Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 513
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 080
Не се включих в спора за квотите, правилно или грешно е, но момче да влезе с 36 т под момичето прието с най-нисък бал в езикова гимназия си е изключително нечестно. 

# 1 081
Честито на всички успели! Много се радвам за вас и децата!
Сега ме гложди любопитств откъде са се отписали приетите в НПМГ. Ще следя утре за освободилите се места.

# 1 082
Честито на всички успели! Много се радвам за вас и децата!
Сега ме гложди любопитств откъде са се отписали приетите в НПМГ. Ще следя утре за освободилите се места.
Свободните места ще излязат на 02/08.

# 1 083
  • София
Браво, радвам се, че за повечето рискували тук си е заслужавал рискът.
Нашият кошмар обаче продължава. Нещо страшно се е случило в средния ешелон на училищата - стигнахме дотам от приета в 7-мо на първо класиране до статус "некласиран кандидат". Само за сведение - минимален бал за най-желаната ни паралелка от 381.5 на второ класиране е отишъл на 418.5...
Детето се разстрои много, а аз нямам и много думи, с които да го успокоя 😞
Продължаваме битката с нас самите и нататък в класиранията.

# 1 084
Честито на успелите!
Татко Мецан и свободни места трябва да има.
В моя град на трето класиране имаше само 1 свободно място в елитно училище, но пък немски, та и руската рулетка нямаше да свърши работа.
Furf, успех ви желая, силно стискам палци за 4-то!

# 1 085
  • София
Честито на класираните! За бебчо не очаквах, но за санака бях убедена, че ще играят за трето, някакво вътрешно чувство имах.
Нашият също щеше да влезе в испанската, 15 точки под неговия е балът за трето, но си прие 2 АЕГ като избор.

# 1 086
  • София
3класиране се оказва добро само за децата с много висок бал! Доста хора,във форума казаха,че бала ще е такъв и аз виждам паралелки, в които се е качил дори с 50точки нагоре.
Furf,с нисък бал за мен 3класиране винаги е рисковано,а тази година да не говорим.Но ако много искате 7мо, почти винаги имат места и за четвърто , а много често и след това.И не само 7мо. Пресни примери(от миналите 2 години) имам за 19,127 и кое ли не.Но сега ви е много важно просто някъде да се запишете на четвърто.Успех!

# 1 087
Николина, Furf, не се отчайвайте! На следващото класиране ще стане!

# 1 088
Честито на успелите!
Татко Мецан и свободни места трябва да има.
В моя град на трето класиране имаше само 1 свободно място в елитно училище, но пък немски, та и руската рулетка нямаше да свърши работа.
То за това по-добре е да се запише детето на второ и да се изчака да се види какви места ще бъдат обявени за трето.

# 1 089
  • София
Нашият кошмар обаче продължава. Нещо страшно се е случило в средния ешелон на училищата - стигнахме дотам от приета в 7-мо на първо класиране до статус "некласиран кандидат". Само за сведение - минимален бал за най-желаната ни паралелка от 381.5 на второ класиране е отишъл на 418.5...
Успокойте детето като за начало. Но то винаги рискът е в средния ешалон училища и затова на трето много внимателно трябва да се преценява бала. Успокойто се , за следващите класирания винаги се освобождават места в средния ешалон.

# 1 090
  • Sofia

Голям шок е това, но тази година (а и не само тази) нещата са непредвидими. Погледнах, че при вас е имало смяна на желания от страна на детето в последния момент, така че явно този път рискът ви е бил обмислен. Има и четвърто класиране, просто ще трябва да сте търпеливи!
Всъщност колко желания писахте, че не сте приети никъде?

# 1 091
Николина, Фърф, стискам палци! Горе главите и вярвам, че ще успеете да се преборите.

На мен също ми прави впечатление (но прегледах таблицата само по диагонал), че сякаш във високобаловите леко е спаднал минималният бал, докато в средните - се е покачил. Действително с по 50т. в някои от училищата.

# 1 092
  • София
Вчера, когато отписвах щерката от 32-ро, ми казаха, че има доста отписали се, направо било "страшно". Тези места ще се появят на 4-то.
Furf, силни прегръдки от мен за теб и детето. Горе главата, ще успеете! Flowers Four Leaf Clover

# 1 093
  • София
Ей какви сте скрити лимонки Stuck Out Tongue Winking Eye
Радвам се за всички успели ,
Аз обаче съм много щастлива , че не се подадох на това изкушение иначе голямо дърво щеше да има за нас.
С нашия бал със сигурност щеше да изпаднем много надолу от където сме в момента.
Направо съм втрещена много сериозно, от къде дойдоха тия толкова високи балове.
Много деца не са били класирани явно заради покачването на баловете.
Аз съм много хепи.

# 1 094
Вчера, когато отписвах щерката от 32-ро, ми казаха, че има доста отписали се, направо било "страшно". Тези места ще се появят на 4-то.
Furf, силни прегръдки от мен за теб и детето. Горе главата, ще успеете! Flowers Four Leaf Clover
Те ще се появят, ама балът пак ще е висок, защото тези, които не са успели сега на по-желано място ще опитат да се върнат пак там.
Моят съвет е, ако мога да дам такъв, да редите на четвърто всичко що-годе приемливо. Борба ще има, а на пето може би ще останат само нискобалови училища, към които няма голям интерес или са на кофти локация.

Общи условия

Активация на акаунт