◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 118 746
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 3 585
  • Далечният изток
Е как ще се готвиш, нали веднага след тази олимпиада казват кои спортове отпадат за следващата след 4 години?!

# 3 586
Breakdancing отпада за следващата Олимпиада и е възможно бокса да го последва.Честно казано не съм против бокса да отпадне.Прекалено много корупция в този спорт.

# 3 587
  • София
Слагам тук линк на един интересен анализ на кореспондента на "Сега". Освен всичко друго, което сме коментирали тук, други интересни неща които разказва: като сложим чертата излиза, че половината от участниците ни са се класирали в топ 10 на съответната дисциплина.  Друго, което коментира е сигурността, че е била на много високо ниво. Наистина игрите минаха без проблеми на ниво сигурност, въпреки че преди откриването имаше саботаж на влаковата система и по-принцип имаше притеснения за сигурността, тъй като много неща се случваха на улицата.

https://youtu.be/SRyuy_GO-0Q

# 3 588
  • София
Аз много се радвам, че отпада брейка, извинявам се на феновете му, но за мен не му е там мястото.

# 3 589
  • SF
Слагам тук линк на един интересен анализ на кореспондента на "Сега". Освен всичко друго, което сме коментирали тук, други интересни неща които разказва: като сложим чертата излиза, че половината от участниците ни са се класирали в топ 10 на съответната дисциплина.  ...

Така е, не е като при тениса Топ 20 да е нещо много престижно. Има доста дисциплини с малко квоти. Участникът, класирал се на последно място, е в топ 16.
Например в женската борба няма много борене, преди да се стигне до полуфинал и финал. В женските тежести, в отделните категории - също.
Радвам се за нашите състезатели, разбира се, но шесто/седмо място от 8, не е феноменално представяне. Нито пък осмото, въпреки че е много приятно да си мислиш, че само 7 човека са преди теб в целия свят.
Така че, малко е условно това с топовете.

# 3 590
  • MJF
Предлагам ви аудиоинтервю с Нешка Робева от днес, което чух. Препоръчвам го. Харесва ми когато хората се изказват "право куме в очи" дори пред микрофон. А не .....
В същото предаване имаше и интервю с прецедателя на федерацията ни по таекуондо. И той ми хареса.
Магомед Рамазанов

# 3 591
Breakdancing отпада за следващата Олимпиада и е възможно бокса да го последва.

E, жалко! Няма да видим отново австралийката с кенгуру движенията. Laughing

# 3 592
За мен също представянето на Боряна Калейн беше много приятна изненада, радвам се за нея! Последните две години на всяко състезание тя допускаше грешки, понякога съвсем нелепи, много разсеяна изглеждаше, а Стили, напротив, точно обратното, силно фокусирана, най-вече през последната година, непрекъснато изпреварваше Боряна. Затова допусках от Бубето да прави грешки, а за Стили - не.

# 3 593
Аз пък сега гледам за скандалите по време на олимпиадата в Токио и всички проблеми на Париж ми се виждат нищо на фона на японското чудо. Имало било повишена радиация във Фукушима, а доста евенти били там,  японската вода била много топла и с повишени опасни бактерии причинители на тиф и какво ли не Simple Smile)) Явно тогава заради страховете от Ковида съм изпуснала и другите пикантерии. 
Явно всеки път има някакви ужасии за атлетите покрай ОИ. И това ако гледаме само хумористичните проблеми, а не истинските трагедии. 

# 3 594
  • София
Тази Барби явно съм я пропуснала, но е уникално красива...😍

Много бързо свърши Олимпиадата...искам да е поне половин година, а другата половина искам Европейско или Световно по футбол Mr. Green

# 3 595
  • SF
Хаха, и аз така!
А тази наистина е много красива!!!

# 3 596
  • София
Хм, Левченко прилича на себе си само на първата снимка. Красива е, но действително (без обработка на снимките) няма прилика с Барби... От любимките ни в сектора. Беше много добра в скока преди няколко години. И тя по време на ковид изгуби форма. Сега е на нивото на Мирела и рядко стига до първите 8-10 в големите състезания.

# 3 597
Юлия Левченко стана много популярна и в Тик Ток, но просто защото хората масово смятат снимките й, генерирани от изкуствен интелект, за истински и заливат с коментари. Не че иначе не е хубава, но няма нищо общо с обработените снимки:

Иначе ако говорим за такъв тип красота, аз харесвам джудистката Даря Белодид повече:

# 3 598
Леле, разбих се с тези статии как Имане Халиф се хвали, че Мбапе я свалял! Joy
Това е вече черешката на тортата.

# 3 599
  • Germany
🤣🤣🤣 Той май си пада по такъв тип “жени”. Нямаше ли и друга подобна афера?

Общи условия

Активация на акаунт