◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 120 222
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 825
За да има истински спорт в България, трябва да се подкрепят детско-юношеските школи. А това освен с желание на децата и подкрепа на родителите, става с отношение на държавата, министерството на спорта и федерациите (някои спортове даже нямат федерации в България). И спорт не е само футбол. Стадиони бол, а футбол нямаме. В колко града има нормални условия за тренировки по пуване, например? Няма спортни бази в България, където децата могат да усетят магията на спорта и победата! И колкото и желание и труд да полагат, когато виждат, че няма къде, се отказват! А родителите ако нямат достатъчно средства, за да ги изпратят някъде да тренират, няма как да стане.

# 826
VAL, за съжаление всички федерации са така! А в министерството са най-големите л@йна!

# 827
  • Germany
По повод медалите … хубаво е да ги има разбира се, но вижте Германия например: Имат доста състезатели и  условия за спорт има, и децата са подтиквани и спортуват от малки, но не са се счупили от медали. Два златни и един бронзов. Вярно е, че те са по-добри в зимните спортове. Конкуренцията е голяма на Олимпиада, а и не само, а медалите само три 😉

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 18:40 от PeaPink

# 828
  • Sofia
Пуснах индивидуалния мъжки многобой в гимнастиката.
Отдавна не съм гледала, кои са фаворитите? Имате ли лични?

# 829
  • София
Elix, точно до баня Мадара стигнахме в проучването, другото място май беше НСА. А дали и на двете не работеше едно и също момиче...

Аз съм доволна като цяло от работата на БФХГ, има в момента и мир с феновете на този спорт. Поколението е много талантливо, треньорите, особено Весела, са добри, успехите са налице. Българският отбор може да има някои пропуски, както отбелязахте, но мисля, че е най-успешен спрямо конкурентите си в последните години, откакто я няма Русия.
Ще си редактирам поста. Да не тръгнат скрийншотове тук и там. За доброто на децата да не вдигаме врява, а и моментът не е подходящ.

И другата ми чуденка е за футбола. При положение, че има безброй школи, които дърпат много деца, желаещи да спортуват, и поглъщат огромни финансови потоци, къде са ни талантите, къде са ни успехите?

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 19:17 от Maidenly

# 830
Нашите талантливи футболисти не ги пускат да играят, докато тати не плати! ☺️

# 831
  • Далечният изток
Яко отклонихте темата за олимпийските игри. Трябва да мине метлата.
О, виждам, че постът с личното искане на оставки вече го няма, браво!

# 832
  • София

Как един дъжд ще се окаже "много опасно", както за Гага, така и за танцьорите? Да не вземат да настинат ли? Joy

# 833
Уфф, канадеца ми спря сърцето като падна, много кофти късмет да му се скъса каишката.

# 834
  • София
Оо, на канадският гимнастик му се скъса каишката на лоста, какъв малшанс...
Коментаторът на спортната гимнастика ми е любимец, много подробно обяснява елементите и дава точни оценки, съвпадащи с тези на съдиите. Топ е!
Другият е коментиращият скоковете във вода, вижда всичко за части от секундата и също дава много точни оценки, преди съдиите.

# 835
  • Варна
Аз не разбрах за какво служат тези каишки, те са им на китките, а коментаторът каза че се захващат с тях за уреда?

# 836
  • софия
Много гадно! Защо да не може да сложи нови каишки и да участва? Не по негова вина се скъса.
Много несправедливо.

Каишките минават през дланта и се мушкат в пръстите. Пазят дланите. Коментаторът каза, че без тях най-много 2-3 завъртания да направиш.

# 837
  • София
Много гадно! Защо да не може да сложи нови каишки и да участва? Не по негова вина се скъса.
Много несправедливо.
Коментаторът каза, че са индивидуални, всеки имал различен захват, диаметър на китката и т.н...Нещо като индивидуалните стелки са. Не знам дали имат резервни, такова нещо не се е случвало..

# 838
  • софия
Да, чух, че са индивидуални. Едва ли има само 1 чифт.

Сега производителите ще трябва много да се извиняват и правят жестове. Прецакаха представянето му, а беше 3-ти.

# 839
  • Далечният изток
Ооо, какъв мач правят жените САЩ - Сърбия, волейбол!
Американките водеха с 2:0, но сръбкините се събудиха и изравниха 2:2. Сега играят тайбрек, много равностоен, 9:9 в петия гейм.

След малко започва мачът на двойки мъже тенис с участието на Алкарас и Надал срещу американска двойка.

Общи условия

Активация на акаунт