Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 630
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте, момичета!

Чела съм темите по диагонал, отдавна се каня да отида за поставяне на ботокс, но отлагах поради различни причини , на 37 съм. Ще правя в понеделник поставяне на 2 зони - чело и гневна, като на челото имам две силно изразени хоризонтални линии, а на гневната две засега леки, но видими бръчки. Ще правя това при д-р Кожухарова в клиниката на Денкова. Самата докторка ми вдъхна силно доверие, а и тя изглежда чудесно. Тъй като не съм наясно с цените, беше ми интересно 480лв за двете зони висока цена ли е? Ретуша не се заплащал, а тя каза че на челото ще трябва най-вероятно. За останалата част от лицето ми препоръча скийнбустер, но нямам идея с какъв препарат. Моля за мнение и преоръки!

# 466
Някой беше споменал за пиене на цинк преди ботокс, уж за по-дълго траен ефект. Та има ли такъв ефект и колко време преди интервенцията се пие?
И аз имам същият въпрос….

# 467
  • София
Аз пих цинк преди поставяне на ботокс, повлияна от писаното тук в темата, не видях никаква разлика.

# 468
Често пия цинк или добавки съдържащи цинк по повод косопад.Не съм забелязала да се отразява на трайността на ботокса, 4-5 месеца и отпуска.Диспор обаче държи по 7-8 месеца при мен.

# 469
Д-р Георгиевски беше казал в един подкаст, че това е пълна глупост с цинка Simple Smile

# 470
  • София
Правили ли сте тест за алергии преди поставяне на ботокс?

# 471
# 472
  • София
Аз пак се включвам с върпос, какво се прави за бръчки под очите? Докторката ми предлага снинбустер, но нс мен ми се струва от всичко изчетено, че той е по-скоро за освежаване,  не запълване на бръчки? Нещо ботокс, филър...или под очи не става ботокс? Благодаря и съжалявам за сигурно глупавите въпроси.

# 473
Днес се престраших и сложих филър над веждите.
Безболезнено и бързо стана, не мога да преценя още за ефекта, защото е неравномерно подуто и вените леко са изпъкнали, за което бях предупредена, че ще е преходно. Дано е така, доста време се колебаех.
Също така, по едно бодване на ботокс точно под веждите - очите ми се отвориха ъгъла се повдигна, вероятно в комбинация с филъра над вежди.
Абе чудно почти, сега да се разминат тия бабуни и да видим 🙏

# 474
Момичета , кога трябваше да го пия колагена на прах за хубоС бе? Вечер ли? Някои казват че в кафе го слагат, утре ми идва поръчката от Ай Хърб и да го почвам 🤪 Кога ще е най ефективен, на гладно ли с храна ли?

# 475
Момичета , кога трябваше да го пия колагена на прах за хубоС бе? Вечер ли? Някои казват че в кафе го слагат, утре ми идва поръчката от Ай Хърб и да го почвам 🤪 Кога ще е най ефективен, на гладно ли с храна ли?
Пия само течен колаген и спазвам написаното на етикета- вечер преди лягане. Преди съм купувала на Real Food на прах, тогава го слагах в кафето. Но нещо не ми допадна, тъй като не се разтваряше добре или поне аз не успях.

# 476
"Вечер преди лягане" да се тълкува и като "на гладно".

# 477
На моя колаген няма специални указания. Аз го пия сутрин в кафето, но изчаквам да не е много вряло. Разтваря се отлично и абсолютно няма вкус. Аз от айхърб съм поръчвала.

# 478
Колаген на прах ползвам и аз. Сутрин си го разтварям в кафето, бъркам го в овесените ядки, мятам го в протеиновия шейк, смесвам с кисело мляко и трици. Общо взето добавям към нещо, което хапвам за закуска.

# 479
Пия течен и го пия на гладно. Четох някъде, че е нужно отстояние от кафето при приема, но може би е поредният мит.
malika, като казваш над веждите точно над тях ли имаш предвид или в темпорална? Желая ти бързо възстановяване и да си доволна от резултата!

Общи условия

Активация на акаунт