◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 225
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 1 290
Абсолютно, и последна да остане е в шестицата.

# 1 291
Не ѝ стигнаха силите на Деси. Шесто място. Опита се , но конкуренцията беше твърде голяма.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 12:27 от BaDBluEeYeS

# 1 292
Яд ме е за Десислава.

# 1 293
Нова сигнализираха за педофила от Нидерландия, но никой нищо по темата.🤷🏻♀

# 1 294
Като за първа олимпиада - браво на Десислава! Ще ѝ стискаме палци за медал на следващата, живот и здраве!

# 1 295
  • Sofia
И мен ме е яд за Деси, но това е реалността. Шесто място на олимпиада за спортист от малка страна, в която държавата е абдикирала от всичко и всеки се оправя поединично си е уникално постижение. Надали й е лесно, дълбоко се съмнявам, че са й подсигурили нормални условия за тренировки. За държавно финансиране, да не говорим. Адмирации за Деслава Ангелова!

# 1 296
  • София
Дона,

В този конфликт или война на Антъни с федерацията аз лично съм твърдо зад него, защото от личен опит знам, че там е пълно с апаратчици, които искат да лапат от квотите и не развиват целенасочено спорта, а потенциал имаме и то голям, защото имаме талантливи деца.
Странно как никой от нашуте не постави личен рекорд, а подготвящите се в България бяха най-зле.

Виж какво казва Антъни Иванов в една своя публикация в една дискуция във фейса
Скрит текст:
Антъни:
Каква централизирана подготовка при положение, че Любо се подготвя в САЩ, Йосиф в Швейцария, Данко в САЩ, Братанов в САЩ, Левтеров в САЩ, Тонислав в САЩ, Диана в САЩ, Калина Николаева в САЩ, Георги Янев в САЩ и сигурно забравям даже и още хора. Кой се подготвя в България освен Габи и Петър ? Никой ! Поисках за предишния олимпийски цикъл и през 2022 година финансирането ми да ми бъде дадено за да го използвам в Америка и получих отговор “Нали вземаш стипендия”, “Ко та бърка да си плащаш масажите сам, толкоз ли няя пари” и тем подобни глупости. Накрая парите, които се дават за успехите на хората подготвящи се извън България се харчат от хора, които не са дори близо до нивото на тези по-горе подготвящи се извън тая “централизирана” подготовка, която между другото няма нищо общо с реалността. Всеки си тренира каквото си иска, Вакареев откраднал тренировки от САЩ, Минковски преписва, Любчо Лазаров е кондиционен треньор, смях в залата. Погледнете състезателите на моят треньор как се представиха в Париж и колко такива имаше там и тогава дайте да сравняваме. Абсолютно насиране на тази олимпиада и то не е вина на състезателите ! Докато мълчат и мънкат така ще е, ще застане бат Пешо после отгоре и айде пак старата песен на нов глас. Какво направиха с парите от 6-те квоти от предната Олимпиада ? Да ви кача ли чатове в които Аврамчев ми пише, че ще се видим 2028 година и той не бил виновен, че ме наказал. Просто сме пълен смях и така ще си остане. Защо Петър не може да си повтори времената ? Нали говорех глупости миналата година ? Нали нямаше “докторска” намеса ? Сега момчето като се обърне и види 5 сек по-бавно време как се чувства ? Какво стана с Калоян на който му спряха времето по-рано в Бургас ? Талантливи деца, които ги отказват лека полека от плуването само и само да се вземат пари за квоти. Повръща ми се направо. Йосиф миналата година дойде при мен и прекарахме цяла вечер заедно да си говорим и ми каза такива неща, които ме е страх даже да споделя. Габи защо плаче и не казва какво не е наред ? Да ви кажа ли аз ? Защото я тормози треньора и, и то нон-стоп тормоз, до дупка. Лично аз бях свидетел 2021 година в Будапеща, когато тя не направи добро плуване на 200 гръб и той вместо да и даде да се разплува и вдигна зверски скандал и я накара да плува 10х200 максимално. Разберете, че с тези хора които управляват в момента няма да стане ! НЯМА ! Да, имаме успех тази година на СЛАБО СП, и на СЛАБО ЕП. Какво от това ? Да не са постигнати тези успехи с помощ от федерацията. Самият факт, че от 6 квоти през 2021г.(демек 8 милиона) са стигнали до най-добрите ни плувци не повече от 500 хиляди е напълно достатъчен в тази СЕМЕЙНА ФЕДЕРАЦИЯ.

# 1 297
Браво на Деси! Това е голямо постижение, още с дебюта да отидеш на финал!!! Давай момиче, олимпиадите тепърва предстоят!

И мен ме е яд за Антъни Иванов. Sad

Нова сигнализираха за педофила от Нидерландия, но никой нищо по темата.🤷🏻♀

И това се коментира с неодобрение относно участието на такива. Не е пълно мълчание. Но все пк той не се състезава в женски силови спортове.

# 1 298
  • София
Ето го и като текст интервюто с нашата боксьорка Джоана Нуамеруе от тази сутрин по Нова ТВ:
https://www.dnes.bg/sport/2024/08/03/imane-helif-kym-bylgarska-b … az-sym-myj.615795

# 1 299
Браво и на Кристиян Василев с 14то място в гребането!
Аз го обожавам този спорт, много ми е красив и аристократичен и се надявам на повече български постижения, предвид историята ни, обаче каквото-такова. Да са живи и здрави гребците ни и да ги очакват по-успешни олимпиади! 🍀

Допълвам: ей, страхотни румънки! Браво!! ☺️

# 1 300
Дона,

В този конфликт или война на Антъни с федерацията аз лично съм твърдо зад него, защото от личен опит знам, че там е пълно с апаратчици, които искат да лапат от квотите и не развиват целенасочено спорта, а потенциал имаме и то голям, защото имаме талантливи деца.
Странно как никой от нашуте не постави личен рекорд, а подготвящите се в България бяха най-зле.

Виж какво казва Антъни Иванов в една своя публикация в една дискуция във фейса
Скрит текст:
Антъни:
Каква централизирана подготовка при положение, че Любо се подготвя в САЩ, Йосиф в Швейцария, Данко в САЩ, Братанов в САЩ, Левтеров в САЩ, Тонислав в САЩ, Диана в САЩ, Калина Николаева в САЩ, Георги Янев в САЩ и сигурно забравям даже и още хора. Кой се подготвя в България освен Габи и Петър ? Никой ! Поисках за предишния олимпийски цикъл и през 2022 година финансирането ми да ми бъде дадено за да го използвам в Америка и получих отговор “Нали вземаш стипендия”, “Ко та бърка да си плащаш масажите сам, толкоз ли няя пари” и тем подобни глупости. Накрая парите, които се дават за успехите на хората подготвящи се извън България се харчат от хора, които не са дори близо до нивото на тези по-горе подготвящи се извън тая “централизирана” подготовка, която между другото няма нищо общо с реалността. Всеки си тренира каквото си иска, Вакареев откраднал тренировки от САЩ, Минковски преписва, Любчо Лазаров е кондиционен треньор, смях в залата. Погледнете състезателите на моят треньор как се представиха в Париж и колко такива имаше там и тогава дайте да сравняваме. Абсолютно насиране на тази олимпиада и то не е вина на състезателите ! Докато мълчат и мънкат така ще е, ще застане бат Пешо после отгоре и айде пак старата песен на нов глас. Какво направиха с парите от 6-те квоти от предната Олимпиада ? Да ви кача ли чатове в които Аврамчев ми пише, че ще се видим 2028 година и той не бил виновен, че ме наказал. Просто сме пълен смях и така ще си остане. Защо Петър не може да си повтори времената ? Нали говорех глупости миналата година ? Нали нямаше “докторска” намеса ? Сега момчето като се обърне и види 5 сек по-бавно време как се чувства ? Какво стана с Калоян на който му спряха времето по-рано в Бургас ? Талантливи деца, които ги отказват лека полека от плуването само и само да се вземат пари за квоти. Повръща ми се направо. Йосиф миналата година дойде при мен и прекарахме цяла вечер заедно да си говорим и ми каза такива неща, които ме е страх даже да споделя. Габи защо плаче и не казва какво не е наред ? Да ви кажа ли аз ? Защото я тормози треньора и, и то нон-стоп тормоз, до дупка. Лично аз бях свидетел 2021 година в Будапеща, когато тя не направи добро плуване на 200 гръб и той вместо да и даде да се разплува и вдигна зверски скандал и я накара да плува 10х200 максимално. Разберете, че с тези хора които управляват в момента няма да стане ! НЯМА ! Да, имаме успех тази година на СЛАБО СП, и на СЛАБО ЕП. Какво от това ? Да не са постигнати тези успехи с помощ от федерацията. Самият факт, че от 6 квоти през 2021г.(демек 8 милиона) са стигнали до най-добрите ни плувци не повече от 500 хиляди е напълно достатъчен в тази СЕМЕЙНА ФЕДЕРАЦИЯ.
Благодаря! Това изказване ме потресе...Не е много патриотично, но май е по-добре да намерят и да се състезават за друга държава...
Да не се учудваме, от бивш национал на младежкия по волейбол знам как талантливи деца са прецаквани, за да играят синовете на бивш наш волейболист...

# 1 301
  • София
Браво на Деси. Това 6 място досега ни е най-доброто представяне на олимпийските игри.
Академичното гребане  е сред най-тежките, конкурентни и престижи олимпийски спортове (и при жените), така че това класиране има двойна тежест.

Иначе видяхте ли какво направиха румънките преди малко? В кралската дисциплина смазаха най-богатите държави в света с цяла лодка преднина вторите и с няколко лодки останалите. Визирам Канада, Великобритания, САЩ и Австралия.
Не съм изненадан, те бяха фаворитките и изобщо румънките доминират този спорт.

Сега предстои мъжката класика. Осморка с кормчия. Тук ще има зверски сблъсък между Великобритания и САЩ. 50 на 50, но аз все пак залагам на британците.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 12:19 от Diavolo

# 1 302
  • София
Мен пък не ме е яд за Антъни Иванов. Човек, който не си даде зор изобщо на предишната олимпиада, а накрая каза, че няма мотивация - ще запазя за себе си епитета, който използвам по негов адрес.

# 1 303
  • София
Ех, защо и ние не сме като румънките в гребането. :/
Как така бяхме доминатори в много дисциплини по време на соца, като след него всички държави от източния блок запазиха нивото си, някои дори надградиха, докато ние с редки избухвания на самородни таланти сме едно голямо нищо, изобщо цялостно в спорта. Sad

# 1 304
Антъни Иванов е много противоречив в мненията си и отделно от това е много рязък и на моменти почти агресивен.
Сигурно е прав за нещата, които казва.
Виждаме ниски резултати от доста години и то във всички спортове.
Федерациите са превърнати точно в семейни фирми с цел източване на пари и с никаква мисъл за спорта и спортистите.
Каквото се вижда във футбола, плуването - това е навсякъде за всички спортове. Някакви хора там си дерибействат, усвояват едни пари и друго не ги интересува.
Трагедия сме и не е ясно как и дали може това да се оправи някога.

Общи условия

Активация на акаунт