◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXXIII ЛОИ - Париж 2024 (26.07 - 11.08) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 118 676
  • 3 697
  •   1
Отговори
# 105
  • Наблизо
Много ми харесва представянето.Може би една идея повече гей,но е естетично .
Харесва ми,че представят и слагат на пиедестал красотите и артизанатът на Франция,както и културата.Марсилезата беше настръхваща.
Арията с Годжира беше върхът.

# 106
Ето ме и тук Simple Smile

И в отбора на скучаещите...страхотна идея да е разчупено, да е различно, да е новаторско и да покажат не само историята и културата си, но и града си...ала изпълнението ми куца.
Изглежда сякаш нямат собствени съвременни звезди и пее Лейди Гага ( а аз съм й фен!), няма я комедията, самоиронията (за справка олимпийските игри в Лондон), също ми е разпиляно...
Времето също не им помага, стана едно сиво и мокро...чудя се дали няма да спрат откриването и да продължат утре като Ролан Гарос Grinning (шегичка).
Най-много ми харесаха засега частта с Нотр Дам, Лувъра. Иска ми се да видя бялото такси от Такси, дано!!!

За самите игри и нашите не съм особено въодушевена, като се сетя, че основните ни шансове за злато са художествената гимнастика (имам доста крайно негативно мнение за тоя спорт Grinning)...ама кот такоз. Като не развиваме спорта, тъй ще е.

# 107
  • Варна и...духом на Босфора
Благодаря за прекрасната тема,Дяволче!

Гледам с интерес и ми харесва.

В началото имаше един актьор от 'Такси".
Този който бяга с флага,да не е от "Ямакаши?
Кой ли ще запали огъня- да не е Емилиен...😜😄😄

Аз искам Филип Канделоро да запали огъня,нищо че са ЛОИ.

# 108
На няколко пъти се опитах да гледам откриването, но не е моето...

Благодаря за темата, уникално оформление!

# 109
Ето - аз не знам.
Няма значение, че не дават специално българско излъчване, коментаторите са български. Френските да си коментират Франция или Италия или Мароко или когото искате. Аз искам българските коментатори, да говорят повече за българските сътезатели.- А не може и да си нямаме наша камера

Дона, да и на мен ми е скучно, така във фериботите са много статични,  само махат с някакив знамена; лейди Гага по-скоро е слабост че я извикаха., доста е скандална. изпълнителките на кан-кана бяха доста безвкусно облечени, гледал съм Кабаре, гледал съм Мулен руж там имаше вкус.

За сметка на това филмчетата в научната фантастика бяха с вкус.  С Нотр Дам също бе добра идея, какот и със статуите които возеха, а също и с манекена на Мария Антоанета. Но това не стига.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 22:17 от Лорд Сняг

# 110
В началото имаше един актьор от 'Такси".
Този който бяга с флага,да не е от "Ямакаши?
Кой ли ще запали огъня- да не е Емилиен...😜😄😄
Актьорът в началото със Зидан беше от Астерикс и Обеликс Simple Smile
Айде, ако покажат Емилиен, ще съм хепи аххахахах

Лорде, да, има откъслечни приятни неща, ама цялостно...
Кан канът също ме разочарова.
И още нещо - нямам идея кои са ни повечето спортисти...

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 22:19 от Donna Paulsen

# 111
Благодаря на Дяволо за темата)) Както винаги перфектен))
Приятни моменти с олимпиадата на всички и нека нашите имат късмет и се класират добре))
На мен пък ми хареса откриването, съвсем различно от всичко до момента. Мисля, че на участниците също им харесва повече да са на корабче и се радват на публиката, отколкото строени да минат през стадиона и подреждат.
Много са се постарали организаторите, има от всичко. На мен точно факлоносецът ми се губи. Тази факла ще вземе да се загуби. Ту един, ту друг, то подземия, плъхове, покриви, сега отдавна не го виждам и се притеснявам))
Доста пари са хвърлени за всички странични по пътя на кораба атракции. Мисля, че така и повече зрители може би има, разчупено, по-освободено, атрактивно, изненадващо откриване.

# 112
  • Наблизо
Идеята според мен,е да е инклузивно,иначе Селин Дион е на първо място франкофон и е част от френскоговорящите.
Щеше да е хубаво да е тук и Стромае..

# 113
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Имаме ли съфорумки, които се намират в Париж в момента? Да дадат малко инфо от мястото на събитието. Някоя бг мама доброволка на игрите? Ще е много готино ако има.

# 114
Не може и без драг гнусотии

# 115
Стромае (макар че е белгиец), ЗАЗ, Индила, Ализе...имат си.

# 116
  • Варна и...духом на Босфора
Donna, благодаря
Да,"Астерикс и Обеликс"😄.

Лейди Гага- ммммм....Добре,че имаше розАво💓!
Иначе много я либя😘

Тези от Нигер що козируваха😄

# 117
  • Наблизо
Трябва да е бил Джамел,от Мисия Клеопатра.

Има достатъчно,но ОИ не са само на страната която се представя.Музиката ,която върви са си френски хитове.

# 118
Сега, не ме заклеймявайте като хейтърка, ама...
Коментар на майка ми за откриването на игрите - като бяхме млади, имаше един лаф "Филмът френски ли е или хубав?" 😂 😂 😂

# 119
И аз се присъединявам тихомълком към олимпийските фенове.
Много ми харесва откриването, Париж преобразен на голяма сцена- прекрасно е!

Общи условия

Активация на акаунт