Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 47 971
  • 753
  •   3
Отговори
# 705
Ако питаш мен, март слагах при Марковски във Варна, сега пак при него ще съм, преди това при пластичен, в немски град, преди него , при 2 дерматолози,  дори докторката във Виена пробвах( от темата тук, преди години, научих за нея) . Точна цена не мога да кажа, но около 800лв. май.

# 706
800 лв за ботокс? Това при Марковски или във Виена?

# 707
800 лв за ботокс? Това при Марковски или във Виена?
Не съм писала точно, сори. При Марковски имам ботокс  няколко зони и филър назолаб. Но не се хващайте за цената, а за качеството на продукта и начина на работа.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 18:44 от Galina Georgiev

# 708
Здравейте, момичета!
В сряда имам час при др. Георгиевски в Дерма Акт за ботокс на чело, гневна и пачи крак. За първи път си слагам ботокс там (по принцип живея в чужбина) и малко ме е страх да не се получи ефектът на падналите вежди.
В темите тук видях предимно добри отзиви за него, при някоя от вас получавало ли се е свличане?

# 709
Аз съм от май и ме държи още. Почти не и пуснал. Но аз правя ретуш на 3 седмици.
При вас ретушът минал ли е? При кой лекар слагахте?

Слагах в началото на август  при Малев в три зони. Отидох на ретуш на 15ти ден, но ми постави високо на челото и в носа, че имах компенсаторно усилване на мимиката на мускул там. Остана ми лека подвижност на едната вежда, а аз обичам да съм пълен бетон и без никаква мимика. И точно месец по-късно вече имам мимика на гневната бръчка, която ми е болно място.

# 710
Здравейте, момичета!
В сряда имам час при др. Георгиевски в Дерма Акт за ботокс на чело, гневна и пачи крак. За първи път си слагам ботокс там (по принцип живея в чужбина) и малко ме е страх да не се получи ефектът на падналите вежди.
В темите тук видях предимно добри отзиви за него, при някоя от вас получавало ли се е свличане?
На мен също ми предстои при него в петък и това е единственото ми опасение и може би ще сложа само в гневна, тъй като и мен ме е страх от ефекта на свличане.

# 711
  • София
Не съм била при него, но при първото му поставяне на ботокс ми паднаха клепачите адски и така си и останаха. Демек не мога да кажа дали после пак са падали, защото повече от това не може. Аз реших, че е нормално. Никой не ме е предупредил или обяснил, че не е ок.
Някой по-горе питаше за синини-абсолютно зависи от кожата. На мен и от ботокса ми стават. По принцип съм в синини цялата от всичко и стоят дълго, изследвала съм се, нямам проблем, нежна е кожата и това е. Та от скинбустера ходих синя до оня ден. Ама на мен не ми пука честно казано, аз не слагам фон дьо тени и пудри. Даже децата видяха едната синка скоро и ме питаха от какво е и аз бях забравила и се ошашках, но после се сетих. Утре ми е втората процедура и вдругиден заминавам на море😂 ще видим как ще се появя там. Подуване нямах изобщо.
Относно гневната и на мен ми е проблемна, но моята е много дълбока. Не знам оправия има ли…
Някой знае ли дали Каляшева прави промоции понякога?

# 712
Свличането на веждите не трае вечно, няма как да си останат клепачите така, след като се върне мимиката.

# 713
  • София
Ами първата година след поставянето ботоксът ми трая около 10 мес. После повторих след още 8. Така и не се вдигнаха дори малко.

# 714
Момичета, не си слагайте ботокс само на гневна бръчка. Не върши работа, така ме лъжеха в Дерма акт и ми взимаха само парите. Имам дълбока гневна тя оправия няма, защото е като белег. Веднъж появила се спасение няма, дори с филъри.
Сега ми обясниха на друго място, че се слага ботокс в три зони, за да не компенсират мимиките околните, като се постави само в гневна. Предупредих, че не искам да ми паднат клепачите и поради голямо чело, за да не стане така, ми сложиха ботокс в линията горе на косата и дори високо в скалпа. После и на цялото лице. Вдигнаха ми се веждите и резултата е отличен. Роднините ми не вярват, а мъжът ми е направо “уоу”.

# 715
Aз слагах само при очите в началото , после чело и в дерма акт си ми казаха дс правя и гневна, защото компесаторно почвам да правя мимики там .

# 716
  • София
ДР Чилингирова в Дерма-акт винаги казва ботокс три зони и че не се слага само в една, за да не се компенсират мимиките.
Densi, от кой доктор или клиника си доволна за ботокса?

# 717
Момичета, не си слагайте ботокс само на гневна бръчка. Не върши работа, така ме лъжеха в Дерма акт и ми взимаха само парите. Имам дълбока гневна тя оправия няма, защото е като белег. Веднъж появила се спасение няма, дори с филъри.
Сега ми обясниха на друго място, че се слага ботокс в три зони, за да не компенсират мимиките околните, като се постави само в гневна. Предупредих, че не искам да ми паднат клепачите и поради голямо чело, за да не стане така, ми сложиха ботокс в линията горе на косата и дори високо в скалпа. После и на цялото лице. Вдигнаха ми се веждите и резултата е отличен. Роднините ми не вярват, а мъжът ми е направо “уоу”.

А гневната бръчка повлия ли се от това поставяне на ботокс?

# 718
Денси, къде слага ти?
На мен винаги ми е казвала Требдафилова, че ако сложа на 1 зона ще бръчкам компесаторно другите, слада ми по линията на косата също.

# 719
Здравейте отново, на 28.08 си сложих ботокс гневна бръчка и пачи крак но до момента не виждам никакъв резултат. Дори опъване леко или някаква промяна нямам. Главоболие и синини липсваха,което ме радва но вече се замислям дали е нормално това.

Общи условия

Активация на акаунт