Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 695
  • 753
  •   2
Отговори
# 345
Мисля, че и Денислав Даниелов е стоматолог.Доста агресивна реклама си правеше преди година.
И показаните устни са пример, какво не трябва да се прави.

# 346
KPP, аз открих за себе си разлика в ефекта от колаген преди бременност и раждане ( беше никакъв ) и след това. Доста преломен момент е откъм хормони и всякакви преживявания включително и много по-лош режим на съня. Така че не го зачерквай с големия молив Simple Smile

# 347
Момичета малко в страни от темата, но не знам вече какво да правя, без коса останах, страшно е:( отпред ми прозира скалпа, реве ми се:(((
Казвайте ако нещо сте пробвали и е помогнало.
4 месец ще започна с Миноксидил.
Също толкова пия Приорин, от скоро Витамин Д и Б12.
Файда йок за сега. Отчаяна съм. Дали да не бия нещо мезо и аз не знам.

# 348
Момичета малко в страни от темата, но не знам вече какво да правя, без коса останах, страшно е:( отпред ми прозира скалпа, реве ми се:(((
Миноксидил за мъже варианта ли ползвате? Защото от този за жени няма наистина разлика

# 349
Досега бях на жени, сега започвам с 5%, при мъжът ми действа той.

# 350
Джаки, е темата за косопад четеш ли?

# 351
Жаклин, това ми е голяма болка, от години съм така, от коса до кръста сега съм с къса.
На кратки моменти е ок, но не спирам с витамини за коса и ампули Керастаз.
Тъкмо порасне и се сгъсти и хоп отново за дни теч и светли петна...
Имам МС и вероятно още някое системно автоимунно, гледам да се държа психически... но трудно.
Замислях се и аз за мезо иначе, но все си мисля, че докато има вътрешна причина няма да има оправия😐😥

# 352
Не, не знаех че има, може ли линк моля.
Но все пак ако някоя тука от нашите има опит да ми каже. Хич не обичам да пиша по чуЗди теми, където не познавам хората🤪 Аз тук знам кои са с моите и подобни възгледи и знам на чия препоръка мога да се доветя

# 353
Там, на стр.1 има много инфо:

https://m.bg-mamma.com/?topic=1680977.new;_gl=1%2A16awqmn%2A_ga% … 2Ni4yNy4wLjA.#new

Най-общо: изследвания, доста.Да се види какво се случва в тялото.

# 354

Жаки, мен след такъв ковид косопад, а и свекърва ми също,.на спаси Биотин. Пиехме по 10000 - 5000 сутрин, 5000 вечер. Поне 3 месеца. Порасна ми ш нова коса. Иначе знам, че мезото и филъри за коса също помагат, но на мен не ми действат ок, правя някаква реакция и ми прилошава, след процедурата. Имай го предвид

# 355
Не, не знаех че има, може ли линк моля.
Но все пак ако някоя тука от нашите има опит да ми каже. Хич не обичам да пиша по чуЗди теми, където не познавам хората🤪 Аз тук знам кои са с моите и подобни възгледи и знам на чия препоръка мога да се доветя
Здравейте
Препоръчах др Маламов ,ендокринолог на моя приятелка със сериозен проблем с косопад.имаше петна и отдолу до връта без коса.изписа и добавки,пептиди и шампоан и след 2-3 месеца има големи резултати.има нова коса която вече не пада след месец.
И тя май е с някакво автоимунно,обиколи дерматология,прп итн и нищо не даваше резултат.пишете ми на лично ако решите.в инсталирам може да го намерите също@constantinmalamov

# 356
Жаки, мен след такъв ковид косопад, а и свекърва ми също,.на спаси Биотин. Пиехме по 10000 - 5000 сутрин, 5000 вечер. Поне 3 месеца. Порасна ми ш нова коса.
Подкрепям с две ръце. След ковида само това ме оправи и още 2 приятелки. Вече имам по-гъста и дълга коса отколкото отпреди ковида даже.Аз вземах един от аптеката 5гр., вече не го пия. И аз съм с хашимото.
Освен това пия вит. Б3 и шуслерови соли 11 (понякога, не редовно) също с добър ефект.

# 357
  • Plovdiv

Мезотерапия препоръчвам.

# 358
При всички случаи трябва да се види има ли причина за косопада.Не да се пие нещо на общо основание.
Ако има липса на вит Д, Б, желязо, феритин, инсулинова резистентност-тоест кр.захар и инсулин как са, кортизолът влияе, щитовидните хормони, полови хормони,надбъбречна жлеза хормон, възраст, мед, цинк, селен, храненето е важно, има ли протеин(при мен не:((()Ковид ги разбутва много също гореописаните.
Като оправих липси в тялото и правих терапия с шампоан и спрей, косата ми започна да расте пак.
Вече, има и състояния, които е трудно да се хванат и е наистина голям проблем това.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 09:52 от ДХ3

# 359
Към написаното от ДХЗ, бих добавила и оперативни интервенции, автоимунни заболявания, системни възпалителни процеси в организма и чревен микробиом като причина за косопад.Пробвала съм плазмотерапия и мезотерапия по протокол и помагат за общото състояние на косата, но не и за косопада ако причината не е открита и отстранена.Миноксидил помага, но не при всеки, особено ако косопада не е от вида андрогенна алопеция.
Джаки, ти беше споделила за автоимунно заболяване и оперативна интервенция наскоро май.Може би там някъде е проблема с косопада...

Общи условия

Активация на акаунт