◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 118 733
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 135
Любима песен

# 136
Отегчи ме вече откриването. Излишно дълго и нищо не може да надмине Пекин 2008 като церемония за мен. А спортистите, които утре имат стартове, горките.

# 137
Ле Брон и Коко със флага под дъжда като Ди Каприо със Кейт във Титаник Simple Smile))

# 138
В момента си мисля , че гледам Евровизия и то в нецензуриран вариант.

# 139
Отегчи ме вече откриването. Излишно дълго и нищо не може да надмине Пекин 2008 като церемония за мен. А спортистите, които утре имат стартове, горките.
Лондон и Пекин са ми топа. Тези и на малкия им пръст не могат да стъпят.
Нещо средно между карнавал и Евровизия.

# 140
  • Наблизо
А много ми хареса Филип Катрин Simple Smile и песничката забавна и после той самият се появи.

# 141
  • София
Трибуните били за около 300000 човека, плюс по балкони, веранди и т.н.  Е, няма такъв стадион, който да побере такава публика, дори и този в Пхенян, който се води най-големия събира 150000.

# 142
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
На мен топ 3 олимпиади по откриването са Пекин 2008, Сидни 2000, Лондон 2012. И досега ги помня и трите и настръхвам.

# 143
Здравейте!
Включвам се и аз! Поздрави за темата! На нашите спортисти пожелавам вяра, сила и Господ да е с тях! Могат много повече отколкото си мислят, много повече от това, което ние, "диванните експерти", разбираме!
Относно откриването....абсурдно! Адмирации за амбицията да е разчупено и различно, на моменти се получава, но нямаше как да се мине без LGBTQ и т.н. ....то да му писне на човек...

# 144
  • София
На мен топ 3 олимпиади по откриването са Пекин 2008, Сидни 2000, Лондон 2012. И досега ги помня и трите и настръхвам.
Уффф, аз помня и Сеул '88 🤣 Бях дете. Много силно впечатление ми направиха формичките и символите изписани от хора...

# 145
  • гр.София
Присъединявам се за Лондон,любимото ми откриване.
Иначе,гледаме, вълнуваме се.( Нищо че не  е моето, гейско и кичозно. )
Благодаря за темата! Ще следим леката атлетика, плуване,волейбол.

# 146
Всички предишни откривания ми се сливат в едно- голям стадион и гигантски фигури от
много статисти, цветя, балони и знаменца.
Голямо удовoлствие тази вечер. Най- накрая нещо красиво и различно.

# 147
  • София
Пф, задрямал съм. Спомням си миньоните и след това се сепнах на корабчето на Франция. Нещо ми се губи цял час, ако не и повече... :/
Нищо де, ще върна после да видя, че изтървах доста нации на корабчетата.

Дадоха ли нещо свързано с Жана д'Арк?
Ами с Астерикс и Обеликс (извън актьора от началото с факлата) нещо?
А с Костенурките нинджа?
Това ме интересува, мерси. 🙂

Ямакаши с факлата да не се загуби, що стана с тоз клетник? 😊

# 148
Благодаря за темата.
Харесва ми шоуто, но изпуснах корабчето на нашите Sad

# 149
Лелееее, вярно, че и Костенурките нинджа са френски!
Дяволо - отговор на въпроса ти за Костенурките и Астерикс - ТЦ. За Жана д'Арк не се сещам, май нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт