Стани богат - тема 23

• 16 237
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
ЕГН -та - 1977

# 151
Не го знаех.
Ирина. Сигурно го споменават в оня сериал на БНТ.

# 152
  • София
В оная бъркотевина за буквите - ето ще се намери приложение (че я даваха скоро) - Ирина.

ОЩЕ ЕДИН съфорумник - на стола!

# 153
Сега ще му задават трудни въпроси.

Не знам, но предполагам ден от седмицата (сетих се за доминго - неделя).

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 18:34 от pppqqq

# 154
  • София
Беше нещо с Колумб - ще да е или любимата, или денят на откриване

# 155
  • In The Middle Of Nowhere
Не очаквах да се затрудни на този въпрос. Знам го от мъжкото Доминик, че е неделя..

# 156
Доминос,домине не е ли някаква латинска дума с религиозно християнско съдържание?

# 157
Сигурно има връзка, все пак неделята е свещен ден в Християнството. Имам предвид между испанското доминго и латинското домине.

# 158
Сигурно има връзка, все пак неделята е свещен ден в Християнството. Имам предвид между испанското доминго и латинското домине.
Преди много години се въртеше в дискотеките една диско песен в която се пееше "Домине..." и музика от орган... Боже какви неща помня! Yum

# 159
  • София
Такава подробност не помня вече. Но (щото има и куче) - може би - носят месо и чай. 50:50?
ПП. Прав съм, но това не ми помага - не го знам.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 18:57 от EmBrother

# 160
# 161
Сирене - защото мирише. Simple Smile

ПП Е, жалко. Сигурно не е чел книгата.

# 162
Хляб? Щом се разхождат по Темза,значи са богати или поне заможни. А те избягват хляба...

# 163
  • София
Егати куиза им спретнаха. А на пръв поглед - въпросът не беше чак такъв убиец... И Кака го обоснова бързичко.

ПП. И аз не помнех такава подробност. Честно, макар от дивана пред екрана - махнах 2 логично (според мен, де). Останаха 2. Нямаше мн.време - но там има - понеже им слушах и разсъжденията. Кака го обясни бързо и правилно. Значи, можеше да се изкара верен отговор. От ефира не съм съвсем сигурен дали наистина толкова бързо протича играта там - но ако е така, не трябваше да бързат толкова (динамиката ги поряза), можеха още да помислят. Верният отговор не беше невъзможен логически.

Довечера, след час, Кънчев ще е в КДЗ, да видим колко знае, онова, което... Кой да го знае (освен Милица, разбира се). Хубава вечер и спокойни и щастливи почивни дни!

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 18:56 от EmBrother

# 164
Имам някакви спомени как Дж. Джеръм обясняваше надълго и нашироко в неговия си стил, но не помня в тази или друга книга, как едно миризливо сирене им е умирисало целия багаж.
Все пак не става въпрос за българското саламурено сирене, ами за техните миризливи сирена. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт