Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 48 077
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Не знам защо така ви се е получило, аз правих преди няколко лета 2 Морфеуса на лице, нямаше ми нищо още на 2-3 ден. Не помня и да ме е боляло толкова, търпимо беше.
Според мен зависи кой, как и с какво прави манипулацията.
А дали ако две седмици след поставяне на филъри в скулите направя морфеус филтрите ще се повлияят/разградят?
Мисля, че
по-добре да са в обратен ред.

# 181
Не знам защо така ви се е получило, аз правих преди няколко лета 2 Морфеуса на лице, нямаше ми нищо още на 2-3 ден. Не помня и да ме е боляло толкова, търпимо беше.
Според мен зависи кой, как и с какво прави манипулацията.
А дали ако две седмици след поставяне на филъри в скулите направя морфеус филтрите ще се повлияят/разградят?
Мисля, че
по-добре да са в обратен ред.

Ами филърите вече са сложени...

# 182
Възможно е да се повлияят, никой не може да ви каже в каква точно степен. По принцип първо се правят апаратни процедури и след това се поставят филъри.

# 183
Възможно е да се повлияят, никой не може да ви каже в каква точно степен. По принцип първо се правят апаратни процедури и след това се поставят филъри.

Интересното е, че Денкова не ме посъветва да изчакам с филърите, въпреки че знаеше, че искам да направя и процедура с Морфеус. Явно човек всичко трябва да си проверява предварително.

# 184
Морфеус и СО2 разграждат филърите, затвоа първо се правят лазери после филъри. Ако не са ви го казали… ами аз бих сменила клиниката. Не съм банкомат в крайна сметка, че да пълня нечии джобове.

# 185
Момичета, двоумя се между Скулптра и Хармоника. Искам леко лифтиране и попълване на НЗ. Какво бихте ме посъветвали ?

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 19:35 от Dancer

# 186
Момичета, според Вас от 25 г. възраст какво може да се прави по лицето, което е препоръчително? По принцип си правя по няколко микронидлинга от този с дермапен през есенно-зимния период, но искам да надградя с нещо друго, ако е подходящо, ако не ще си чакам още малко.

# 187
Момичета, според Вас от 25 г. възраст какво може да се прави по лицето, което е препоръчително? По принцип си правя по няколко микронидлинга от този с дермапен през есенно-зимния период, но искам да надградя с нещо друго, ако е подходящо, ако не ще си чакам още малко.
На 25 ако нямам проблемна, акнеитична кожа, не бих правила нищо. Само хубава хидратация и фотозащита.
Почнах с процедури след 33 и не съжалявам. Не ми се мисли за младите жени, които почват рано-рано с филъри и това продължава десетилетия. Лично мнение, не ангажирам никого.

# 188
  • при Arctic Monkeys
Слагам ялупро под и около очи. Страх ме е от филъри. Ялупрото е хубав продукт.

# 189
Преди 2 месеца си докараха пигментно петно точно в средата на челото (в десетката) след като си стиснах една пъпка Rolling Eyes
Не съм си научила урока, вчера пак се стигнах и май петното ще се разшири.
Много съм смотана, плаче ми се

Някой, преборил се с пигментни петно да даде съвет какво да правя. Никога не съм имала такова нещо  и точно на това видимо място.... загубена кауза ли е? Ще остана ли петниста форевър?

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 09:34 от ver4eto_sv

# 190
Ако е от пъпката, сигурно ще се махне. Когато са от травма, поне при мен изчезват за няколко седмици абсолютен максимум, често по-бързо, все пак на кожата ти ѝ трябва около месец да се обнови. Аз съм със светла кожа и понякога ми остават, но сравнително бързо изчезват. Имам лунички, подозирам и мелазма за съжаление, затова ползвам витамин ц 15% всекидневно, както и от време на време други препарати против хиперпигментация, и определено доста изсветляха. Не мисля, че имаш нужда от процедури за петното на този етап, но по принцип някои видове лазери помагат Simple Smile

# 191
Ако не те притеснява, пусни ми на лично вит Ц и другите неща, които ползваш.
Ще се побъркам до октомври, докато мога да направя някакъв пилинг. В пилинга ми е надеждата. Но това петно може да ускори посещението ми при един доктор, препоръчван тук. Имам да оправям една бръчка и мога да попитам за това петно.

# 192
Реших, че ще правя нещо на челото, страх ме е, ама и така не става.
Конци също за провисването.
Но все пак като се видим с моята естетична лекарка ще решим.
Някъде мернах за пиене колаген активатор, какъв, откъде?

# 193
malika$
Колаген генератор, приема се на гладно поне 40 минути преди самата добавка колаген, най удобно е вечер, преди лягане, като след по лека вечера са минали 2-3 часа. Например аз вечерям най късно до 19 часа, за да мога към 22 да пия колаген генератора и 22 и 40 часа - самия колаген, разтворен в хладка вода.
https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/AXI2001?productId=23158&r … m_medium=appshare
или този
https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/AXI2001?productId=96259&r … m_medium=appshare
На капки е, разтваря с в малко вода, не е неприятен за пиене.
Аз лично съм много доволна от комбинацията на колаген генератора и самия колаген за кожата, косата, ноктите си, кости и прочее.

# 194
ver4eto_sv, задължително ползвай слънцецащита, за да не се пигментира трайно.

За девойката на 25 години - ако нямаш видими проблеми, не пипай нищо. Добра хидратация и слънцезащита са достатъчни. Спестените пари ползвай за пътешествия и приятни изживявания. Естествено и качествена храна, спорт и достатъчно сън.

Общи условия

Активация на акаунт