Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 642
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
ДХЗ, може ли да припомниш, ти при кой лекар си правиш устните? Харесват ми Heart

# 391
Д-р Чилингирова. в Дерма акт, Сейфа без лидокаин, 0,7мл.

# 392
Деси,харесвам те много,но този ръб целенасочен ли е? Не ти ли прави неприятна сянка?При мен се получи така като смених лекаря и нямам търпение да се разгради.

# 393
Момичета, за филър в устните в Дерма акт, коя е по-добра д-р Трендафилова или д-р Чилингирова?

От мен глас за Трендафилова.

# 394
Деси,харесвам те много,но този ръб целенасочен ли е? Не ти ли прави неприятна сянка?При мен се получи така като смених лекаря и нямам търпение да се разгради.
Аз си го имам по принцип.Формата  на устните ми е такава, че се подчертава още.Като цяло моите устни не са благодатни за филър.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 06:58 от ДХ3

# 395
Дами, препоръчайте нещо за грижа за корем/кожата на корема/. В момента съм насочила усилията си да живея по-здравословно и отслабвам. Бавно, но се пак има ефект -не целя някакви невероятни и бързи резултати, просто наистина искам само да се чувствам добре и да съм здрава. Но............ почвам да се притеснявам за корема си и кожата - вече гоня 50 и се притеснявам, че ще увисне. Доста килограми имам за сваляне и хич няма да е хубава гледка ако се появи една престилка от кожа. Започнах сама да си правя някакви масажи с антицелулитен крем, но не съм наясно какви да са точно. Препоръчайте ми някакво видео, крем? Също ще се радвам и на препоръка за някоя процедура в козметично студио - обаче да не е много вредна. Повече към тонизиране и масаж да е насочена, от колкото към някакво драстично топене, разбиване на мазнини и т.н. Например преди години две мои колежки си докараха една след друга сериозни проблеми с бъбреците. Хем едната вече минала по този път се опитваше да предупреди другата, но тя просто не я слушаше.

# 396
За корем - при такова по-голямо сваляне, бих мазала с крем/олио/масло против стрии. Ползвах на мустела и палмърс и съм много доволна - нямам щети нито при разтягането, нито при събирането на кожата.
Вече ако наистина количеството кожа е голямо, едва ли щ се прибере изцяло от самосебе си, но като отслабнете до желаните килограми, тогава ще прецените обективно състоянието. Сега се опитвайте да е добре хидратирана и омаслена самата кожа. Пийте достатъчно вода спрямо телесното тегло, за да може да изхвърляте отпадните вещества от метаболизма и да запазите водния баланс в тялото.

# 397
Здравейте
Бих помолила някоя дама да ми обясни разликата между jalupro,juvelook, rrs ha eyes и полинуклеотиди?
По трайност ли се различават или по състав.
Не мога да реша кое да избера.разбира се че ще се консултирам с лекаря същи.
Имам хлътнало под очите,от рождение.не е от неспане или друго.търся обем.
Слагах Juvelook 2 пъти миналата година и се поосвежи.можеби трябваше още една процедура.
Сега се чудя дали да повторя или да избера друго
С риск да стана досадна, който е запознат би ли ми разяснил разликата между juvelook,rrs ha eyes и полинуклеотиди около очи?

# 398
Реших се на ботокс. Ще пробвам първо в чело. Момичета, има ли схема или някакво неписано правило кои са точките на правилно поставяне, за да се избегне вид на паляк от цирк Глобус
Плюс да попитам това с цена на зона означава ли , че конкретното количество е достатъчно или е като при филърите с допълване според резултата?
Искам леко повдигане в областта на веждите, но не тип "Леле, свекървата е на гости"

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 10:38 от Вярра

# 399
За прибиране на корема силно препоръчвам сухо четкане с четка с косъм, след това под душа със смес от утайка от кафе, малко душ гел и малко бебешко олио, много активен масаж. След душа втриване на масло. Ако сте редовна ви обещавам след 5-6 месеца да не си познаете корема:)

# 400
Здравейте, имам нужда от съвет .В Дерма акт има промоции и съм решила да се възползвам.Не мога да реша за 50 годишно лице,сухо с бръчици и се вижда вече свличане на овала ,на което освем почистване ,плазмолихфтинг/от който не съм доволна -2процедури / друго не съм правила. Спряла съм се да направя ботокс в три зони чело /чело ,пачи крак ,гневна бръчка/ или от пакета скинбустер  /но кой не зная или HArmonyCA™-1,25.Ще съм благодарна да ми препоръчате.

# 401
Сметнете горе долу сума, преведете я, а на място с лекарят ви ще объсъдите кое е ок за вас и ще се приспадат сумите от депозита.

# 402
И аз се колебаех между скинбустер и ботокс в Дерма Акт. Закупих Profhilo, но на място след консултация поставих и доплатих за Juvederm Volite вместо Profhilo.

# 403
И аз се колебаех между скинбустер и ботокс в Дерма Акт. Закупих Profhilo, но на място след консултация поставих и доплатих за Juvederm Volite вместо Profhilo.
А какъв е ефекта отJuvedern и къде се поставя?

# 404
Обаче за скинбустърите има протокол от 2 или 3 нанасяния през месец някъде.

Общи условия

Активация на акаунт