Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 515
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Много се радвам за успелите на третото класиране! На Санака и син пък с намигване да напомня, че има и 4-то Wink
Къде по-напред да мръднат на 4-то? Нали   е приет младежът в  най-желаната паралелка  в най-желаната гимназия Simple Smile
Честито на успелите днес, успех на продължаващите на 4-то!
Скрит текст:
По повод коментарите назад за полаган или не ДЗИ,  този месец заковах  половината век, та значи съм набор  74 Simple Smile

# 1 156
  • София
Здравейте, на трето класиране синът ми е приет в 134 СУ, паралелка Софтуерни и хардуерни науки. Ако има някой пресни впечатления моля да сподели. Ако има родители на приети деца в тази паралелка ще се радвам да си пишем:) Както той каза не знам сега до се радвам ли, че имам училище или не. С успех 367 дотам успяхме
Ей вие колкото нашия бал, браво, хубави отзиви има за 134то , и да , да се радва защото днес остах ей така 😲 като видях за какво става въпрос, а какъв ви беше случая на второ...
Нашето познато дете беше с по висок от нашия бал с 10точки и така исках да успее да се класира при нас , но не успя , класира се в 119. Не че е лош избор но с РЕ. Тя със сигурност не го искаше това.

# 1 157
Много се радвам за успелите на третото класиране! На Санака и син пък с намигване да напомня, че има и 4-то Wink
Къде по-напред да мръднат на 4-то? Нали   е приет младежът в  най-желанатапаралелка  в най-желаната гимназия Simple Smile
Честито на успелите днес, успех на продължаващите Simple Smile
Скрит текст:
По повод коментарите назад за ДЗИ,  този месец заковах  половината век, та значи съм набор  74 Simple Smile

Може, може и на 4 -то, за там всичко подлежи на премисмисляне, пренареждане и нов адреналин Simple Smile

Честит юбилей на патерица, Русалка! - Пенсионирана откъде, моля, че и аз лелея тоз необозрим във времето момент на заслужена заплатена почивка?

# 1 158
  • Sofia
Не че знам много за 134 то, но си мисля, че това е хубаво училище,  което не привлича достатъчно деца само заради иврита. Мисля,  че трябва да сте доволни.

# 1 159
.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 20:56 от Татко Мецан

# 1 160
  • София
Partizanka, то винаги може още, да,  ама  предполагам, че  4-те  дни безсъние са  й  били достатъчни, че да  си помисли да се пусне пак на въртележката, пък ако ще и да е за училище към НАСА със STEM паралелка и поне  3 езика.... Simple Smile

# 1 161
  • София
Няма къде по-напред да ходим на 4-то класиране. Ако искаше Испанската, щяхме да я пишем първо нея и да е там. Изрично го питах пак преди подаване на заявлението. А и повече адреналин не ми трябва. Наиграх се достатъчно за цял живот. Joy

# 1 162
  • Пловдив
Къде по-напред да мръднат на 4-то? Нали   е приет младежът в  най-желанатапаралелка  в най-желаната гимназия Simple Smile
Честито на успелите днес, успех на продължаващите Simple Smile
Скрит текст:
По повод коментарите назад за ДЗИ,  този месец заковах  половината век, та значи съм набор  74 Simple Smile

Може, може и на 4 -то, за там всичко подлежи на премисмисляне, пренареждане и нов адреналин Simple Smile

Честит юбилей на патерица, Русалка! - Пенсионирана откъде, моля, че и аз лелея тоз необозрим във времето момент на заслужена заплатена почивка?
Пенсионирана партизанка Joy
Честит юбилей, Русалка!

# 1 163
  • София
Русалка, честит ти юбилей! Да си жива и здрава поне още толкова Heart

# 1 164
  • София
Партизанката като се пенсионира ще си е  повече вкъщи, ще е и по-свободна, та може да стане тогава  ятак.
Пaртизанеке, уви, там, от където съм в  "пенсия",  не се полагат ни почивка, ни пари. Joy

Благодаря за пожеланията Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 20:55 от пенсионирана русалка

# 1 165
  • София
Честито и на вас, вие бяхте където се чудехте нали да се махнете от 32ро.
Много се радвам, че успяхте, защото нямахте подрепа у дома. Това си е направо геройство.

# 1 166
  • София
Много много се радвам за всички успели на 3то класиране деца и евала на смелите им майки! Искам да ви благодаря на всички, защото в тази тема разбрах как да се справя с
редене на желания и проучване на балове и смятам се справихме прилично, ние не сме с висок бал, но в крайна сметка се надявам да сме направили добър избор. На трето класиране дори в нашето неелитно училище балът се вдигна доста, та стратегически добре се получи. Дано са ни щастливи и спокойни децата в новите училища!

# 1 167
Furf това е голям стрес! Само се успокойте и късмет на 4то. Наредете повече паралелки да се хване някъде. Най-вероятно някое от некласираните деца заради по-високите балове се е появило. А къде кандидатствахте?
Честито на приетите по предно желание!

# 1 168
  • София
Честит юбилей на Русалка! ❤️

# 1 169
  • София
Честито и на вас, вие бяхте където се чудехте нали да се махнете от 32ро.
Много се радвам, че успяхте, защото нямахте подрепа у дома. Това си е направо геройство.

Не бяхме ние с неподкрепящия баща, нашият дори е извън България и си е забравил телефона някъде, та ще разбере когато се прибере, че от вчера нямам връзка с него  Joy Благодаря за пожеланията Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт