Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 37 993
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
И аз съм така ,все имам усещане че съм мокра .Просто се потим ,има и леко увеличение на течението,но е нормално.😕 Много е странно,но ще го изтърпим.Мен друго ме притеснява има няма тези дни почва да ме боли корема ,дали ми е малко но-шпато и магнерота незнам.Не мисля че се преуморявам ,но е гадно.Ето днес със ставането ме заболя ,ако съм чисто сама не знам как ще се оправям с баткото ...😕Мрън..

# 331
Аз нош па не пия, но пия Магнерот 3х2 и има дни, в които ме боли стомаха също.

# 332
Някоя да е имала подобно зачервяване  и сърбеж? Появи ми се преди малко и не минава. Взех душ, изпих един магнерот и след 30 минути се погледнах - краката целите червени, но само отпред, с лек сърбеж.

Edit: Взе да преминава само, измих си краката с ледена вода няколко пъти. Все пак обаче панирано писах на АГ-то във вайбър. Grinning

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 15:59 от Le Strange

# 333
И аз съм така с течението, даже по едно време как беше застанала матката и бебето, през 15 мин пишках минимум количество. Даже стерилна урина пусках, защото реших че е цистит. Период период, близо месец мъка, не смея да изляза, не мога да спя .... и изведнъж какво стана не знам, и болки в корема намаляха и дърпане и тежест, вече си ходя нормално на тоалетна. Мъжа ми забеляза, че корема ми се е изместил малко на горе.

# 334
И аз съм така с течението. Днес се прибираме от планината и утре отиваме на морето. Коремът малко ме боли нощем като се въртя.

# 335
А ние се прибрахме от кратко море, мисля да отидем към планината Grinning Ако не за няколко дни, поне да отскочим до Витоша.

# 336
И мен ме боли корема. Спирам да работя. ☹
Пия ношпа, сутрин и обед Магнерот, а вечер Диаспорал.
Две нощи поред малкият ме буди през нощта и после ми е трудно да заспя.

# 337
Аз да ви питам как сте с нося и хремата? Аз имам перманентен секрет..нещохкатохзадна храма и трябва нон стор да си прочиствам гърлото. Гласът ми се пада сякаш. Ужасно. А тъкмо излекувах една бактерия упорита...вече не знам алелгия ли е..от бремеността ли е Sad Сега някаква хомеопатия ми даде личната, ама не виждам подобрение.
Аз съм така от втория месец, от прогестерона е, лигавицата в носа се променя от хормоните. Обясниха ми, че е нормално, стига да няма дразнене, болка в гърлото и симптоми на горна респираторна инфекция и за съжаление е вероятно да се влачи до раждането. Иначе на мен ми помага спрей с алое.

# 338
Аз да ви питам как сте с нося и хремата? Аз имам перманентен секрет..нещохкатохзадна храма и трябва нон стор да си прочиствам гърлото. Гласът ми се пада сякаш. Ужасно. А тъкмо излекувах една бактерия упорита...вече не знам алелгия ли е..от бремеността ли е Sad Сега някаква хомеопатия ми даде личната, ама не виждам подобрение.
Аз съм така от втория месец, от прогестерона е, лигавицата в носа се променя от хормоните. Обясниха ми, че е нормално, стига да няма дразнене, болка в гърлото и симптоми на горна респираторна инфекция и за съжаление е вероятно да се влачи до раждането. Иначе на мен ми помага спрей с алое.

Благодаря, че сподели Simple Smile Ще потърся и аз. Сега пръскам с морска вода и разни други. Дай боже да се отпуши някога. Шест месеца преди да забременея влачих градинските сополи 😄

# 339
Мами, как сте Simple Smile
Има ли някоя от вас с недостиг на вид Д и Б12?
Здравей,аз съм с недостиг вит д и мимизписаха по 5000единици на ден,а б12е 320 за него уж било добре и не мимизписаха нищо

# 340
Добро утро! Черпя ви виртуално кафе  ☕️🥞 Минавам на отчет в 23+2г.с. 😀 Аз днес ще си записвам час за 3тата ФМ. Усещам като че ли бебка си има режим. Има си определени часове, в които е активна. При вас как е? А аз имам един постоянно запушен нос и сухо гърло. Взех си овлажнител за въздух, но май няма много ефект. Ходя като мечка, а вълчия апетит който имах вече го нямам. Сега се храня по нормално.

# 341
Прииивет от мен и дебелия ми корем 😁😁
За мокрото-и аз имам мокро, без течение, за сметка на това ми изолираха гъби 😀. От жегите, според мен.
За носа-с перманентно запушване съм-хипертрофична лигавица и без капки не дишам, сега използвам детски, тъй като ФР още повече запушва нещата.
Иначе и на мен гласът ми понякога става дрезгав и груб, дори мм го забелязва и няма
Поради каква причина.
Аз от няколко дни съм с лицева невралгия, продължаваща по хода на нерва надолу по ръката, подмишницата и е някак в ад. Освен парацетамол и миллгамма нищо не мога да пия и си страдам…. 😒
Вече съм 20+5 ииии бебето е много активно. Втората ФМ беше чудесна, а физиономията му отново е копие на мен-малък щръкнал нос и големи джучки 🥹♥

# 342
Здравейте,

На мен днес ми е първи ден на работа след отпуската - много ми е тегаво 😀 само се успокоявям, че остават 2.5 месеца до болничния ,които знам, че ще минат бързо,но пак гледам "умно" монитора 😀
Тази сутрин ми беше консултацията със "Зебрите" в "Света София" -много ми допаднаха, така че живи и здрави с тях ще раждам. Викат ме отново чак средата на Октомври, но си ме вкараха в листата на бъдещи родилки и съм щастлива!
Моят апетит тотално го няма - наслаждавам се и на този момент, че не знам до кога ще е 😀

# 343
Има ли някоя настояща или бъдеща мама, която има проблеми със зрението и трябва да посети лекар за проследяване на астигматизма? В коя седмица трябва да се иде?

# 344
Има ли някоя настояща или бъдеща мама, която има проблеми със зрението и трябва да посети лекар за проследяване на астигматизма? В коя седмица трябва да се иде?

Аз имам голям диоптер и астигматизъм
,но за 1ви път чувам че трябва да ходя да го проследяват. Какво да му проследяват? Знам само, че не мога да родя нормално и 100% ще е секцио.

Общи условия

Активация на акаунт