Стани богат - тема 23

• 16 255
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
А не беше ли на някой кентавър ( Нес май?), който е убит от Херкулес, но за да отмъсти я излъгва, че ако някога Херкулес я разлюби трябва да намаже с кръвта му дрехата му и той пак ще я залюби. А може пък кръвта на кентавъра, убит с отровната стрела,  да е отровна като следствие?

# 211
Забравила съм кое беше чудовището, с Н му беше името. За да си отмъсти, лъже жената на Херкулес, че ако напои с кръвта му негова дреха, това може да възвърне любовта на мъжа ѝ.
Жалко, че и днес сума ти хора се лъжат по разни врачки, баячки и прочие шарлатани. Не четат старите класици, не четат... Simple Smile

# 212
Ако не знае,ама наистина не знае отговора (за Херакъл),по-добре да се откаже. Така е умно да се постъпи...

# 213
Зевс си го е обичал.

# 214
Боже, как пък баш Зевс посочи??? Дето му е баща и закрилник?

# 215
Може би защото Зевс е бил доста суров,жесток и отмъстителен...

# 216
Може би защото Зевс е бил доста суров,жесток и отмъстителен...

Не повече от другите богове. Всички са били такива.

# 217
  • София
Слабо се представи дамата. Не й се паднаха трудни въпроси.

# 218
Точно, не е по-лош от останалите. А има и по-лоши.
Иронично, като че ли най-свестен е Хадес.

Лара Крофт е археолог.

# 219
  • София
Експозицията е била дълга - минути: 7,8,10 евентуално. Снима на булевард, затова фигурите които се виждат са ваксаджия и клиент

# 220
Да, не е излязъл на улицата, а като гледам, е излязъл на балкона:

# 221
В първият въпрос тази мисъл е на Ницше...

# 222
  • София
Калпаво зададен въпрос. Уж ми беше ясно, че е А., ама и аз се замислих какво искат да рекат с него.

На именячките - Наздраве! Хубава вечер на всички.

# 223
  • София
Жената:
Храмът, въпрос за 100 лева... ; оф, жокер... Кюри де ; айде жокер и за Херакъл, а не е от младото поколение... жена му, дори и да не го знае е на сравнително ниска сума, кой да е, ако не е жената... :/
-
Мъжът:
САЩ разбира се ; малее какъв елементарен въпрос и той не го знае :о Макс Верстапен ; археолог, женската версия на Инди е кака Лара ; не знам за 1874 г. и печатницата, но е логично да е Виена може би :о супер, познах, ама така е лесно, като нямаш реално заложени пари... Тази снимка е известна. Ваксаджия и клиент, жалко изгърмя. 2000 лв. му приляга като цяло на играта.

# 224
Младото поколение също може да чете. Тези истории се учат в пети клас и освен това, напоследък излизат всякакви тъпи книги (тук НЕ включвам Стивън Фрай) за гръцката митология. Като отворя сайта на Ориндж, ми излизат няколко заглавия с такава тематика (в нови книги, не съм ги търсила).

Общи условия

Активация на акаунт