◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 175
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 840
Aa, това беше епичен мач!

# 841
  • Бургас
Много интересна беше спортната гимнастика, жалко, че китайците пак на косъм изтърваха златото и младият японец ги изпревари

# 842
Отново до последно при мъжете се разпределят медалите - злато за Япония и отново грешки в началото се оказаха препъни камък за китайците. Браво на украинското момче, стисках му палци за бронз, ама четвърто място.

Върнах се да гледам тениса и мача между Ига Швьонтек и Даниел Колинс - отново драма и отново загубилата американка мрънка за нещо, първо беше Гоф, след това Наваро и сега Колинс.

# 843
Ох, ама хич не им върви на американците плуването досега. Все за малко изпускат златото

# 844
  • Sofia
Ухаааа, шведката Сара Шьострьом със злато на 100 м свободен, на 30 години. Много се радвам. Каква изненада!

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 22:07 от Сиена М.

# 845
  • Далечният изток
Бокс по БНТ 3.
Хавиер Ибанес, за България.

# 846
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Какво става в този басейн, какво направи Леон! Такова състезание ще се помни дълго,
егати драмата, какви последни 50 метра, Леон пише името си със златни букви за Франция.

# 847
  • Наблизо
Леон е страхотен!!Как го настигна и подмина!

# 848
Гледам плуване, мъже 200 м. бътерфлай.
А, бе защо всички плувци излизат със зимни якета, шуби, качулки, ръкавици, сякаш зимата е дошла?
Знам, че да са затоплени телата им, а може да са със суичъри, анцуг....
Французинът ги отвя!

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 21:50 от monii

# 849
Победа за Хавиер

# 850
  • Далечният изток
Хавиер победи!

# 851
Това много лесно се съблича.

# 852
  • София
Хавиер смачка противника.
Явно кубинският старши треньор върши добра работа.

# 853
Страшен кеф е да гледаш плуването тази вечер! Ужасно се радвам за шведката, а тя как ае радваше Simple Smile

Относно бг спорта, федерациите и тн, тъй като започнах темата, но не я довърших - федерациите (държавата) имат роля, дотолкова, доколкото да създадат условия, а другото идва само.
Пример е художествената гимнастика - аз лично това никога не мога да го възприема като спорт изобщо (мое си мнение, да не се караме), ОБАЧЕ не мога да си изкривя душата, че федерацията там направи от спорта една много добре смазана машина за пари и успехи, "рекламни лица" на която са ансамбъла. Из страната е пълно, ама пълно с клубове и децата се записват (друг е въпросът, че наистина е машина за пари - от позната , чиито дъщери тренират, знам как постоянно даваш пари за участие в състезания, за костюми , за какво ли не, а състезания има всеки месец, как някои клубове дават празни надежди на амбициозни родители, а децата им не са чак толкова талантливи и тн). Но когато видят успехите , децата се палят и отиват в залата. Когато Йордан Йовчев печелеше медали, във Варна (откъдето е той), децата се избиваха да ходят на спортна гимнастика (лични впечатления), с Григор сега е същото, успехите популяризират спорта. 10 деца да се запишат, девет да се откажат, ама десетото ще се върне с медал. Щом в художествената може , щом Северна Корея може, и ние можем.

# 854
  • Далечният изток
Йордан Йовчев е от Пловдив...

Общи условия

Активация на акаунт