ЕДИНАДЕСЕТИ клас - Тема 1

• 40 395
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • София
В настоящата ми работа САЩ се явява като определящ част от правилата по заетостта. Та имаме право на 7 дни годишно за отсъствие по спешност. Когато го побългарихме и започнахме да ги добавяме към отпуската, да се надпреварват в края на годината всеки да си вземе "полагаемото" ни дообясниха правилата - може да се ползват един по един, не се добавят към отпуската, ако в две поредни години си ползвал всички, третата имаш пет.

# 466
  • София
Ох, добре, че има кой да обясни как е в АК!

# 467
  • София
Ох, добре, че има кой да обясни как е в АК!

Щерката на Дъждец е там.

# 468
  • София
Дъждец не пише глупости, като това:

В АК действат правилата в САЩ - има определен брой дни, които са разрешени - отсъствието е с обаждане / бележка от родител. За болест, за не-болест, за... както си прецени родителят.

# 469
  • София

Прочети по-внимателно какво е написала, ще разбереш, че е същото.

# 470
При моята не съм чула още нищо за бала.
Но също ги карат да отидат на това състезание, двуезично, Марини, знаеш ли кога ще е? Твоят младеж сигурно ще се справи отлично, все пак на него руският му е много добър.
MianaNia, каза, че вероятно ще бъде на 19ти, но в понеделник ще знае повече. И, да, той реши, че няма да е много трудно и затова реши да ходи. Ще видим за какво става въпрос.
MianaNia, сигурно вече знаеш, но да повърдя, че ще бъде на 19.10. в 157 ГИЧЕ в Слатина.
beb4o_fb, благодаря за информацията за бала...При тях въобще не се обсъжда. Ще видим на родителската среща във вторник дали новата класна ще каже нещо по темата.

И, е леко разочарован, че не е одобрен и тази година за Еразъм...Опитите ще продължат...Grinning

# 471
  • София
marini, тъкмо писах в темата на 2АЕГ за този Еразъм - гнила се оказа работата

# 472
  • София

Защо е гнила?
Миналата година малката кандидатства и уж 1 точка не й стигна. Опита се да видя работата й по АЕ, но нещо ме замотаха.
И понеже сте по-запознати, не се отнася за набора, а за сестра му - езико лагер през лятото в Австрия от агенция Велбург нещо да ви говори? Има оферта в училище, за края на август догидина е, 10 нощувки, но сроковете за решение са супер кратки - до седмица трябва да го измислим. Та съм голяма чуденка.

# 473
  • София
Изобщо не съм разбрала за този езиков лагер. А за подбора по Еразъм просто препредавам разкази на ученици. Но чакам с нетърпение родителската среща, за да мога да са задам въпросите.

# 474
  • София
Имам отлични отзиви от езиковия лагер в Австрия, от близки приятелски семейства.

# 475
Да, ще е интересно да се разбере как са разпределени точките за избор, защото те са получили само имейл от зам.-директорка, която ги уведомява колко точки имат и че не са приети...Но, какви точки са нужни за прием не е посочено. Миналата година им казваха, че 11 и 12 клас са с приоритет, защото няма да имат друга възможност за това, сега стана - 12 клас е с приоритет....Уж им казали, че февруари щяло да има друга организация, която да е насочена към тях, но не ми се вярва.. Дано стане въпрос на родителската среща, че аз не съм особено инициативна - само си мрънкам под мустак.

# 476
  • София
Здравейте, понеже времето лети, има ли деца коите ще кандидастват с Биология- започнах да търся учител по Биология за гр. София за кандидастване в Софийски университет и всяка препоръка би ми била от полза.

# 477
може да питате и в темата на 12класниците.

# 478
  • София
Днес бях на РС с ръководството на училището, от която съм доволна. Беше посветена на езиковите сертификати и подготовката в училище за тях. И темата за бала се обсъди и всичко е шест Satisfied .

SANI+, не мога да помогна по въпроса. Вкъщи за биологията може да чуеш само "Добре, че вече не я уча!".
Успех с намирането на учител! Flowers Four Leaf Clover

# 479
  • София
Питах и в 12класната тема да видим дали ще изкочи нещо.

Общи условия

Активация на акаунт