Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 498
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 185
Не е ясно, може да са неприети деца на първите две класирания заради неправилно преценен бал. Ако са гледали бала от минали години. За София има доста изненади с баловете.
Да възможно е, аз си разсъждавам от към мойта камбанария. Бях сложила последна паралелка с 100 и повече точки по-ниска от бала на набора...

# 1 186
Честито на всички зарадвали се днес деца и на родителите им! Кураж и късмет на четвърто класиране на останалите в борбата! Вярвам, че всичко си идва на местата в един момент. И си мисля, че ще има апетитни места и на следващото класиране.
Честит юбилей, Русалке! Бъди много здрава и все така дейна и помагаща! Ама този ник с "пенсионирана" хич не ти отива.

# 1 187
  • София
Тя от 30-годишна си го носи. Joy

# 1 188
  • София
Толкова ли са станали, брей... Joy. Почти Wink  Една дружка  казва, че  50 били новите 30, та може  да го сменям  всеки път, когато ставам на 30.

# 1 189
  • София
Русалка, сменила си снимката, много яко Heart

# 1 190
  • София
И ника също.

# 1 191
Здравейте, на трето класиране синът ми е приет в 134 СУ, паралелка Софтуерни и хардуерни науки. Ако има някой пресни впечатления моля да сподели. Ако има родители на приети деца в тази паралелка ще се радвам да си пишем:) Както той каза не знам сега до се радвам ли, че имам училище или не. С успех 367 дотам успяхме
Ей вие колкото нашия бал, браво, хубави отзиви има за 134то , и да , да се радва защото днес остах ей така 😲 като видях за какво става въпрос, а какъв ви беше случая на второ...
Нашето познато дете беше с по висок от нашия бал с 10точки и така исках да успее да се класира при нас , но не успя , класира се в 119. Не че е лош избор но с РЕ. Тя със сигурност не го искаше това.
Ако остане там ще са в един клас с дъщеря ми 😁. Ако не е тайна в кое училище е учило до сега детето, защото до колкото следях бройките са приети две момичета на трето класиране, а дъщеря ми каза, че едното е от нейното училище?

# 1 192
Здравейте, на трето класиране синът ми е приет в 134 СУ, паралелка Софтуерни и хардуерни науки. Ако има някой пресни впечатления моля да сподели. Ако има родители на приети деца в тази паралелка ще се радвам да си пишем:) Както той каза не знам сега до се радвам ли, че имам училище или не. С успех 367 дотам успяхме
Ей вие колкото нашия бал, браво, хубави отзиви има за 134то , и да , да се радва защото днес остах ей така 😲 като видях за какво става въпрос, а какъв ви беше случая на второ...
Нашето познато дете беше с по висок от нашия бал с 10точки и така исках да успее да се класира при нас , но не успя , класира се в 119. Не че е лош избор но с РЕ. Тя със сигурност не го искаше това.
Ако остане там ще са в един клас с дъщеря ми 😁. Ако не е тайна в кое училище е учило до сега детето, защото до колкото следях бройките са приети две момичета на трето класиране, а дъщеря ми каза, че едното е от нейното училище?

Там ще остане, а идва от 41 во ОУ

# 1 193
  • София
Толкова ли са станали, брей... Joy. Почти Wink  Една дружка  казва, че  50 били новите 30, та може  да го сменям  всеки път, когато ставам на 30.
Русалка, честит юбилей! Направо се пиши "малката русалка", какво ще си играеш на всеки 30  да сменяш ник.

# 1 194

Значи е другото прието дете. Моето беше в 4то ОУ до сега. Те вече имат група  в Инстаграм на класа, даже разбрах, че на 11 септември, когато е и родителската среща, децата също са си организирали среща.

# 1 195
Русалка, честит юбилей и ново амплоа 💙 С 50 е новото 30 ми даваш надежди, надявам се поне част от тях да оживеят 😆🍸 Че след тази година съм за пенсия. Не че се оплаквам, но и с 1 е зорно, защото всичките яйца са в 1 кошница. 😆

# 1 196
Не можах да намеря поста на Sanaka, за да го харесам, но от сърце  пожелавам успех на детето.

# 1 197

Значи е другото прието дете. Моето беше в 4то ОУ до сега. Те вече имат група  в Инстаграм на класа, даже разбрах, че на 11 септември, когато е и родителската среща, децата също са си организирали среща.

Ооо моля за групата в инстаграм да вземе да се включи !

# 1 198
Честито на sanaka и син! Имах усещане, че ще участвате и ще успеете. 🤞 Поздравления и за хубавото писмо! 👏
Честито и на другите успели! На неуспелите - кураж за следващия тираж!
Аз не бих имала тази смелост, но вероятно много зависи и от обстоятелствата.
Честит празник, Русалка! Здраве и щастие! 🌷

# 1 199
Браво, радвам се, че за повечето рискували тук си е заслужавал рискът.
Нашият кошмар обаче продължава. Нещо страшно се е случило в средния ешелон на училищата - стигнахме дотам от приета в 7-мо на първо класиране до статус "некласиран кандидат". Само за сведение - минимален бал за най-желаната ни паралелка от 381.5 на второ класиране е отишъл на 418.5...
Детето се разстрои много, а аз нямам и много думи, с които да го успокоя 😞
Продължаваме битката с нас самите и нататък в класиранията.
Стискам палци за най-доброто , 4то класиране за вас!

Общи условия

Активация на акаунт