Седмокласна 24.07-31.07 - ТРЕТО класиране - късмет на смелите!

• 75 519
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 095
Третият тираж се оказа печеливш за нас. Отчитам прием по първо желание - 2АЕГ с втори испански - и един много щастлив младеж вкъщи.

Ах че си потайна Revolving Hearts (или аз нещо не съм дочела) Точно за вас помислих…
На мен пък тия дни отвсякъде ми се набива френски в мозъка и се чудя популярен ли стана или аз не съм обръщала внимание преди Laughing
Честито на смелите! Изобщо не съм и допускала, че Санака няма да рискува. Френският си е популярен, ама трябва да ти е на сърце, за да го учиш-като немския 😁

# 1 096
  • София
Много са високи баловете. За Вазова ни Деляха 6т, а сега се е качил над 420
Ще успеете, не се отказвайте. Успех и късмет и на вас Flowers Four Leaf Clover

# 1 097
Не се включих в спора за квотите, правилно или грешно е, но момче да влезе с 36 т под момичето прието с най-нисък бал в езикова гимназия си е изключително нечестно. 
Нали, много е гадно. ImpCloseTriumph
Ние този път не участвахме и добре, че не се изкуших. Вчера до последно го мислех, но пък детето постоянно ме вразумяваше с думите, че късметът му е "тук" и в тази ще си остане. Вече явно го прие, намери си дружки от класа в Инста групите. Simple Smile

# 1 098
  • София
Аз не казах, защото съм суеверна. И на приятелите си не казах, сама си го изстрадах. 🙂 Ако нямаше толкова свободни места във ФЕГ, нямаше да посмея.
Furf, горе главата! Ще има места и след 4-то класиране, а тогава нещата ще са по-нормални.

# 1 099
Виви, aDream, същата история и при нас... Аз бях склонна да рискувам, девойката - не. Каза, че си харесва училището, иска да остане и не иска да рискува и да загуби мястото си там. Тъй като тя ще учи, оставих решението на нея и приключихме одисеята още на 2-ро...

# 1 100
  • На планетата земя
Buba_k, честито! Има ли покачване на бала?
Щастлива съм, честито и на вас!
За нашето място конкретно има, над минималния бал е и то не с малко. Оставам с впечатление, че наистина е някакво стреляне в тъмното това трето класиране. Но като се замисля така е трябвало да стане, защото първия път нямаше да ги подредя така и щеше да е на друго място сега.

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 16:00 от BUBA_k

# 1 101
Виви, aDream, същата история и при нас... Аз бях склонна да рискувам, девойката - не. Каза, че си харесва училището, иска да остане и не иска да рискува и да загуби мястото си там. Тъй като тя ще учи, оставих решението на нея и приключихме одисеята още на 2-ро...
Същата работа и при нас, едно към едно с твоето писано.
А, и тъпото при нас беше, че щяхме да рискуваме за училище от същия ранг - то въобще дали си струва. Абсолютно на едно ниво са, е, и други искаше, но за тях трябваха поне 10 точки. Явно наистина щеше да е глупаво от моя страна.

# 1 102
  • столицата
Ако някой може да напасне теблиците от второ и трето клесиране, ще може да се види движението на баловете.

# 1 103
Момиче е прието с бал 427.5 в 121-во. Предполагам, че е заради лоша подредба на желанията.

# 1 104
Не се включих в спора за квотите, правилно или грешно е, но момче да влезе с 36 т под момичето прието с най-нисък бал в езикова гимназия си е изключително нечестно. 
В провинцията разликата е повече от 100 точки.
Казвам го за сведение, а не за да подклаждам отново спора.

# 1 105
Момиче е прието с бал 427.5 в 121-во. Предполагам, че е заради лоша подредба на желанията.

Или баловете на трето класиране са скочили до небесата. За пореден път се убеждавам, че това класиране е успешно само за децата с високи балове, за останалите рискът е прекалено голям.

# 1 106
Аз не казах, защото съм суеверна. И на приятелите си не казах, сама си го изстрадах. 🙂 Ако нямаше толкова свободни места във ФЕГ, нямаше да посмея.
Furf, горе главата! Ще има места и след 4-то класиране, а тогава нещата ще са по-нормални.
Имаш досега близо 70 лайка на поста, че сте приети във 2 АЕГ (единият от мен), такова нещо досега не съм виждал в никоя тема. Абсолютно ти вярвам, че не си спала 4 дни, няма начин да е било друго, но всичко си е струвало наистина. И си струва да се напиеш. Вие жените под напиване разбирате 2 чаши вино, но абсолютно имаш правото и необходимостта, според мен, да обърнеш две бутилки 😂 Наздраве и наистина и аз, дето не ти познавам младежа, съм много щастлив, все едно за нас е станало.
Наздраве!

# 1 107
Едно от приетите деца в НПМГ е на приятели. Не се записа след 2ро, така че мястото му се обяви още на 3то.
Честито на всички успели! Много се радвам за вас и децата!
Сега ме гложди любопитств откъде са се отписали приетите в НПМГ. Ще следя утре за освободилите се места.

# 1 108
  • София
Бала за момчета във ФЕГ е паднал много, та какво толкова? Ако момче е във високите балове за ФЕГ и има места за момента във ФЕГ, риска е бил малък. Е да, не се знае... Ама , ако детето е с висок бал рискува само това да го приемат в същото училище, или на 4-то да се бори пак за старото си собствено място ...
Основното е,  детето да е във високите балове и да има места да се "върне" на същото място

# 1 109
  • Варна
Честито на приетите деца и техните родители и близки! Hug
BUBA_k, ако не е тайна вие за коя гимназия освобождавате място?

Общи условия

Активация на акаунт