ли...
Аз влязох да търся белия на Шейм Simple Smile и хоп.. Една позната продавачка ми каза,че имало проблеми с дистрибуторите на флормар-при нас почти изчезнаха,даже в Елидис Sad

# 144
  • На изток от Ада
Jelly имаха флормар .

# 145
Аз искам да похваля това олио за кожички от маникюрна работилница. Мразя олио, защото ми стои мазно и не попива, трябва да стоя като статуя и нищо да не пипам, обаче това се води сухо олио и реших да си поръчам да го видя. Попива моментално и хидратира кожичките, изобщо не стои мазно.

# 146
Ново в Лили...
Скрит текст:

Много приятни цветове. Heart Eyes

Аз искам да похваля това олио за кожички от маникюрна работилница. Мразя олио, защото ми стои мазно и не попива, трябва да стоя като статуя и нищо да не пипам, обаче това се води сухо олио и реших да си поръчам да го видя. Попива моментално и хидратира кожичките, изобщо не стои мазно.
Скрит текст:

Инфлуенсна ме. Точно олиото ми на Еси е на свършване и поръчах от показаното от теб сухо, с аромат на жасмин обаче. Ще дам отзиви скоро.

# 147
  • Измир
Старата серия на Флормар е Jelly look и са много покривни. Мисля, че са имали предвид, че лака ще е като гел плътен. Това още като прохождаше гел индустрията.
В последните години в чужбина започнаха да определят Jelly тоест "желе" лаковете, като прозрачни, направени специално да изглеждат като желе.
От мен Пастел 421

# 148
Пастелът е разкошен, отива ти.
Аз заради това питах да не са прозрачни, че съм виждала такива лакове да наричат желе. Но пък това шишенце на снимката никак не изглеждаше така, а и потребителки писаха че са покривни.
Аз за сега удържам да не си намеря път към Лили, да видим до кога Grinning

# 149
Момичета, а цветните лакове на Импала хубави ли са?

Общи условия

Активация на акаунт