Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 50 590
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Ами аз ако съм уважаващ себе си лекар, никога на никаква цена не бих искала подобен “резултат” да се свързва с името ми.
Е, Жаки, момичето ходи при "козметоложки", не при лекари. Тези козметоложки сигурно изглеждат подобно, та така Simple Smile
Имайте предвид, че има много силен маркетинг на козметични услуги, които за мен не правят услуга на потребителите - изкуствени мигли с обем до космоса, които на живо изглеждат като четки за обувки, микроблейдинг, който все едно дъщеря ми го е рисувала с маркер, нокти като на Горгона медуза. Но е пълно с жени, които се харесват така.

# 556
Здравейте,тук съм за да ви споделя негативното си мнение и резултати от Клиника Med1 beauty с големи реклами в instagram уж немска клиника пълни глупости.Не се лъжете,че имат 50% намаление на филър летен според мен това намаление е защото нямат доволен клиент и никой не ходи при тях.Записах си час при тях за поставяне на хилаурон в устните за трети път си слагам .Първия път беше в клинака Vogue др Сарпетсас останах доволна и втория при доктор Бабаян. И при нея е зле прави хубави устни,но сега да обсъдим въпросните .Записах при Дерматоложка уж Иванка Темелкова,слага ми 1 мл хилаурон след което 9 ден още и съм синя ,ама много синя бях днес съм малко по добре,,напрано беше ужасно,отделно стана на буци и не мога да повярвам първите 2 пъти устните ми заздравяха на 2 ден и до 4 нямах болка и проблеми,и нямах никакви сини но при Доктор Сарпетсас и Бабаян а при Иванка Темелкова от тази клиника направо излязох все едно са ме били .Направи ми вчечатление че снима устните в началото, но не и в крайния резултат.Не ходете там!!!Ще ви обезобразят.Ще помоля някой да ми каже хилаурона сега седи на буци ще се махне ли,след време ,че направо съм откачила и ми се ще да и извия врата 😃

# 557
Мед1 си е маркетингово име просто. Имат филиали из цяла Германия, но навсякъде работят различни лекари, понякога гости от други градове. Ниско качество и ниски цени. Рядко, но има и изключения. В Бг са взели само името вероятно..... Както Макдоналдс, омв, комерцбанк и др.

# 558
Девойката с по-големите устни - отидете при добър специалист, който да направи устните естетически по-симетрични. Предполагам имате дискомфорт при хранене и говорене с такъв голям обем.
Моето мнение, е че всеки си се харесва по различен начин, но въпроса е промяната да бъде с възможно най-малко рискове за здравето.

# 559
Това с огромната уста е пързалка.

# 560
Може би да… но не да ги виждаме нажилените около нас…

# 561
Здравейте,не съм си правила досега процедури за лице но вече имам нужда.На 47 години съм и вече имам нужда от повдигане на контура на лицето.Реших да направя Хайфу,но при позната нямало желания ефект и се замислих за Радиес.Като по запознати,какво бихте ми препоръчали.Да кажа,че изчетох последните 3 теми и още повече се обърках .

# 562
Разкажете ни какво Ви е лицето, кожа, структура, поддръжка правите ли с козметика.Иначе нямаме отправна точка.

# 563
Може би да… но не да ги виждаме нажилените около нас…
Задължително трябва да виждаме (и не само ние) какво не трябва да се прави.

# 564
Разкажете ни какво Ви е лицето, кожа, структура, поддръжка правите ли с козметика.Иначе нямаме отправна точка.
Формата на лицето по скоро към кръгла,тъй като имам 4-5 излишни килограма.Кожата ми е бяла и склонна към зачервяване.Омазнява се в Т-зоната.За козметика не ползвам висок клас.Имам околоочен с колаген(корейски),серум против зачервяване и след това лекия дермабиотик на Мария Георгиева.Него го редувам с един хидратиращ,пак корейски.С възрастта имам увисване на бузите и под очите.Да кажа,че съм пушач и имам една пушаческа бръчка над устните.Ако ще е по лесно мога да кача снимка.

# 565
Дами, стига сме тормозили момичето 😋
Ние, жените, в старанието си да изглеждаме добре може и да се изгубим в преценката си. Тя сподели, че осъзнава необходимостта да ги намали до по естетична визия.
То ако следите по социалните мрежи какви трендове има за устни и ще разберете

# 566
След първото поставяне са били супер,трябвало е да спрете тогава.
Знам как разсъждават на нейната възраст и кого гледат за пример,защото ми е на главата. Не я нападайте толкова за козметолог,че и дерматолози има търговци,при тях празно няма. На дъщеря ми, ако й откажат едно,веднага намират за какво друго да й вземат парите,нищо,че и от другото няма нужда все още .За съжаление научавам след, а не преди.

# 567
Това с огромната уста е пързалка.
Дано да е пързалка, че ако е истина е страшно....

# 568
Да изясним термините. Има разлика между козметолог и козметик.

Козметолог = професия от направление Фармация, която дава познания на завършилите козметология да се реализират в производствени предприятия на козметичната индустрия, научноизследователски лаборатории за иновации в козметологията, лаборатории за контрол на качеството на козметични продукти, държавни и фирмени научноизследователски институти. В Медицински Университет Варна има магистърска специалност Козметология, която дава именно такава квалификация.

Козметик = специалност от направление Здравни грижи, която дава познания на завършилите козметика да изпълняват задачи в дерматологични клиники/кабинети, центрове по естетична медицина, медико-козметични центрове, балнеоцентрове, козметични салони, спа, таласо и уелнес центрове, козметични компании/фирми. Има такава специалност към Медицински колеж на Медицински Университет София и тя е с образователна степен професионален бакалавър.

Да, обобщим:
- Козметолог = магистър от направление Фармация, работи в предприятия за разработка и производство на козметика
- Козметик = професионален бакалавър от направление Здравни грижи, работи в дерматологични, медико-козметични центрове, пряко с хора.

Повече детайли:
Скрит текст:
Магистър по козметология в МУ Варна - https://www.mu-varna.bg/BG/Admission/kozmetologiq
Професионален бакалавър по медицинска козметика в МК на МУ София - https://mc.mu-sofia.bg/?page_id=2275

От показаната галерия в сайта на МУ Варна за козметология може да съдим че козметологът освен в разработката и производството на козметика може пряко да работи и с хора https://www.mu-varna.bg/BG/Admission/Pages/AlbumImages.aspx?Albu … 8f58-cc439884f454

Докато козметикът може да прави само второто.

А вече дали термините се използват от напълно неквалифицирани лица е допълнителна тема.

# 569
Не е пързалка. Това е мода. Имах колежка в предишната ми работа със същите устни. Само че при нея беше мигрирал до под носа. Грозна гледка. Според мен заради устните и се размина повишение, защото беше кандидатствала, имаше нужните качества,.но след интервюто с ръководството (онлайн и я видяха за пръв път), малко след това категорично я отрязаха.
Тя малко след това ги разгради и на тяхно място останаха не устни, а набръчкана кожа, като стафида. Долната така и не можа да я разгради напълно и сега долната е по-голяма от горната. Още не е слагала нов филъри, но трябва, защото все едно няма устни.

Козметик, козметолог - все се изживяват като лекар wannabe. Simple Smile Най-много обичам "медицинските козметици", каквото и да значи това. В крайна сметка - лекар не се става лесно и само лекар трябва да извършва такива процедури. Козметолози, козметици, медицински козметици, мажат маски за лице и това е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт