Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 533
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София

Честито!
А какви са минималните балове?

# 1 036
  • София, Лагера
Имате ли представа какво означава да излиза бал 0 при обявени 2 свободни места (в НПМГ)?

# 1 037
Аз не виждам класиране в РУО. Къде е?

# 1 038
Имате ли представа какво означава да излиза бал 0 при обявени 2 свободни места (в НПМГ)?

Няма класирани? Това въобще възможно ли е в случая на НПМГ?

# 1 039
  • София

Сигурно никой не е кандидатствал.

# 1 040
Явно е излязло за София, но понеже не сме кандидатствали на трето, виждам само , че статуса му се промени на "некласиран" , а на второ си седи "записан".

Интересно ми е как са се променили баловете на трето , но ще трябва да изчакаме справката в сайта на РУО.

# 1 041
  • София
0 мъже и 0 жени или в едната колонка има цифра?

# 1 042
  • Sofia

Виждам бал 0 за момчетата в профила на приятелско дете, където класирането е без квоти и е прието момиче (само в колона "жени" има бал).

# 1 043

Бал 0,00 е за момчета. 2-те свободни места за заети от момичета с минимален бал 480,25.

# 1 044
  • София, Лагера

Ами не, детето е кандидатствало със сигурност. Странна работа.

# 1 045
  • На планетата земя
Ние сме доволни, сменихме гимназията и щерката е щастлива. Утре отиваме да се записваме и да се приключва, че и на мен много ми дойде.
Честито на всички, които са приети!

# 1 046
  • Sofia

Ами не, дедето е кандидатствало със сигурност. Странна работа.

Нула означава, че от този пол не са приети деца.
Честито на успелите!

# 1 047
  • София
За ТУЕС някой да има инфо за мин. балове?

# 1 048
Наборът на Русалката не е държал задължително ДЗИ, тя си е съвсем наред с паметта.
Освобождавахме се от матури над определен успех.
Не знам кой какъв набор е ,но за 69,70,71 тези,които учеха в МГ или ЕГ не можеха да се освобождават от ДЗИ бел,независимо от оценките-беше задължително.
Аз съм набор 1972, завършила съм ЕГ, последен випуск УПК и 1990 година СЕ освободих от ДЗИ по БЕЛ.

# 1 049

Ами не, детето е кандидатствало със сигурност. Странна работа.
Приети са само момичета, с бал до 480.25

Общи условия

Активация на акаунт