Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 3

• 37 597
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
То и като се родят няма да е лесно, макар че приятелки казват, че по време на бременността е било по тегаво. Явно неизвестното ги плаши.

# 526
Да споделя нещо, което не знаех, понеже от миналия месец до сега съм качила 3 кила и АГ каза, че това всъщност не са мазнини, а задържане на вода и се получава при недостиг на протеини, затова да ям по минимум 600 грама на ден месо, яйца, сирене, кашкавал, мляко каквото ми харесва. Това била най-голямата грешка на момичетата, че мислели, че трябва да ядат по-малко, а всъщност трябва по повече от белтъка.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 17:11 от Blancanievves

# 527
Благодаря!

И аз леко се притесних, защото до началото на август бях само 1.5 плюс, а от 1ви до днес съм качила още 3 отгоре, та се шашнах. Нито ям повече, нито нищо. Ще наблегна тогава и аз на белтъчините.

# 528
Благодаря!

И аз леко се притесних, защото до началото на август бях само 1.5 плюс, а от 1ви до днес съм качила още 3 отгоре, та се шашнах. Нито ям повече, нито нищо. Ще наблегна тогава и аз на белтъчините.

Да, точно това ми каза ако ядеш по същия начин и не ядеш повече, а качваш, значи е от това.

# 529
Момичета,стресирахте ме 😳😀точно няма да се кача на кантара,въпреки ,че ям само веднъж на ден салата.Искам да попитам тези ,които са раждали винаги ли като родиш веднага дават бебето,и ако е така има ли да вариянт,ако майката пожелае да не и го дават веднага?

# 530
Момичета помогнете.. появиха ми се външни хемороиди ,които много болят знаете ли нещо за бързо възстановяване? Днес си взех цикатридина свещички , единствено за малко със студен душ се облекчава, но после пак боли... 😭

# 531
Момичета помогнете.. появиха ми се външни хемороиди ,които много болят знаете ли нещо за бързо възстановяване? Днес си взех цикатридина свещички , единствено за малко със студен душ се облекчава, но после пак боли... 😭

Проктогливенол е моето спасение от тези гадове. От цикатридината не съм доволна. Олее сега в жегата е много гадно... бързо да спадат 🙂

# 532

Проктогливенол е моето спасение от тези гадове. От цикатридината не съм доволна. Олее сега в жегата е много гадно... бързо да спадат 🙂

Проктогливенол крема ли или свещичките.. крема съм го използвала веднъж ,но не знам защо си мисля,че от него ми пареше 😔

# 533
Да споделя нещо, което не знаех, понеже от миналия месец до сега съм качила 3 кила и АГ каза, че това всъщност не са мазнини, а задържане на вода и се получава при недостиг на протеини, затова да ям по минимум 600 грама на ден месо, яйца, сирене, кашкавал, мляко каквото ми харесва. Това била най-голямата грешка на момичетата, че мислели, че трябва да ядат по-малко, а всъщност трябва по повече от белтъка.
И аз го знам, до миналия месец така се хранех и пак си качвах. Сега вече не го мисля толкова

# 534

Проктогливенол крема ли или свещичките.. крема съм го използвала веднъж ,но не знам защо си мисля,че от него ми пареше 😔

Крема

# 535
Пробвай ванички със смрадлика. Бях скептична как пък това ще е по - ефикасно от мазилата, но помага. И кремче хеморрел.
Иначе студения душ си е супер за циркулацията на кръвта, но си трьбвя време. Нищо няма да ги оправи за ден-два Sad
Но взимай мерки, че тепърва става по-сложно с тях покраь 3я триместър и раждането.

# 536
Иванова, опитай Проктис-м, при мен свърши чудесна работа от 2 3 мазания.

# 537
Момичета, от четвъртък в лидъл ще има дълги клинове за бременни

# 538
Момичета,стресирахте ме 😳😀точно няма да се кача на кантара,въпреки ,че ям само веднъж на ден салата.Искам да попитам тези ,които са раждали винаги ли като родиш веднага дават бебето,и ако е така има ли да вариянт,ако майката пожелае да не и го дават веднага?
Моят опит е от секцио. На много места след секцио ги дават чак на следващия ден при извеждане от реанимацията. Преди това го виждаш само за малко след операцията.
Можеш да разпиташ на мястото, където си решила да раждаш.

# 539
  • Хасково
Аз днес съм на преглед дано всичко да в наред,вече ходя на всеки две седмици заради плацентата,категорично секцио ще е и да ви кажа след две нормални раждания много ме е страх от секциото
В такива филми се вкарвам всеки ден че едвам се понасям, моята докторка работи в селена и се чудя при нея ли да оставам или в пещерска да ида само за раждането и то от гледна точка на цените в селена е над 2500лв

Общи условия

Активация на акаунт